Tamsi i Dramcatcherrr hvala curke! ❤️
Bas me gadno uhvatilo...
Sto se poroda tice, ne ide ni moj muz, ja ne zelim da je tamo, sta Tonka kaze volila bi da bude u predrađaoni a posto tu ne smi onda bolje da ni na porodu nije, lakse cu se sama koncentrirati i izdrzati “veliko finale”...
Žene, kakav pilates za trudnice kad odradiš dobru tjelovježbu da se izdepiliraš kako treba. Ovo je užas, ne znam kako ću pred kraj trudnoće 😂 Uglavnom šuma striborova je jedva sanirana haha
Žene, kakav pilates za trudnice kad odradiš dobru tjelovježbu da se izdepiliraš kako treba. Ovo je užas, ne znam kako ću pred kraj trudnoće 😂 Uglavnom šuma striborova je jedva sanirana haha
Hahahaah i ja ju imam hhaha moram se naruciti na depilaciju 😂 mislim, meni ne smeta, ni decku 😅 ak bolje da ju smaknem 🤣 i noge mi je teskoo, to jednom u 10 dana 😅 koji smijeh dok to radim, a ni nokte na nogama ne mogu srediti uff
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Joj cure kak me zeludac boli.Vjetrovi su užas.Ne mogu nis pojesti.Nezz šta da radim.Help
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Baby namjestaj se lijevi desni bok masiraj se lagano v tom predjelu. I mene ti je boljelo par dana da sam jedva hodala,cekala i docekala drugo nemas kaj..
Dobro jutro curke moje, kako ste vi i bebiše danas? 😍 Mi smo jako uzbuđeni i plešemo u stomaku jer imamo pregled , možda pustim mami i tati da mi vide lice malo jer sam prošli put okrenuo guzu lopov 😂
Dobro jutro curke moje, kako ste vi i bebiše danas? 😍 Mi smo jako uzbuđeni i plešemo u stomaku jer imamo pregled , možda pustim mami i tati da mi vide lice malo jer sam prošli put okrenuo guzu lopov 😂
Sretno na pregledu!
Mi idemo u četvrtak i ne mogu dočekati... 😊😊😊 Depilaciju ne znam kako ću odraditi, ajme majko.. Dva sata će mi trebati sigurno 🙄🙄
Danas smo došli na posao, klasika. Svi me živciraju 😀😁😁 i to isto jedva čekam da se riješimo. Nadam se zadnji radni tjedan u ovoj godini.. Baš je grozno kad je ekipa na poslu sva ono uštogljena i bahata 😒😒 eh bit ću i ja od idućeg ponedjeljka bahata 😁😁 kad u ovo doba doma budem sa nogama u zraku i pila topao čaj u krevetu uz neku super knjigu i mazeći svoju dragu bebu.
A porod i muž sam riješila u glavi. Hoće neće ne mora.. Prošla sam gore životne situacije sama. Uzela sam knjigu Duhovni pristupi porođaju i čitam si to i pripremam se 😎 sama!
Sretno na pregledu!
Mi idemo u četvrtak i ne mogu dočekati… 😊😊😊 Depilaciju ne znam kako ću odraditi, ajme majko.. Dva sata će mi trebati sigurno 🙄🙄
Danas smo došli na posao, klasika. Svi me živciraju 😀😁😁 i to isto jedva čekam da se riješimo. Nadam se zadnji radni tjedan u ovoj godini.. Baš je grozno kad je ekipa na poslu sva ono uštogljena i bahata 😒😒 eh bit ću i ja od idućeg ponedjeljka bahata 😁😁 kad u ovo doba doma budem sa nogama u zraku i pila topao čaj u krevetu uz neku super knjigu i mazeći svoju dragu bebu.
A porod i muž sam riješila u glavi. Hoće neće ne mora.. Prošla sam gore životne situacije sama. Uzela sam knjigu Duhovni pristupi porođaju i čitam si to i pripremam se 😎 sama!
Nema ljepšeg osjećaja od iščekivanja bar tih pola sata gdje vidimo da je sve u redu i kako beba mlatne tamo ovamo, drugome ne bi bilo zanimljivo ali nama kao roditeljima pogotovo majkama je to nešto najbolje, najvjerovatnije 😍
I ja mrzim kad sam super raspoložena a ljudi oko mene mrzovoljni, ali uz moju mrvicu brzo se ja oraspoložim 😃
Jedna je majka, davno sam cula to ali je i istina. Otac također ali majka je majka 😄 Bitno je da si ti to riješila sama sa sobom, i bitno je da sve s bebom bude okej a to tko će biti sumnjam da ćeš i registrirati u porođajnom transu, i sve ćeš zaboravit kad ugledaš razlog svoje sreće 😊
Jutro!
Mi isto imamo pregled danas! A ja bolesna ko pas.. fibra, kasalj, sinusi... uf....
P. S. Tonka sretan nam rođendan hehehe!
Jutro cure..sretno svima koji danas imaju pregled 💝 mi tek za 3 tjedna..to je ko godina.
Tako da depilaciju odgadam, al nije mi jos problem depilirat se jer mi je stomak bas mali..a htjela bi da naraste da se i ja ponosno setam 😊 ovako netko moze pomislit da sam se samo dobro najela 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji