Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teus_Ma
    11. Studeni 2018. 20:00

cao, 
    Ja nemam pojma ništa o dojenju i nekako još nisam to proučavala jer sam sad još na čitanju savjeta za trudnice a i sređujemo stan koji nema apsolutno ništa pa sam po cijele dane u interijerima. Željela sam samo rec, sto se spavanja tice, da sam ja uzasno spavala dok nisam dobila za rodjendan najbolji jastuk na svijetu. Dobila sam dva trudnicka i jedan je mekan i jako lijep ali nije mi pomogao kod nesanice i udobnosti ali ovaj drugi me spasio, spavam bolje nego prije trudnoće, a kupljen je u Bubamari. Punjen je kao nekim "pijeskom" i ja se u njega uvucem i jednom tijekom noći promjenim bok i to je to.. spavam dosta dobro i dugo, od oko cca 11 do 8,9 ujutro, ovisi, a samo ponekad se ustanem na wc iako pijem nenormalne kolicine vode. Evo kucala bih u drvo ali ja se u ovoj trudnoci ne mogu požalit na apsolutno ništa, imam osjećaj da sam boljeg zdravlja i života nego prije trudnoće. :) 

[link=https://lilypie.com][/link]

Teus_Ma
    11. Studeni 2018. 20:05

PS, Sad kad sam bila na sajmu sam gledala punjenje drugih jastuka koji su bili u ponudi i nijedan nije ni sličan teksturom kao ovaj iz Bubamare, tako da ga preporučavam svima sa tegobama :D

[link=https://lilypie.com][/link]

Tonka185
    11. Studeni 2018. 20:40

Kristina bravo svaka cast za vjence 😍😍 voljela bi i ja da sam tako kreativna 😭 ja sta ne kupim i nemam, bas za nista nisam da sama napravim 😭  sretno s tim 😉
    Mi smo u djiru danas, do bake njegove, i rodbine, pa setnja, pa do brata njegovog i malo me u setnji poceo pritezati tebuh, muz mi nabio tempo znala sam da nece na dobro izac. Ja pomalo mogu dugo al tako naglo u trudnoci bas ne mogu 😰😩 i zeznut je taj osjecaj kad mislis da mozes i onda te stegne😕

croatina
    11. Studeni 2018. 21:01

Kristina vjencici su preeeee 😍😍😍
    Teus, da..meni ga je sestra kupila drugi dan kad sam dosla doma, stvarno je odlican..slazem se..i nijedan nisam nasla da je cvrst kao taj

Cure mene zgaravica ubija..znaci toliko me muci da vec tjedan dana se bojim pojest slatko..ne mogu lezat, da me ne zari..koma..ok je dok secem il sam na nogama..al nemrem 24h bit na nogama..ajme nebi htjela pokvarit zeludac gastalima pa trpim, a opet si mislim da ce mi onda kiselina izgrist jednjak 😵😩
    Dosta me i na kasalj tjera nesto..totalno sam u banani zbog toga..

debeljuca
    11. Studeni 2018. 21:35

Kika vjencici  su super..meni bas treba neki za vrata al opet me strah da mi ga ne maznu..mi danas otisli u shoping na trudnicke traperice u h&m i na kraju sam odustala..ali zato sam si uzela grudnjak 85c 🙊 tak da sam iduci mj sigurno na D jer mi se sa strane preljevaju ko spekic haha evo osjetila sam maloprije prvi put bebu ali bas ono pravi pokret 😊

MalaTajna222
    11. Studeni 2018. 21:37

Kikach, vijenci su zakon.narocito zadnji je vrh ! Ja sam digod prije bila kreativna i svasta radila, ali sad mi se vise nista neda 🤣
    Tonka ja sam jucer imala malo jaci tempo, bila bas po vani i noge su me satrale od umora. Koma.

Kristina-39.Zg
    11. Studeni 2018. 21:48

Super 😎 debeljuca,bas sam sretna sto ti se javila bebica😍.... Ja evo odmaram,i pripremam se psihicki za sutra,moram vaditi krv,da ponovimo nalaza secerA,jer zadnji nalaz pokazao malo iznad 5... Kika bas si talentirana 😃🙌... Pozz svima 😘😘😘😘

Tonka185
    11. Studeni 2018. 22:06

Malatajna ma ja bi po nogama mogla 8km setat bez beda, ali me drob pocme zatezati ili se pojavi neki osjecaj kao da mi se balon neki vodeni nisko u trbuhu stvorio 😕
    Kad je The spomenula secer, danas sam ja na kucnom onom mjeracu izmjerila prvo 6.2 a nakon kapucina i kiflice neke 7,4.. bilo je 6 popodne i jela sam sve zivo taj dan

Kristina-39.Zg
    11. Studeni 2018. 22:36

Blago tebi sta ga imas😁 pa mozes redovito provjeravati.. ja strepim kakav bu nalaz..heh,nakon sta prostrozili prag ni mi svejedno.. danas doslovce na kruhu i. Vodi..😂😂😂😂

dreamcatcherrr
    11. Studeni 2018. 23:28

Kristina vijeci su ti čudo, drago mi je da je još jedan kreativac u grupi 😊

Evo ja upravo završila tortu, spremna sam za kreveta a kuhinja kaos 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.