Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    13. Studeni 2018. 09:03

Dream probaj si lijepo leci na bok i masirat laganim pokretima tu di ti se bebica stisnula,i bude se pomaknul..to ja radim kad mi se spusti jako nisko a u prvoj trudnoci mi je bilo ko i tebi,ispod desnog rebra sam uvijek primala udarce ponekad me znalo i zaboljeti ali se koliko toliko namjestala pa sam prezivela😂 nasla sam sliku prve trudnoce glejte busu ogromnu

Malu
    13. Studeni 2018. 09:11

Jutro cure... Kristina koliko ti je razlike izmedju prve i druge trudnoce ako mogu znati? 
    Ja sam jucer bila u pokretu cijeli dan, mozda malo previse i navecer  me pocelo zatezati i stiskati. Mozda polako moram usporiti sa svime. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    13. Studeni 2018. 09:17

Jutro mame.. Od vaših silnih pisanja o grisu na mlijeku narasle su mi zazubice 😀😀 pa sam ga jutros skuhala za doručak. Divota. Danas sam nekal lijena, ali se neću upustiti u to ljenčarenje jer ću umrijet od dosade pa idem malo mlatit po prozorima 😂😂 prljavi su sačuvaj bože..
    Ne znam u kojim ste fazama sa svojim bebicama i njihovim lupkanjem ali evo preksinoć sam prvi put doživjela da me moja draga bebica toliko drmuckala da me probudila iz sna 😍😍 događa li se i vama slično?
    Inače, što se spavanja tiče, super sam još uvijek. Zaspimo oko 10.30 ili malo kasnije i spavamo do pol 7 kad mužu zvoni budilica. To nam je okej.
    Žgaravica se vidno smanjila tako da mislim da dok sam doma više pazim i na što jedem, u kojoj količini i kako često. Zbog toga sam sretna 😊😊
    I da, mene čeka taj ogtt i to u dz siget. 😫😫 I uopće nemam pojma kad da ga idem odradit 😁

Timi95
    13. Studeni 2018. 09:20

Curke, pozz..evo i mene.. ja sam provela burnu noc.. od stalnog piskenjea, do zgaravice, onda je moj pas poceo setkat po stanu jer smo ga probudili dok smo ubijali komarce 🙄 pa smo i bebu probudilu, onda me on lupkao 2 sata.. tako da sam ja od 3 i pol do 6 bila budna.. i tako meni hahah.. i sad se probudila, a vani toliko tmurno, uzasno.. 
    Odlucila sam da ne jedem vise navecer, ubija me zgaravica.. i da cu setat poslije vecere, koja ce bit u 18h, a ne u 19:30 .. inace sve super, jucer me bebac cijeli dan lupkao i vrtio se ❤😍
    Kako ste mi vi???

Tankian
    13. Studeni 2018. 09:25

Jutrooo...
    Kristina ignorancija najgore pada pa ne dopusti da vidi da te to dira. Malo me podsjeca na moju staru, ali nevista je imala mene da je branim pa se stara malo skulirala sa sefovanjem i uplicanjem. Malo 🤣
    Zato je moja sveki i cila njegova obitelj prema meni i vise nego korektna. Da bi ista lose mogla rec...
    Moja beba sve nekako slabo udara pa sam malo u banani. Ovi razmaci izmedu pregleda traju vjecnost 😔

Tankian
    13. Studeni 2018. 09:28

A meni je u prvoj trudnoci zgaravica radila probleme da sam se nocu budila. Pomoga bi dvopek, stapici, bajami ili malo jogurta...

zadranka86
    13. Studeni 2018. 09:45

Curee evo mene sa zimskih..pitat cu i vas...Naime od jucer mi se iznenada javlja bol malo isppd pupka i vise nako u livo..ali to sve spada u predio oko pupka...to je bol koja se javlja kod naprezanja trbusnih..znaci kad se okrecem u krevetu kad se dizem sa jreveta sa sidalice cim je neki napor...inace kad lezim sve pet...nikadd al basss nikad me nije tu nista bolilo pogotovo odjednom doslovno...znam da se cure znaju zalit na nekakve bolove oko pupka u trudnoci znala san nac na forumu ali nikad mene nista slicno nit u blizini nije bolilo i nisan toliko obracala paznju..s obzirom da ste i vi vec lipo zagazile u trudnocu mozda je neka od vas imala slucno il isto pa da podili ode da meni bude bar malo lakse..prije tj.dana bila na kontroli sve bilo ok..sad treba cekat 2tjedna....sve mislim po mojoj logici mozda je od rastezanja trbuha tih misica ligamenata nesto tu mozda malo vise napeto i to je reakcija...sad nezz da li san u pravu il ne ali svakako bi mi bilo lakse cuti i dr.misljenja....hvala vam..😚😚

