Tankian to je super da ti ju uzmu da odmoris,samo zavisi kako za koga,meni je bilo muka kad su ju odveli na mjerenja nije je bilo 10 minuta pa mi je bil smak svijeta a samo sam cekala da odemo cim prije doma da imamo svoj mir i svoj kutak☺️Onda je sve lakse..
Dream ja sam ju bila pravila tati za rodendan
Prefina jeeee a otisla je u roku keks..🤤
Ja vam u ove nedjeljne dane radim adventske vjencice za vrata,vec druga runda,sve sam rasprodala..evo nekih🤗
A sta tice dojenja virujem da svima koji to zele s praksom dode prirodno. Greske se naravno dogadaju jer se niko ne rodi s tim i prvi put se susrece na vlastitoj kozi. Sa svojom nevistom sam spavala u sobi prva dva miseca nakon njenog poroda i vrsila ulogu tate jer je brat bia odsutan. Bila sam uvjerena da znam sve o dojenju jer sam stalno bila s njom i bebom. Druga bebica joj je imala totalno drugaciji ritam npr. Svaka beba je individualna pa ima drugacije potrebe i navike. Moja je u pocetku bila kao svicarski sat. Ako jede 10 min, onda ce spavat 2 sata, a ako jede 20min onda odspava 4 sata. Kako beba napreduje dolazi do promjene u kolicini mlika, hranjenja, spavanja... Taman bi se navikla na neki njen ritam i ona bi ga prominila. Tako da sam stalno pratila i ucila o njenim potrebama. Zapisivala kad je i koliko vremenski jela, iz koje dojke... Nema tu jedinstvene sablone. Nocu je spavala po 10 sati. Digla bi se jednom i kratko popapila pa nastavila do jutra. Kad smo vidili da ne napreduje na kilazi po planu onda sam morala uvest nadohranu. Sad se samo veselim dolasku te bebice i njenom mirisu koji ce preplavit kucu, a o drugom nicem ne razbijam glavu. Sta bude, bit ce :)
Tankian to je super da ti ju uzmu da odmoris,samo zavisi kako za koga,meni je bilo muka kad su ju odveli na mjerenja nije je bilo 10 minuta pa mi je bil smak svijeta a samo sam cekala da odemo cim prije doma da imamo svoj mir i svoj kutak☺️Onda je sve lakse..
I ja sam u panici pitala zasto je zele odnit i sta nije u redu. Pa se mislila ocu ili necu. A znam da u starom rodilistu beba nije ni bila s mamom pa sam racunala da nece bit katastrofa. Ali da, neugodan je osjecaj kad nocu cujes neku bebu kako place i jedva se dignes iz kreveta da provjeris jel tvoje. Moja je stvarno krmila. A da je ostala vjerojatno bi u nju zaljubljeno piljila i ne bi oka sklopila. Kasnije su me znale "korit" da je previse drzim na rukama, ali nisam obadava dva posto. Samo sam se smijesila jer drzat cu je ja i tata, niko treci.
Adventski su mrak! Pogotovo ovaj zadnji. Uspijes li ista zaradit ili je to vise za pokrit troskove materijala i tvoju dusu? Ja sam planirala ove godine bit kreativna pa napravit adventski za promjenu. Iako vec vidim rucice svoje kceri kako ga rastavljaju 😒
Beba mozes li pojasnit sta je TA? Vidila sam par puta tu skracenicu i stvarno nemam pojma o cemu se radi
Na materijal sam potrosila 100 kn a zaradila 300..inace sam aranzer,sad ih jos radim 6 pa krecem na advent za stol s casama to uvijek prolazi zaradim si i te pare idu na dude,flasice i ostalo kaj jos nisam kupila..
Na materijal sam potrosila 100 kn a zaradila 300..inace sam aranzer,sad ih jos radim 6 pa krecem na advent za stol s casama to uvijek prolazi zaradim si i te pare idu na dude,flasice i ostalo kaj jos nisam kupila..
Sortiraj odgovore
Najstariji