Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mari_jeta
    04. Studeni 2018. 17:51

Tamsi Dramcatcherrr hvala curke! ❤️
    Bas me gadno uhvatilo...

Sto se poroda tice, ne ide ni moj muz, ja ne zelim da je tamo, sta Tonka kaze volila bi da bude u predrađaoni a posto tu ne smi onda bolje da ni na porodu nije, lakse cu se sama koncentrirati i izdrzati “veliko finale”...

dreamcatcherrr
    04. Studeni 2018. 18:56

Žene, kakav pilates za trudnice kad odradiš dobru tjelovježbu da se izdepiliraš kako treba. Ovo je užas, ne znam kako ću pred kraj trudnoće 😂 Uglavnom šuma striborova je jedva sanirana haha

Timi95
    04. Studeni 2018. 19:13

dreamcatcherrr

Žene, kakav pilates za trudnice kad odradiš dobru tjelovježbu da se izdepiliraš kako treba. Ovo je užas, ne znam kako ću pred kraj trudnoće 😂 Uglavnom šuma striborova je jedva sanirana haha

Hahahaah i ja ju imam hhaha moram se naruciti na depilaciju 😂 mislim, meni ne smeta, ni decku 😅 ak bolje da ju smaknem 🤣 i noge mi je teskoo, to jednom u 10 dana 😅 koji smijeh dok to radim, a ni nokte na nogama ne mogu srediti uff

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Babyq
    04. Studeni 2018. 20:04

Joj cure kak me zeludac boli.Vjetrovi su užas.Ne mogu nis pojesti.Nezz šta da radim.Help

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Kristina 30
    04. Studeni 2018. 22:52

Baby namjestaj se lijevi desni bok masiraj se lagano v tom predjelu. I mene ti je boljelo par dana da sam jedva hodala,cekala i docekala drugo nemas kaj..

dreamcatcherrr
    05. Studeni 2018. 09:21

Dobro jutro curke moje, kako ste vi i bebiše danas? 😍 Mi smo jako uzbuđeni i plešemo u stomaku jer imamo pregled , možda pustim mami i tati da mi vide lice malo jer sam prošli put okrenuo guzu lopov 😂

oppa
    05. Studeni 2018. 09:37

dreamcatcherrr

Dobro jutro curke moje, kako ste vi i bebiše danas? 😍 Mi smo jako uzbuđeni i plešemo u stomaku jer imamo pregled , možda pustim mami i tati da mi vide lice malo jer sam prošli put okrenuo guzu lopov 😂

Sretno na pregledu!
    Mi idemo u četvrtak i ne mogu dočekati... 😊😊😊 Depilaciju ne znam kako ću odraditi, ajme majko.. Dva sata će mi trebati sigurno 🙄🙄
    Danas smo došli na posao, klasika. Svi me živciraju 😀😁😁 i to isto jedva čekam da se riješimo. Nadam se zadnji radni tjedan u ovoj godini.. Baš je grozno kad je ekipa na poslu sva ono uštogljena i bahata 😒😒 eh bit ću i ja od idućeg ponedjeljka bahata 😁😁 kad u ovo doba doma budem sa nogama u zraku i pila topao čaj u krevetu uz neku super knjigu i mazeći svoju dragu bebu.
    A porod i muž sam riješila u glavi. Hoće neće ne mora.. Prošla sam gore životne situacije sama. Uzela sam knjigu Duhovni pristupi porođaju i čitam si to i pripremam se 😎 sama! 

dreamcatcherrr
    05. Studeni 2018. 09:45

oppa

dreamcatcherrr

Sretno na pregledu!
    Mi idemo u četvrtak i ne mogu dočekati… 😊😊😊 Depilaciju ne znam kako ću odraditi, ajme majko.. Dva sata će mi trebati sigurno 🙄🙄
    Danas smo došli na posao, klasika. Svi me živciraju 😀😁😁 i to isto jedva čekam da se riješimo. Nadam se zadnji radni tjedan u ovoj godini.. Baš je grozno kad je ekipa na poslu sva ono uštogljena i bahata 😒😒 eh bit ću i ja od idućeg ponedjeljka bahata 😁😁 kad u ovo doba doma budem sa nogama u zraku i pila topao čaj u krevetu uz neku super knjigu i mazeći svoju dragu bebu.
    A porod i muž sam riješila u glavi. Hoće neće ne mora.. Prošla sam gore životne situacije sama. Uzela sam knjigu Duhovni pristupi porođaju i čitam si to i pripremam se 😎 sama!

Nema ljepšeg osjećaja od iščekivanja bar tih pola sata gdje vidimo da je sve u redu i kako beba mlatne tamo ovamo, drugome ne bi bilo zanimljivo ali nama kao roditeljima pogotovo majkama je to nešto najbolje, najvjerovatnije 😍
    I ja mrzim kad sam super raspoložena a ljudi oko mene mrzovoljni, ali uz moju mrvicu brzo se ja oraspoložim 😃
    Jedna je majka, davno sam cula to ali je i istina. Otac također ali majka je majka 😄 Bitno je da si ti to riješila sama sa sobom, i bitno je da sve s bebom bude okej a to tko će biti sumnjam da ćeš i registrirati u porođajnom transu, i sve ćeš zaboravit kad ugledaš razlog svoje sreće 😊

mari_jeta
    05. Studeni 2018. 09:47

Jutro!
    Mi isto imamo pregled danas! A ja bolesna ko pas.. fibra, kasalj, sinusi... uf....
    P. S. Tonka sretan nam rođendan hehehe!

LUNA
    05. Studeni 2018. 10:00

Jutro cure..sretno svima koji danas imaju pregled 💝 mi tek za 3 tjedna..to je ko godina.
    Tako da depilaciju odgadam, al nije mi jos problem depilirat se jer mi je stomak bas mali..a htjela bi da naraste da se i ja ponosno setam 😊 ovako netko moze pomislit da sam se samo dobro najela 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.