Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    05. Studeni 2018. 10:05

LUNA

Jutro cure..sretno svima koji danas imaju pregled 💝 mi tek za 3 tjedna..to je ko godina.
    Tako da depilaciju odgadam, al nije mi jos problem depilirat se jer mi je stomak bas mali..a htjela bi da naraste da se i ja ponosno setam 😊 ovako netko moze pomislit da sam se samo dobro najela 😂

Samo savjet, nemojte se depilirat od pregleda do pregleda , trebat će vam vječnost  😂

Tonka185
    05. Studeni 2018. 10:09

Marijeta sretan nam roćkas! 😘🎉🎊🎂 sretno na pregledu i brzo ozdravi! 😊
    Ja se nikako dignut iz kreveta moram se pokrenuti 😩

LUNA
    05. Studeni 2018. 10:11

dreamcatcherrr

LUNA

Jutro cure..sretno svima koji danas imaju pregled 💝 mi tek za 3 tjedna..to je ko godina.
    Tako da depilaciju odgadam, al nije mi jos problem depilirat se jer mi je stomak bas mali..a htjela bi da naraste da se i ja ponosno setam 😊 ovako netko moze pomislit da sam se samo dobro najela 😂

Samo savjet, nemojte se depilirat od pregleda do pregleda , trebat će vam vječnost 😂

Ma nece, nisam bas previse "sumovita" 😂 al naravno, necu cekat bas pregledu 😂

oppa
    05. Studeni 2018. 10:28

Tonka i Marijeta sretan vam rođendan! 😘😘Neka vam je lijep dan u godina 😁

Malu
    05. Studeni 2018. 10:32

Jutrooo ....evo i mi bas sa pregleda. Sve je super. Cura odgovara 25tt i jako je aktivna 😊 
    Sretan rodjendan cure 🎉

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

malac_28
    05. Studeni 2018. 10:34

Cure sretno na pregledu, javite kak je prošlo 😀
    Tonka i Marijeta sretan ročkas, sve najbolje! ☺️
    Mi imamo sutra ujutro pregled i jedva čekamo ☺️

Babyq
    05. Studeni 2018. 10:39

Sretno na ptegledu.
    Cure sretan rođendan. 

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

dreamcatcherrr
    05. Studeni 2018. 10:45

Sretan rođendan i od nas! 😄❤

mari_jeta
    05. Studeni 2018. 11:05

Hvala cure!!❤️
    Na pregledu smo popodne pa javim kako je proslo, daj Boze da je sve u redu!❤️

dreamcatcherrr
    05. Studeni 2018. 11:30

mari_jeta

Hvala cure!!❤️
    Na pregledu smo popodne pa javim kako je proslo, daj Boze da je sve u redu!❤️

I mi smo popodne, nikako docekati 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.