Jutro cure,novim zelim dobrodoslicu i bezbriznu trudnocu.. ja sam ogtt radila u 12om tjednu jer sam imala “poviseni” secer kad sam vadila krv pa kad sam radila ogtt je bil u granicama,onda sam bila na dijeti tj sve jela al izbacila ugljikohidrate na to sam mrsavila,kad sam otisla na komplikacije i kada vise nisam boravila na poslu nekak se secer normaliziral tak da mislim da mi je bil poviseni zbog stresa,poslije vise nisam radila ogtt a u 25om tjednu sam..
Oppa nemoj se brinut,ni moj ti nejde s menom imam sogoricu za pratnju,uzmi nekog drugog sa sobom bude ti lakse a to kaj on nejde daj si mira i ja sam imala veliku zelju da mm bude samnom jer mi je s njim sve lakse pretrpeti ali nije on za to i necu forsirati,neces-neces nebu meni zal nek njemu..😇
Jutro cure,novim zelim dobrodoslicu i bezbriznu trudnocu.. ja sam ogtt radila u 12om tjednu jer sam imala “poviseni” secer kad sam vadila krv pa kad sam radila ogtt je bil u granicama,onda sam bila na dijeti tj sve jela al izbacila ugljikohidrate na to sam mrsavila,kad sam otisla na komplikacije i kada vise nisam boravila na poslu nekak se secer normaliziral tak da mislim da mi je bil poviseni zbog stresa,poslije vise nisam radila ogtt a u 25om tjednu sam..
Oppa nemoj se brinut,ni moj ti nejde s menom imam sogoricu za pratnju,uzmi nekog drugog sa sobom bude ti lakse a to kaj on nejde daj si mira i ja sam imala veliku zelju da mm bude samnom jer mi je s njim sve lakse pretrpeti ali nije on za to i necu forsirati,neces-neces nebu meni zal nek njemu..😇
I ja uredno idem po noci na wc, preko dana pogotovo.. Rekao mi je ginekolog da je beba dosta nisko, da bi se trebao podic s vremenom..vidit cemo na sljedecem pregledu..malo sam se zabrinila, valjda ce bit ok
Kod mene je u krvi u granicama normalnog , nisam se puno udebljala a ni u obitelji nitko nema problema sa šećerom tako da ništa nije spominjala, ma da svejedno ću je upitati.
Što se tiče muža u rađaoni , meni je i drago da neće biti haha ali razumijem ako ljudima nije ugodno biti tamo, ja više volim sama prolaziti kroz neke teže situacije .
Luna, ovaj moj klipan ima sve manje mjesta a ja to i osjetim 😂
I ja po noci idem na wc,barem jednom i to uvijek oko 2 pola 3 i mislim kako je vec jutro kad ono tek 2 sata..problem mi je onda zaspat jer se beba probudi pa me rita i razbudim se,kad opet zaspim vec se moram dici u 7 jer curka ide u skolu,kroz jutro sam ko zombi jer se ne naspavam,a kad skuham rucak i najedemo se obavezno moram ici spavati popodne i onda ga spavam po 3 sata u komadu.. i tak svaki dan..a pogotovo me uspavljuje ovo tmurno,maglovito jesenjsko vrijeme..ja danas spekla pile,reberca,krumpir,juha i zamjesila buhtle☺️Sta se kuha kod drugih?
I ja po noci idem na wc,barem jednom i to uvijek oko 2 pola 3 i mislim kako je vec jutro kad ono tek 2 sata..problem mi je onda zaspat jer se beba probudi pa me rita i razbudim se,kad opet zaspim vec se moram dici u 7 jer curka ide u skolu,kroz jutro sam ko zombi jer se ne naspavam,a kad skuham rucak i najedemo se obavezno moram ici spavati popodne i onda ga spavam po 3 sata u komadu.. i tak svaki dan..a pogotovo me uspavljuje ovo tmurno,maglovito jesenjsko vrijeme..ja danas spekla pile,reberca,krumpir,juha i zamjesila buhtle☺️Sta se kuha kod drugih?
Oppa moj je isto rekao da neide,nakon nekih priča sa poroda obavijestila sam ga da ipak ide😋da ima dovoljno vremena da se pripremi psihički. S tim da je još na ,"promatranju" jer ne želim da mi tamo još stvara dodatni stres ,uglavnom on misli da ide,ali vidjet ćemo još .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Luna dobrodosla, ima nas splicanki ja sam ogtt radila u 22 tjednu, nemam predispozicija za dijabetes, nisam se ni udebljala ali beba mi je naprednija od pocetka pa je mozda zato tila provjerit za svaki slucaj. Ovisi to dosta i o doktorima, netko salje vise puta, netko niti jednom...
Ja sam isto svako malo na wc-u zadnjih dana, imam osjecaj da mi lezi na mjehuru...😏
Meni je rekao da beba odgovara tjednima trudnice, pa se ne brinem.
Pukica ima nas iz Splita, neka neka 😉
Moj muz ce ici sa mnom na porod, moramo se otic upisat na tecaj, placa se 400kn i traje od ponedjeljak do petka u 13 sati..samo ne znam kako to izvest s obzirom da muz radi.. Volila bi da ide zbog svih informacija u zadnje vrijeme, pogotovo za splitsko rodiliste
Kristina, Beba da, očito je da ću smisliti nešto drugo. Žalosno je što sam očekivala valjda da mi pruži podršku. Nisam tražila da gleda ono najgore, ali da mi bar skrati vrijeme ne bi bilo zgorega. Ali kad se neće informirati uopće o tome koliko i kako porod uopće izgleda neću se ni ja više truditi.
Osim što sam tako neraspoložena, sjedim već, dva sata za laptopom pokušavajući napraviti nešto za posao ali koncentracija mi je naprosto na nuli. Mala se probudila pa me riće i onda mi se ni ne da više nego samo čekam njen podsjetnik..
Baš je vrijeme ono... Bljak, pravo jesensko...
Za ručak imamo krumpir zapečen sa crvenom rog paprikom i kobasama i ciklu..
Sortiraj odgovore
Najstariji