Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 12:33

Ciao debeljuca☺ kako si danas..? Ja iz Zagreba,pa cu u Vinogradskoj😃👣 si ti Odlucila u kojoj ces?

Teus_Ma
    12. Studeni 2018. 12:35

Ja sam naručivala s asosa  hlace i sve za trudnice i prezadovoljna sam 😊 

[link=https://lilypie.com][/link]

Babyq
    12. Studeni 2018. 12:42

Trudnice moje dali ce koja ici na Nifty test?Ili na neki drugi test?Mene moja šalje jer imam preko 35 godina

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Kikii15
    12. Studeni 2018. 12:46

Menii je protiv zgaravice i svih problema sa zeludcem pomoglo samo one tablete Rupurut
    Od gastala mi se povracalo pa je ginekolog rekao da je rupurut odličan i stvarno mi je tako

Kikiriki
    12. Studeni 2018. 13:08

Bok cure,

U vidim preporucate Bubamarin jastuk. Kupujem ga prvom prilikom. Ledja me ubijaju. Jucer sam cistila kucu,slagali smo ormare i doslovno sam se tako preforsirala da sam navecer bila sva ukocena. Pogotovo desna noga u kuku 🙈 Skuzila sam da sam pretjerala tek kad su mi se misici ohladili 😰. 
    Sad me jos ledja bole 🤷🏻‍♀️. 

Babyq-za nifty neznam-nije me slala,poslala me jedino na kominirani probir u prvom tromjesjecju jer cu roditi sa 28. i to sam obavila cisto da ne mozgam i izludjujem samu sebe citavu trudnocu jer znam kakva sam.. Ali to moras mozda sama odluciti,vidjeti na koj nacin ce tebi biti mirnije u trudnoci. Podrzavam i one koje ne odu i one koje idu. Sve je to stvar osobne odluke. ❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• DodaP
    12. Studeni 2018. 13:36

Pozdrav; pridružite se našoj Instagram stranici za druženje,savjete i podršku mama, a biti će i poneka nagradna igra.. Hvala unaprijed... www.instagram.com/insta.mame/  (ili pod Instagram nickom/imenom: insta.mame)

LUNA
    12. Studeni 2018. 13:37

Mene je isto slao na kombinirani test, ali ja nisam isla..tako sam odlucila. Imam 28 godina. Mislim da to nisu neke kasne godine za radanje da bi to mogao bit faktor rizika. Raspitala sam se kod poznanica i prijateljica i nitko nije isao na to. Naravno stvar je osobne odluke i sve se svodi na pitanje dali bi zadrzali bebu ukoliko nesto nije u redu.

debeljuca
    12. Studeni 2018. 13:51

The evo dobro sam hvala na pitanju,a ti?ja neznam di bi isla mislila sam na sv.duh ali i za vinogradsku sam cula da je dobra.. nisam uopce pametna..iskreno neznam dal bi isla u petrovu..a i cula sam da je merkur isto zadnjih par godina dobar..🤨

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 14:22

Hey,i ja sam dobro..malo pod iglama,heh .u pola 5 idem podici nalaz krvi,jer morala ponoviti secer,zbog proslog koji bio 5,3 naraste.. idem prije toga skuhati rucak,knegle danas,juhica i neka salatica..

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 14:23

Ja ti toplo preporucujem vinogradsku😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.