Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    03. Studeni 2018. 09:04

dreamcatcherrr

Dobro jutro curke, kako ste vi i bebice jutros? 😄
    Što se tiče klistiranja, ako budem morala naravno da ću pristati i pokušati se što više opustiti.
    Ali ima dosta žena koje se prije očiste ali ih svejedno klistiraju nema mi to smisla, kao ni epiziotomija koju oni većinom urade bez obzira trebalo ili ne. Zdravstvo nam je još zaostalo. Preživi se to sve i zaboravi ubrzo kad ugledaš svoju bebu, ali svejedno.

Jutro 😊 mi smo dobro, ni oci nisam otvorila, a bebica se vec vrti u trbuhu 😍 
    Od ranog jutra kuham sarmu, toliko mi se jede da jedva cekam da bude gotova 😊
    Meni je za kateter rekla jedna cura koja je rodila prije koji mjesec.. njoj je porod bio prirodan i sve super  al su ga ipak stavili, rekli su da je to po novom.. i kaze da ju je to boljelo vise od trudova 😏 mozda ne rade druge bolnice, nego samo ta- Pula.. ja cu ici u Rijeku ili u Izolu, moram jos razmisliti 🤔

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

anita23
    03. Studeni 2018. 09:05

dreamcatcherrr-Ja se nadam da sam ok i ja i bebica.Trenutacno sam u fazi kad imam osijecaj da nisam trudna neki strah da se bebici nesta lose desilo...cesto me primi nekih tjedan dana prije pregleda...koji onda radi tog traju ko 100 godina...a ja u brizi i panici...nadam se nepotrebnoj...I jos pogotovo kad sam shvatila da ja imam preglede skoro svakih 6 tj.a vecina navodi 4tj na sta sam naravno ljubomorna jer sam i ja po tom vec mogla vidjet svoju mrvicu i bit mirna i bezbrizna a ne se sad grist...strasni su ti trudnicki hormoni...

dreamcatcherrr
    03. Studeni 2018. 09:12

Tamsi

dreamcatcherrr

Dobro jutro curke, kako ste vi i bebice jutros? 😄
    Što se tiče klistiranja, ako budem morala naravno da ću pristati i pokušati se što više opustiti.
    Ali ima dosta žena koje se prije očiste ali ih svejedno klistiraju nema mi to smisla, kao ni epiziotomija koju oni većinom urade bez obzira trebalo ili ne. Zdravstvo nam je još zaostalo. Preživi se to sve i zaboravi ubrzo kad ugledaš svoju bebu, ali svejedno.

Jutro 😊 mi smo dobro, ni oci nisam otvorila, a bebica se vec vrti u trbuhu 😍
    Od ranog jutra kuham sarmu, toliko mi se jede da jedva cekam da bude gotova 😊
    Meni je za kateter rekla jedna cura koja je rodila prije koji mjesec.. njoj je porod bio prirodan i sve super al su ga ipak stavili, rekli su da je to po novom.. i kaze da ju je to boljelo vise od trudova 😏 mozda ne rade druge bolnice, nego samo ta- Pula.. ja cu ici u Rijeku ili u Izolu, moram jos razmisliti 🤔

Pa da, mislim žena toliko već trpi zašto je ponižavati i sa tim ako već nije potrebno. 😑

anita23

dreamcatcherrr-Ja se nadam da sam ok i ja i bebica.Trenutacno sam u fazi kad imam osijecaj da nisam trudna neki strah da se bebici nesta lose desilo…cesto me primi nekih tjedan dana prije pregleda…koji onda radi tog traju ko 100 godina…a ja u brizi i panici…nadam se nepotrebnoj…I jos pogotovo kad sam shvatila da ja imam preglede skoro svakih 6 tj.a vecina navodi 4tj na sta sam naravno ljubomorna jer sam i ja po tom vec mogla vidjet svoju mrvicu i bit mirna i bezbrizna a ne se sad grist…strasni su ti trudnicki hormoni…

dreamcatcherrr
    03. Studeni 2018. 09:13

Sarma 😍 hocu i ja 😭

anita23
    03. Studeni 2018. 09:24

Dreamcatcherrr--Joj hvala ti puno na rijecima podrske😉,ali kod mene ti je najveci problem spoznaja da pijem ljekove zbog svog zdravstvenog stanja koji bi mogli imati stetnosti za bebin rast i razvoj...na zalost ja nesmijem prekidat svoju terapiju a osjecaj kad popim te tablete je uzasan ..ko da trujem svoje djete...
    U bolnici su mi rekli i napisali da bi radi toga trebala imat uzv svaka 2 tj. da se procijeni da se bebica razvija kako treba i da trebam bit pod vecim nadzorom.Moja ginekologica sve to zna al je rekla da ove godine ima jako puno trudnica i da su strasne guzve zbog cega me moze tek za vise od mj dana primit...ak primjetim nesto da odem u bolnicu...ma strasno...

debeljuca
    03. Studeni 2018. 09:32

Jutro cure..ovo mi je za kateter prvi glas🙊 i ja bi sarmu..bas mi je zamirisalo.. 😊 ja 2dana nista ne kuham..imam doma bolesnika sta ima upalu pluca,a ja nemam snage ni volje ista raditi..ja sam ko ovo vrijeme u zgu 

anita23
    03. Studeni 2018. 09:35

Curke koliko nas je iz Zagreba i dali cete ic na dane djece,beba i trudnica 23.-25.11. U WG

debeljuca
    03. Studeni 2018. 09:39

Anita123 pa i zbog svog stanja trebala bi biti prioritet a ne tak..sad vise neznam dal ti se isplati promjeniti dr.mislim to slicno ti je kad sam ja ostala trudna htijela sam potvrditi trudnocu kod svog dr.ja dodjem vidim on na godisnjem..reko oke,idem do zamjene i pokucam na vrata i kazem da sam pacijentica od tog dr.i da sam trudna!!a da bi mene sestra sa vrata u cekaoni di je bilo jos zena pitala DALI ZELIS SACUVATI TRUDNOCU! Boze me sacuvaj..trudnocu sam potvrdila na moru..ali kad je moj dr.dosao sa godisnjeg i rekla mu sta je bilo sa zamjenom..lagano je poludio em mi je uputnice polovicno napisala,em me nije ni pregledala..ma uzas zivi

debeljuca
    03. Studeni 2018. 09:47

Anita idem ja..idemo vidjet kakvih stvari ima ☺️
    Taman ste neki dan za vjetrove pricali..mene su uhvatili ko da sam se napucala graha..strasno nesto 🤢

Beba
    03. Studeni 2018. 10:04

Jutro cure, nisam se baš nešto javljala-nekako mi je lakše ako ne analiziram svaki simptom i uspoređujemo ga ovdje . Uglavnom kod mene su novosti da sam promijenila dr u bolnici, ona me je odmah stavila na Fragmin, obavila sam anomaly i sve je HB dobro,provela sam 24h u bolnici radi guk profila i sad sam mirna do 27.11. Planiram još i na 4D iako mm smatra da ne treba jer se sve lijepo vidjelo na 3D kad mi je radila anomaly. I da ,frendica će mi posuditi kolica,krevetić komodu ,i dosta dr stvari tako da tek kad uzmem stvari od nje vidjet ću šta mi još preostaje za kupit.
    Nove cure dobrodošle,Anita koje lijekove piješ? Mislim da ih ne bi prepisivali ako štete bebicu.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.