Lijepi pozdrav svima😘😘 Anita,koja je bolnica u pitanju.? Najpametnije da te doktor iz te bolnice vodi u trudnoci, pogotovo zbog i tvog stanja,a i zbog tlaka..najbolje da sve imas na istom mjestu 😁 dodes sa uputnicom..u. Trudnicku ambulantu,prvo se samo naruci,osobno najbolje.
I doktoru objasnis situaciju da bi bila najmirnija u trudnoci kada bi ti on vodio trudnocu,ipak su oni stručniji ..a pogotovo za rizicne trudnoce,gdje pregledi trebaju biti cesci.. 😍
Dok smo pokretne i dok nije nesto strasno nam je super🤗zato trebamo osluskivati svoje tijelo i ne forsirati se..sjecam se jedne zenskice cijelu trudnocu je u bolnici bila,tu i tamo je isla doma na vikend,jedan vikend je trebala ici doma,bas kad su me smjestili k njoj u sobu,bila je u 30om tjednu trudnoce i dobila je trudove,na kraju nije isla nikam. Daj si zamislite kak je njoj bilo da je cijelu trudnocu odlezala u bolnici😑nikad ju nisam i nem zaboravila..bas je bila jako zalosna i tuzna..tak da dok nam je dobro nek nam bude dobro..ne treba opce razmisljati o negativnim stvarima..
Dok smo pokretne i dok nije nesto strasno nam je super🤗zato trebamo osluskivati svoje tijelo i ne forsirati se..sjecam se jedne zenskice cijelu trudnocu je u bolnici bila,tu i tamo je isla doma na vikend,jedan vikend je trebala ici doma,bas kad su me smjestili k njoj u sobu,bila je u 30om tjednu trudnoce i dobila je trudove,na kraju nije isla nikam. Daj si zamislite kak je njoj bilo da je cijelu trudnocu odlezala u bolnici😑nikad ju nisam i nem zaboravila..bas je bila jako zalosna i tuzna..tak da dok nam je dobro nek nam bude dobro..ne treba opce razmisljati o negativnim stvarima..
Pa bas to.. ja sam sretna dok jos mogu pocistit stan, skuhat, prosetat bar 2 km na dan. Je da me malo steze ponekad, ipak se rasteze sve, al nije toliko strasno. Gore je kad bole crijeva i kad moram na wc. Cak ako moram na wc mi zna doci slabo ako ne odem odmah, tako da cim osjetim idem..
Ja sam se najela sarme, bit ce i za veceru, mozda i sutra za rucak, bar ne moram kuhat 😊 malo sam spavala, u zadnje vrijeme mi se spava popodne, ocito mi treba vise sna.. i jede mi se se dosta slatko i pojedem si, nije da stedim..
Sta vi radite? 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tamsi bas to crijeva uzas,ovih dana me boljelo ko nikad..i ja spavam popodne i bas mi pase..doslo je tmurno jesensko maglovito vrijeme bas za lezat u toplom☺️
Sarmu obozavam,ko i filanu papriku al mi je problem poslije mi se podriguje i zgaravica pece pa nekak izbjegavam..
Tamsi bas to crijeva uzas,ovih dana me boljelo ko nikad..i ja spavam popodne i bas mi pase..doslo je tmurno jesensko maglovito vrijeme bas za lezat u toplom☺️
Sarmu obozavam,ko i filanu papriku al mi je problem poslije mi se podriguje i zgaravica pece pa nekak izbjegavam..
E i mene inace od tih stvari zgaravica, al sad nije. Mozda jer u zaprsku nisam stavila slatku papriku 🤔 nit mi se dize, ni nista 😁 jos cu je sad jestii
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Uh to me podsjetilo na rodicu, termin smo u 5 dana. Ona ima rizičnu trudnoću, dosta joj je cerviks skraćen pa je na strogom mirovanju zbog mogućnosti preranog otvaranja 😓
Počevši od sebe, ja previše kukam ali kad skontaš što sve žene prolaze shvatiš koliko si zapravo zdrava i imaš normalnu trudnoću . Neš ti malo žgaravice i vjetrova, daj Bože da nam to budu najveći problemi 😄
E cure moje, bas tako.mi smo jos i pre sretne u kakvom smo stanju i sta nam je Hvaka Bogu sve u redu i da mizemo sve obavljati.
Beba zasto si u bolnici provela dan za guk? Sta to nije ono da pijes usecerenu vodu na 2 sata blabla?
Anita, koje tablete pijes tocnije koje betablokatore? Virujen da ti nije lako, ali kao sta cure kazu zatrazi pomoc drugdje. Odi i privatno raspituj se, nemoj ostat na ovome.
Ja sam bila za vikend kod mojih, necak i necakinja su me satrali haha ali nema veze uzivala sam par dana :)
Dreams, bas sam isla jucer vadit krv pa cu vidit kakav mi je i ovaj nalazmdanas sam se opet zeznula i popila tabletu za stitnjacu uz dorucak al nastojat cu pripazit ubuduce.
Nisam bila za vikend nego zadnjih par dana haha meni otkad ne radim svaki dan ocito vikend😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji