Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    04. Studeni 2018. 08:30

Jutro svima, baš ste tipkale proteklih dana. 
    Mi smo dobro iako doduše povrijeđeni jer nam je tata dao pedalu i neće bit sa nama na porodu. Vrlo sebično od njega. Stoga se sad kao po običaju inatim i nisam dobro i žao mi je jer moja beba to osjeti ali odradit ću ja već to.
    Pustil sam joj muziku maloprije i mislim da joj je odgovaralo. 
    A sad idemo jesti jer smo vrlo vrlo gladne. 

dreamcatcherrr
    04. Studeni 2018. 08:40

Kristina tako se i meni stegne ali znam da su kontrakcije jer mi je neki čudan osjećaj u donjem stomaku , nije da boli nego je samo neugodno 🤔
    Tamsi mene kad vjetrovi uhvate ako sam kući šta me briga , gore mi je ako sam vani pa moram trpiti haha nije baš da je lijepo ali što ćeš blaženo stanje 🤣
    Debeljuca I ovamo je isto , svako dva dana idem na wc bez obzira na magnezij ali zato kad sjednem Bože sačuvaj 😂
    Monika roknu ih i oni pa nikome ništa , njima je još smijesno 😒
    Pukica ja znam kada se okreće jer zategne me samo određeni dio trbuha i podigne se kako se on pomjera , a BH mi zategnu stomak i eto taj neki neugodni osjećaj u donjem stomaku, ne znam kako da ga opišem 
    Luna dobro došla, želim ti lijepu i školsku trudnoću , evo još jednog dečkića 😄 i kod mene je dečko 

Tonka185
    04. Studeni 2018. 09:27

Beba, tako je. Oprosti nisam znala da imas gastacijski. Meni mozak polovicno radi totalno😂😂
    Luna dobrodosla, sretno tebi i tvom malenom djecaku💙 slobodno se ukljuci i komentiraj mi pricamo o svemu kao sta vidis haha😂
    Ja sam isto pocela kuzit od prije nekidan neki cudan osjecaj u trbuhu, ali mislim da bude samo na jednoj strani,obratit cu paznju..kao da se lagano steze i podize ali nisam gledala bez majice da vidim kako izgleda.bez boli,samo neki cudan osjecaj ko neki minijaturni trnci neman pojma kako opisat😕

LUNA
    04. Studeni 2018. 09:44

Žene jel rano za OGTT u 20om tjednu? Doktor mi je dao uputnicu ali kaze da jos nije zurba pa ne moram do sljedeceg pregleda napravit ako ne stignem..ja sam citala da se radi iza 24..pa ne znam sta bi..

Beba
    04. Studeni 2018. 10:17

LUNA

Žene jel rano za OGTT u 20om tjednu? Doktor mi je dao uputnicu ali kaze da jos nije zurba pa ne moram do sljedeceg pregleda napravit ako ne stignem..ja sam citala da se radi iza 24..pa ne znam sta bi..

Ja sam na svoj zahtjev radila u 12.tj jer sam tu očekivala probleme,ako nemaš u obitelji dijabetes,nisi debeljuca niti odjednom u trudnoći dobila puno kg možeš slobodno čekat i 24.tj

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Timi95
    04. Studeni 2018. 10:23

Dobro jutro curke 😍 mi smo danas jako umorni, probudili se u 7:30, jeli i opet zaspali.. zadnje dane mi se dosta spava. Cim napravim nesto mi se pocne spavati.. kako ste vi? ❤
    Luna dobrodosla 😍💙 i moj je decko 💙👶🤰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

dreamcatcherrr
    04. Studeni 2018. 10:28

Ja nisam radila OGGT još a evo 27 sam tjedan. Sutra sam na pregledu pa će mi možda dati uputnicu. Nisam sigurna je li to obavezno u trudnoći 🤔 Baš ću je sutra upitati .
    Moj maleni već skače mami pp mjehuru pa moram u gluha doba ustajati da piskim 🤦‍♀️

LUNA
    04. Studeni 2018. 10:36

U stvari OGTT je na uputnici zajedno sa kompletnom krvnom slikom, zeljezom i drugim stvarima, kao htio bi da malo pogledamo kako stvari stoje..sljedeci pregled cu bit tocno 22tt pa cu vjerojatno taj nalaz napravit koji dan prije pregleda, nece skodit. U obitelji mi tata ima secer al drzi ga pod kontrolom sa terapijom..inace nisam debeljuca i mrsavica, al volim pojest pa kile ide polako gore 😂

MalaTajna222
    04. Studeni 2018. 10:49

Luna dobrodosla;) i ja sam iz Splita :) ima nas🙃

Timi95
    04. Studeni 2018. 10:55

Ni meni nije dao da vadim secer. On to po potrebi da.. mozda mi da kasnije, ipak je bolje da se provjeri☺ 
    Dream i meni skace, bar 3-4 puta tokom noci na wc, valjda mi se i zato spava preko dana 😃

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.