Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mari_jeta
    04. Studeni 2018. 12:22

E ja sam lipo uvatila prehladu 🙄
    Nos zacepljen, grlo nadrazeno, uzas.. zna neko pd vas cura jel postoje neke kapi za nos koje trudnice mogu koristiti jer me ubija tijekom noci, disem na usta pa me grlo jos gore boli, sveukupno uzas, ko zombij sam danas...
    Sutra smo na pregledu napokon 🤗

Timi95
    04. Studeni 2018. 12:27

Moj decko isto ide sa mnom na porod.. ja sam ga pitala i rekao je da ce ici, sutra nam pocinje tecaj pa ce doci sa mnom, taman u to vrijeme ima pauzu za rucak, tako da super.. nije mi nikad rekao ne, zna da je tesko i beba je nasa pa ce doci. I meni je lakse da je pored mene cijeli porod ☺
    Sto se tice danasnjeg rucka je sarma od jucer, jos cu dodat pire, taman ce mi doci prijatelji na rucak 😊 
    Vrijeme je grozno, ne znas dal je jesen ili proljece, tako je toploo 🙄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    04. Studeni 2018. 12:27

mari_jeta

Nos zacepljen, grlo nadrazeno, uzas.. zna neko pd vas cura jel postoje neke kapi za nos koje trudnice mogu koristiti jer me ubija tijekom noci, disem na usta pa me grlo jos gore boli, sveukupno uzas, ko zombij sam danas…

Mozes aquamaris, ja sam uzela cak onaj za bebe 😁

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Anna13
    04. Studeni 2018. 12:30

Oppa ni moj ne želi ići na porod, ne brini ima njih više koji jednostavno nisu za to, od početka mi je rekao da ga na to ne prisiljavam jer jednostavno ne može .
    Tko će znati šta se njima sve vrti po glavi a ne žele priznati. 
    Inače zadnja tri dana su mi baš teška, stomak me jako zateže, pritisak dole al samo na trenutke ,pa me prereze kod pupka . I kontrakcije su mi se povećale.
    Povećala sam dozu magnezija, i šta više odmaram pa ćemo vidjet. 
    Nadam se samo da je sve ovo zato šta beba raste. Baš me strah preranog otvaranja. 

url=https://lilypie.com]

malac_28
    04. Studeni 2018. 12:31

Bok žene, Luna dobro došla ☺️
    Meni je isto zadnjih par dana užasan pritisak na mjehur i to samo odjednom me počne bolit koliko mi se piša i odmah jurim, po noći klasika najmanje 2 puta 😀
    Moj dragi će bit sa mnom na porodu, ja sam ga pitala on je rekao da hoće, 14. i 15.11. idemo na tečaj pa se nadam da ćemo saznati neke korisne informacije. Čula sam da muž nije s nama u predrađaoni pa me to malo muči, nekako mislim da mi je tad još najbitnije da je uz mene kad nema nikog.
    Ogtt još nisam radila, možda me sad pošalje u utorak kad idem na pregled. Šećer kad sam vadila mi je bio 5, ali mi nije apsolutno ništa rekao. Baš ću ga pitati u utorak. 
    Mi smo na ručku kod svekrve i svekra, bit će neki wok 😀

Babyq
    04. Studeni 2018. 13:04

Kod mene ce muž biti na porodu.Zadnji put na porodz mi je pomogao.Rucak radi muz.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Tonka185
    04. Studeni 2018. 14:19

Moj isto nece bit samnom, bio je samnom na tecaju imamo papir ali reka je da on to ne moze i gotovo,necu ga prisiljavat.bit ce on tu u blizini ali nece direkt samnom. Premda bi volila da u predradjaono npr bude a tada ocito niko ne moze bit i to mi je bas glupo. No dobro, bitno da sve prodje u redu i da se bebac rodi i da nama bide dobro a ko ce bit ko nece to mi nije ni bitno toliko.znam da je on tu ako mi ista zatreba tako da ne brinem. Nama je svekar kuhao rucak, umak sa raznim mesom i povrcem i pašta. Odlicno mu je ispalo👌 ja sam se ka i po obicaju ubila u hrani i salati 😩

debeljuca
    04. Studeni 2018. 14:30

Oppa ni moj nezeli ici na porod..kad razmislim na i sta ce mi..haha jos bu se njega tjesilo a ne mene 🙊a ja na oogt idem za nekih 2tj.reko mi je prije nek sta dodjem njemu na pregled..ja sam danas malo turbo..kuhala,prala ves,peglala bila sa pasom vani..ovaj moj je jos bolestan tak da nikakve koristi od njega..reko ujutro da ce usisat stan a jos nije 🤬

• Atyara
    04. Studeni 2018. 15:10

Mi smo se odma na pocetku dogovorili da ce biti samnom na porodu pa cemo vidit kad dodje vrijeme hoce li biti dovoljno hrabar 🤭
    Rucak... danas lazanje 😋 pa smo se bas najeli. Sad popodne mogu nastavit s kucnim poslovima da navecer ranije legnem, sutra je radni dan 😖

dreamcatcherrr
    04. Studeni 2018. 16:20

mari_jeta

Nos zacepljen, grlo nadrazeno, uzas.. zna neko pd vas cura jel postoje neke kapi za nos koje trudnice mogu koristiti jer me ubija tijekom noci, disem na usta pa me grlo jos gore boli, sveukupno uzas, ko zombij sam danas…

Aquamaris je čudo, mene je spasio 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.