Što se tiče svekrva.Moja je 300 km dalje od nas.Nikad se nisu miješali između nas.Nazovu jednom tjedno pitaju sta ima?Nisu nikad pitali dali treba nešto.Tako da je meni super.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Uff bas sam puno toga propustila u jednom danu😂
Pozdrav cure nadam se da ste dobro danas. Ja nisam zacudo nocas nista spavala, a pre umorna sam bila i jedva zaspala i poslijevise budna bila nego sta sam spavala😩 isla sam po uputnicu za ogtt, i ponadala se da cu ode u blizini u domu zdravlja to moci ali neeee jos sam dobila i HbA1C za vadit pa to moram ic u bolnicu😠😠 od sutra-prekosutra cu se pokusat mrvicu pripazit prije tog vadjenja krvi pa vu otic iduci tjedan jedno jutro i pokusat to sredit konacno. Odma san od muke dva kroasana iz Konzuma poila 😂😂
Zadranka, ja isto mislim da je to sve ok 😊 mene ti po noci toliko zateze i boli u trbuhu visoko ugglavnom da se jedva okrenem ili podignem.uglavnom kad se okricem osjecam se ko kornjaca naopako po ure mi triba da se okrenem😥
Luna, nevezano uz trudnocu, koju si skolu zavrsila ili sto vec vidim da radis u knjigovodstvenom servisu? Znam da posao nije jednistavan itd.Nesto kombiniramo meni poslije porodiljmog pa da se znam pripremit 😊
Cure dobro je dok vas samo noge bolu poslije napora.mene , vec sam ti pisala, prepone i stidna kost znaju uhvatit, nekad kriza, i uglavnom me pocme trbuh nize dolje zatezati i kao da se vodeni balon tu napuni i onda ko bakica mic po mic idem😕
Sta se tice jastuka evo slika moga, meni je odlican,nevista mi ga je kupila za poklon plus ovu navlaku na njemu😊
Mene zatvor muči, i ja pametnica kupila suhe šljive jutros. Cim sam sjela potjeralo me na wc a ni otvorila ih nisam, šta ti je reći baksuz. 😂
Što ćete ručku danas? Ja sam kontala malo mahuna ili što bi kod nas rekli 'mauna' s telećim rebarcima 😄
Super mi izgleda jastuk!! Ja ga moram nabaviti pod hitno..ja cu napraviti tortilje danas..sa piletinom fino i vec znam da cu ih jesti dok ne nestanu hahah ja stala jucer na vagu i imala sam 59,7kg sokirala sam se 🙊
Uff bas sam puno toga propustila u jednom danu😂
Pozdrav cure nadam se da ste dobro danas. Ja nisam zacudo nocas nista spavala, a pre umorna sam bila i jedva zaspala i poslijevise budna bila nego sta sam spavala😩 isla sam po uputnicu za ogtt, i ponadala se da cu ode u blizini u domu zdravlja to moci ali neeee jos sam dobila i HbA1C za vadit pa to moram ic u bolnicu😠😠 od sutra-prekosutra cu se pokusat mrvicu pripazit prije tog vadjenja krvi pa vu otic iduci tjedan jedno jutro i pokusat to sredit konacno. Odma san od muke dva kroasana iz Konzuma poila 😂😂
Zadranka, ja isto mislim da je to sve ok 😊 mene ti po noci toliko zateze i boli u trbuhu visoko ugglavnom da se jedva okrenem ili podignem.uglavnom kad se okricem osjecam se ko kornjaca naopako po ure mi triba da se okrenem😥
Luna, nevezano uz trudnocu, koju si skolu zavrsila ili sto vec vidim da radis u knjigovodstvenom servisu? Znam da posao nije jednistavan itd.Nesto kombiniramo meni poslije porodiljmog pa da se znam pripremit 😊
Cure dobro je dok vas samo noge bolu poslije napora.mene , vec sam ti pisala, prepone i stidna kost znaju uhvatit, nekad kriza, i uglavnom me pocme trbuh nize dolje zatezati i kao da se vodeni balon tu napuni i onda ko bakica mic po mic idem😕
Sta se tice jastuka evo slika moga, meni je odlican,nevista mi ga je kupila za poklon plus ovu navlaku na njemu😊
Zavrsila sam srednju ekonomsku i 5 godina ekonomskog faulteta..nije mi taj posao bas bio san al tu sam dobila posao, nisam mogla birat. Nije lagano, al nije nijedan posao lagan..ja sam promijenila dosta servisa u kratkom radnom stazu jer sam htjela nešto bolje i uvijek gledam i trazim bolje uvjete. Sto se tice posla svugdje je to isto, jedino sto ti puno utjece su radni kolege i sef/sefica..to ako ti je dobro onda je sve ok. Al tako je svuda 😊
Luna ja veze sa ekonomijom sta se tice skole ni faksa nisam imala. Jedina veza sa ekonomijom mi je sadasnji posao u banci haha ali to opet nema veze sa ovim u knjigov servisu. Znam da sa ekonom.skolom dosta toga tamo naucite, makar sta se osnovnih stvari tice pa se bojim da bi mi bilo jako tesko sve pohvatat bez zavrsenog barem kakvog tecaja ili neceg? 😕 oprosti sta te gnjavim ali treba mi neko neutralno misljenje😬
Zadranka ako ovo procitas mozes li mi molim te reci di se vadi krv za ogtt u bolnici u Zadru je li u novom dijelu ili starom
Tonka..ja san vadila u bg u domu zdravlja..kad san s curama bila trudna imala san doktora u zd i on me sls u centralni lab.stara interna..tamo di se vadi krv sa onim papiricom kojeg uzmes kad dodes na njemu je br.eto..
url=https://lilypie.com]
Vadila bi ja u Benk da ne triban i ovu drugu pretragu. Okej hvala ti, snaci cu se vec 😉
Nezz imam frendicu koja je kid dok.dok u benkovcubi isla je isto u bg vadit..sad nezz eto...ovisi bice sto ti sve trazi..neke pretrage se mogu ode po domovima zd.a neke opsirnije se mora ipak ic u zd..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji