Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    03. Studeni 2018. 18:55

Ja isto zaprsku napravim pa moze biti od toga..ja sam se danas smijala sama sebi..od sobe do kupaone vjetrovi s dinare😂😂😂nisam ih mogla zaustavit i to oni pravi gore nego muski😂dobro da me mm nije cul jer bi pal u trans🤣
    Zna mi se dogodit da me boli  nutra u trbuhu osjecaj za dobit mengu i traje cca 10/15 sek i stane..koda mi se beba u tom trenu okrece ili kaj radi nemam pojma a aktivna je cijeli dan,jucer me probudila u 3 ujutro koliko me lupkala,rijetko kad se dogodi da bas miruje☺️

dreamcatcherrr
    03. Studeni 2018. 19:36

Kristina 30

Ja isto zaprsku napravim pa moze biti od toga..ja sam se danas smijala sama sebi..od sobe do kupaone vjetrovi s dinare😂😂😂nisam ih mogla zaustavit i to oni pravi gore nego muski😂dobro da me mm nije cul jer bi pal u trans🤣
    Zna mi se dogodit da me boli nutra u trbuhu osjecaj za dobit mengu i traje cca 10/15 sek i stane..koda mi se beba u tom trenu okrece ili kaj radi nemam pojma a aktivna je cijeli dan,jucer me probudila u 3 ujutro koliko me lupkala,rijetko kad se dogodi da bas miruje☺️

Tako se i meni zna stegnuti, bude kao kamen pa popusti, kaže doktorica BH kontrakcije 😄

Kristina 30
    03. Studeni 2018. 19:58

Dream neki cudni osjecaj dok mi se to kao steze u trbuhu onda pocrvenim v licu i cudno se osjecam al traje svega par sekundi..pa nije mozda prerano za to? To mi se dogada vec dugo al ne cesto ja sam to prepisivala bebinom okretanju u trbuhu🤔sad sam malo zabrinuta

Kristina 30
    03. Studeni 2018. 19:58

Dream neki cudni osjecaj dok mi se to kao steze u trbuhu onda pocrvenim v licu i cudno se osjecam al traje svega par sekundi..pa nije mozda prerano za to? To mi se dogada vec dugo al ne cesto ja sam to prepisivala bebinom okretanju u trbuhu🤔sad sam malo zabrinuta

Timi95
    03. Studeni 2018. 20:07

I meni se desi da me nekako zaboli al na par sekundi i prestane.. bas smeta i nije ugodno.. citala sam da je to normalno.. 
    Vjetrovi hahah tako sam se ka neki dan smijala i pocela sam plakat koliko sam se smijala i jos mi je bas doslo da pustim vjetar, moj decko je umirao od smijeha i govorio da sam pukla hahha a nisam htjela pred njim i kako sam se susdrzavala sam se jos vise smijala i bilo mi je jos gore haha koj je to smijeh bio 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

debeljuca
    03. Studeni 2018. 20:30

Ma joj osim tih vjetrova skuzila sam da mi je stolica uff ne kazem da sam prije mirisala po ruzicama,ali ovo je majko mila..otrovat cu sama sebe 🤢😂

Beba
    03. Studeni 2018. 21:03

Tonka-ti misliš na ogtt -kad popiješ ono slatko😃,ja sam radila guk profil 24h si u bolnici,oni te hrane pa 2 h nakon izmjere šećer i tako do sutra ujutro,svaka 4 -5 tj se to radi kad imaš gastacijski.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Monikaharmonika
    03. Studeni 2018. 21:33

debeljuca

Ma joj osim tih vjetrova skuzila sam da mi je stolica uff ne kazem da sam prije mirisala po ruzicama,ali ovo je majko mila..otrovat cu sama sebe 🤢😂

Meni je suprug rekao da sam sinoć u snu tako roknula jedan pošteni prdac da je ostao zatečen. 😂😂😂

Pukica
    03. Studeni 2018. 21:54

Kako sam imala taj osjecaj stezanja zadnjih dana ali bi bio samo na jednoj strani nisam bila sigurna jesu li bh ili beba.. pronasla sam video na youtubeu koji snima neka doktorica i rekla je da bh kontrakcije zategnu cijeli trbuh, a ako je na određenim mjestima tvrd, a na drugima mekan da to nikako nisu kontrakcije vec vjerojatno beba. Eto, mozda kojoj pomogne 😊

LUNA
    04. Studeni 2018. 08:14

Jutro svima..evo i mi smo se pridruzili forumu.
    Redovno vas citam i odlucila sam se prijavit klubu proljetnih beba. Moja bebica po procjenama stize 28.3. u Splitu..jos jedan baby boy, vidim da muski malo prevladavaju 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.