url=https://lilypie.com]

dreamcatcherrr
    13. Studeni 2018. 09:56

zadranka86

Curee evo mene sa zimskih..pitat cu i vas…Naime od jucer mi se iznenada javlja bol malo isppd pupka i vise nako u livo..ali to sve spada u predio oko pupka…to je bol koja se javlja kod naprezanja trbusnih..znaci kad se okrecem u krevetu kad se dizem sa jreveta sa sidalice cim je neki napor…inace kad lezim sve pet…nikadd al basss nikad me nije tu nista bolilo pogotovo odjednom doslovno…znam da se cure znaju zalit na nekakve bolove oko pupka u trudnoci znala san nac na forumu ali nikad mene nista slicno nit u blizini nije bolilo i nisan toliko obracala paznju..s obzirom da ste i vi vec lipo zagazile u trudnocu mozda je neka od vas imala slucno il isto pa da podili ode da meni bude bar malo lakse..prije tj.dana bila na kontroli sve bilo ok..sad treba cekat 2tjedna….sve mislim po mojoj logici mozda je od rastezanja trbuha tih misica ligamenata nesto tu mozda malo vise napeto i to je reakcija…sad nezz da li san u pravu il ne ali svakako bi mi bilo lakse cuti i dr.misljenja….hvala vam..😚😚

Prvo što mi pada je na pamet infekcija mokraćnog mjehura, je li ti okej urin?
    Možda je i bebac nisko se namjestio pa te steže na tome mjestu. Kao što je Kristina rekla pokušaj leći na bok i masirati to mjesto gdje te boli u slučaju da je beba. Može biti da je i od rastezanja jer vidim da si 33 tjedna a beba nema više mjesta pa se namješta. Ne bi bilo loše da nazoveš ginekologa za savjet 😄

Malu
    13. Studeni 2018. 09:58

zadranka86

Curee evo mene sa zimskih..pitat cu i vas…Naime od jucer mi se iznenada javlja bol malo isppd pupka i vise nako u livo..ali to sve spada u predio oko pupka…to je bol koja se javlja kod naprezanja trbusnih..znaci kad se okrecem u krevetu kad se dizem sa jreveta sa sidalice cim je neki napor…inace kad lezim sve pet…nikadd al basss nikad me nije tu nista bolilo pogotovo odjednom doslovno…znam da se cure znaju zalit na nekakve bolove oko pupka u trudnoci znala san nac na forumu ali nikad mene nista slicno nit u blizini nije bolilo i nisan toliko obracala paznju..s obzirom da ste i vi vec lipo zagazile u trudnocu mozda je neka od vas imala slucno il isto pa da podili ode da meni bude bar malo lakse..prije tj.dana bila na kontroli sve bilo ok..sad treba cekat 2tjedna….sve mislim po mojoj logici mozda je od rastezanja trbuha tih misica ligamenata nesto tu mozda malo vise napeto i to je reakcija…sad nezz da li san u pravu il ne ali svakako bi mi bilo lakse cuti i dr.misljenja….hvala vam..😚😚

Pozz zadranka... ja sam 26 tt  i dogodilo mi se par puta tako cudna bol ispod koze, ne duboko. Trajalo bi kratko i vise kao zatezanje i zivci. Moguce da su ligamenti ili misici. Nije mi cesto, par puta u zadnja 2 tjedna mozda. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

zadranka86
    13. Studeni 2018. 10:03

Urin mi je ok...a nezz ne bi tila panicarit..sve mislim da su neki ligamenti zivci il nesto od toga rastegli se pre optereceni il nesto slicno..jer kad mirujem nista ne boli..znaci nije bol koja je konstantna nego tocno na moje pokrete tj.kod naprezanja..ali doslo bass odjednom i evo od jucer tako..u blizino tog mjesta imam jednu dosta vidljivu plavu zilicu i sve mislim da se nije ona mozda nategla pa da zato boli..probat cu pretpit jer kazem dok ja ne mrdam znaci mirujem sve pet...sve mislim da nije to strasno..mislim da nije opasno

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.