bokić svima, naš se dečkić počeo redovito javljati svaki dan, nekada i par puta... sinoć definitivno nezaboravni trenutak... ležim na leđima i osjetim ga da se meškolji i da će krenuti sa ritanjem i podignem majicu kad me prvi puta baš onako udario... kažem mužu da gleda na taj dio trbuha i onda nas je počastio sa još 3 udarca koja su bila toliko vidljiva ( i škakljiva ) da se ovaj moj sav raspekmezio, a ja sam umirala od smijeha jer je bilo jako škakljivo...
Nakon toga se umirio :)
Također nazad sam na poslu, morati ću popričati sa gin.za to bolovanje, sjedim 8 h i već mi je dosta ...
Sretan rođendan tko ga slavi, sretno vama na pregledima :)
💗Curke moje,evo i mene ..nadam se da me niste zaboravile,😁 Tonka & Marijeta Sretan rođendan ,od srca, 🎂😍🍸🍰🎁🎉... Evo ja sa pregleda..👣sve super, bebici KUCA SRČEKO🙌 po ultrazvuku razvija se uredno ,za 9 tjedan 😄... Ljubim vas.. sretno svima koji imaju preglede ovaj tjedan😉😘😘
Sretan rodjendan cure i sretno na pregledima! 😃🎉🎉❤
Mame,sta se radi,evo kod nas je neko trulo vrijeme i nebo izgleda kao da ce pasti snijeg ali je jos pretoplo za to. Bas sam pospana jer sam se jucer naradila i tek sam se sad uspjela ustati 🤦🏻♀️
Kako ste mi vi,kako nase male bebice i velika lupkala? 😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
AOsijek-aj preslatkoo! Uzivajjj,sad ce malo lupkalo se stalno pocet javljat! 🤗😍😍
KristinaZg39-bas sam sretna radi tebe! 💖Sjecam se kad sam prvi put vidjela to malo srceko kako kuca,uh ma sva se raspekmezim. 😘
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cure drage hvala vam na cestitkama 😘😘
Onima koji idu na preglede sretnooo😇😊 a onima koje su bile zelim da se samo tako lijepo i zdravo nastavi i dalje 😉😊
bokić svima, naš se dečkić počeo redovito javljati svaki dan, nekada i par puta… sinoć definitivno nezaboravni trenutak… ležim na leđima i osjetim ga da se meškolji i da će krenuti sa ritanjem i podignem majicu kad me prvi puta baš onako udario… kažem mužu da gleda na taj dio trbuha i onda nas je počastio sa još 3 udarca koja su bila toliko vidljiva ( i škakljiva ) da se ovaj moj sav raspekmezio, a ja sam umirala od smijeha jer je bilo jako škakljivo…
Nakon toga se umirio :)
Također nazad sam na poslu, morati ću popričati sa gin.za to bolovanje, sjedim 8 h i već mi je dosta …
Sretan rođendan tko ga slavi, sretno vama na pregledima :)
Tako je i kod nas..zagledamo se u stomak i cekamo da se javi 😂 lupka ovih par dana sve jace..muz ne stigne uvijek popratit pa se razocara..dok on dode maleni prestane 😊
Aosijek drago mi je zbog vaše sreće 😁 sad će vas učestalo podsjećati na sebe.. 😉
Moja bebica lupalica lupa redovito, a najdraže joj je navečer i ujutro čim osjeti da sam se pokrenula/otišla na wc..
A sinoć je bila stvarno mustra.. 😂😂 Dakle, smjestila sam se u krevet i namjestila i odradila je krug svog lupkanja i prevrtanja i taman se umirila kad je došao tata i stavio ruku ispod potkošulje na trbuh i čeka. Pomislim si, e pa zakasnio si.. A mala još tri četiri žustra lupkanja da i tatu razveseli.. 😍😍
Sva se raspametim na to... 😍😍
Sretan rođendan cure,javlja li se da da sa svojim blizancima?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji