Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    03. Studeni 2018. 10:09

Jutro ☺️ 
    Ja isto idem, planiram kupiti posteljinu od Etherala i možda koju tetra pelenu, jedva čekam ☺️
    Vrijeme je baš bljak, odmah sam sva lelujava 🙄 a idemo do zagorja na groblje.. 

dreamcatcherrr
    03. Studeni 2018. 10:17

Ah ti vjetrovi... 😂 Nema većeg užasa nego izaći vani dok te hvataju, jedva se suzdržavaju da ne izađu haha
    Anita i meni je čudno zašto ne promijeniš doktora, btw također sumnjam da bi ti dali neki lijek ako nije dobar za bebu. Pila sam i ja 2 vrste antibiotika pod nadzorom doktorice, beštije sanirane a beba i ja dobro. Poanta je da budeš sigurna u svog doktora  ako ti se ne sviđa pristup bolje promijeniti nego se pitati i sumnjati. ☺
    Mene užasno noge bole, ona kao slabost , nigdje mi se ne hoda i ništa mi se ne radi 🤦‍♀️ Da hoće konačno normalno zahladiti, ova južina je za poludit

anita23
    03. Studeni 2018. 10:50

Cure moje drage danas je nazalost tesko promjenit gin. svi su krcati ili moras cekati sta meni nikako neide u korist...radi se o beta-blokatorima i ljekovima za arterijsku hepertenziju i aritmiju .Terapiju pijem vec oko 3 godine.Probali smo sa zamjenskim ljekovima koji nazalost nisu dolazili u obzir jer su narusavali moje zdravstveno stanje tako da sam ostala na ovim koji nisu dozvoljeni u trudnoci pod navodno velikom kontrolom moje ginekologice. Zato sam toliko u panici i nikad neznam sta me na pregledu moze docekat.A jos sam od 7.tt na strogom cuvanju trudnoce radi krvarenja i kontrakcija...i naravno zdravstvenog stanja...ali treba mislit pozitivno naravno😊

Beba
    03. Studeni 2018. 10:59

Anita osobno u tvojoj situaciji osjećala bi se bolje da mi trudnoću vodi neka bolnica na patologiji trudnoće.Oni će te sigurno primit a to su iskusniji specijalisti ,ja isto tako vodim svoju trudnoću i za sada nemam zamjerki na ništa. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

anita23
    03. Studeni 2018. 11:00

Jojj i ja se nadam da ce sve biti u redu i da cu spol saznat do sajma i bas se veselim tome .A nis curke vidimo se onda tamo ,budem vikala po cijelom west gate-u malac _28, debeljuca gdije ste ak nis drugo otici cu tamo do razglasa pa mi se nemojte razbijezat kad me cujete ...naravno zezam se😁

anita23
    03. Studeni 2018. 11:01

Beba-na koji nacin doci do tog polozaja da te oni vode

Beba
    03. Studeni 2018. 11:18

Anita ne znam di si,ako si u ZG onda možeš birati,ako ne odi u najbližu bolnicu u Trudničku ambulantu,objasni sestri situaciju i ona će te upisati kod nekog dr,ja sam donijela uputnicu od svoje gin.

DANTE

anita23
    03. Studeni 2018. 11:37

Beba-hvala ti,jedino sta mi je cudno eto da sam vec dva puta lezala u bolnici u ovoj trudnoci po tj dana i da moja bolnica zna moje stanje pa da mi nitko tako nesto nije predlozio...🤔

Beba
    03. Studeni 2018. 11:51

anita23

Beba-hvala ti,jedino sta mi je cudno eto da sam vec dva puta lezala u bolnici u ovoj trudnoci po tj dana i da moja bolnica zna moje stanje pa da mi nitko tako nesto nije predlozio…🤔

Oni ionako imaju puno posla tako da im je draže da se ne pretrpavaju sa pacijentima i sigurno se neće sami nuditi,ali kad ti dođeš njima neće te odbiti.

DANTE

anita23
    03. Studeni 2018. 11:53

Beba-A hvala ti,budem pokusala pa cemo vidjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.