Zene imam jednu situaciju i jako sam tuzna,toliko tuzna da ni spavati ne mogu i iskreno cudim se sama sebi da me neko moze bacit iz takta jer sam inace temperamentna i cvrsta ali sad sam pukla😢naime mm je na terenu i znamo ponekad otici k njegovima 5km su udaljeni i znamo prespavat itd..moj m ima brata i zenu i kcer vec 19 god,ima zivu baku i tetu i naravno mamu i tatu. Svi zive u istoj kuci svako ima svoju sobu i to je to sad da budem ja tam s curkom i djetetom da se rodi nema mjesta a i kuca im je puna vlage i da dalje ne nabrajam i nikad nebi zeljela tamo zivjeti. Uostalom od mm tata je alkoholik u mirovini,svekrva isto u mirovini velika sefica.Oni su dosli na ideju da farbaju vrata u kuci znaci sva vrata koja su inace smede boje u bijelu i to s najjeftinijom farbom na bazi nitra..znate kak to smrdi..u nasoj sobi koja je inace zakljucana ima jos stvari koje nismo prenjeli i to tako stoji i ceka jer ja sad sama ne mogu kad sam trudna a mm na terenu po mj dana pa onda ne nosimo te neke stvari nego tih par dana rade provedemo skupa u boljem smislu..kljuc od tih vrata je kod njegove necakinje koja povremeno provjetri sobu i dosla je njegova mama na ideju da uzme kljuc i upadne u sobu da se vrata pofarbaju bez da je koga pitala na to sam pukla,sta imas ulaziti u tude bez da koga pitas? I dosla ja danas tamo jer sam dovezla sogoricu s posla i mislim da uzmem stvari koje mogu na kraju nisam mogla jer toliko smrdi ta boja da mi doslo slabo. Pustim ja to i mislim kad dode mm bude on to rijesil pa da maknemo sve odjednom. Doleti njegov tata i pocne pricat a bude tak dobro pofarbano ili da jos pofarba ja na to kazem radite kaj hocete i farbajte koliko hocete jer tak radite kaj vas volja. Na to je pocel vikat vikat vikat na mene da najbolje da njega izbacimo iz kuce pa da ja dodem i komandujem(naredujem) ja 😲😯da on je to isel farbat da zakaj je on to sad farbal a ja velim pa ko vas je tjeral na to i svasta je urlal rekla sam mu da ne brineju da bude dosel mm i bumo se maknuli i dalje on nest vice ja uzela torbu i idem i jos se deral na to sam rekla na mene se nete derali jer nismo u istom rangu da se spominamo posto ste najpametniji i zalupila sam vratima sjela u auto i otisla.. plakala sam do doma sva uzrujana i zvala mm rekel je da uopce vise tam nejdem da bude on to rijesil i pobral stvari i vise nas tam nebude. Ja sam toliko izvan sebe jos uvijek da samo o tome mislim😪😪😪zal mi je na dugom postu i nije tu to tema al ne mogu si pomoci😢
Kristina-ima takvih otrovnih ljudi svuda oko nas. Imam i ja u uzoj obitelji takvih. Uh. Znas sta cu ti samo reci sto sam shvatila kroz godine,takvi ljudi uzivaju kad vide da su pogodili nekoga i da je drugoj osobi sada pokvaren dan. Nedaj se. Nemoj im dat gusta. Ja se sa svojima niti ne raspravljam kada su takvi. Samo kazem necu raspravljat i odem. Znam da si sad uzrujana i tuzna ali gledaj sebe i bebicu. Muz nek to rjesi s njima i bok. Makar je on uz tebe i to je najbitnije. ❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Nemoj bit tuzna. Briga te za njih, ti imas bebu i muza i to ti je sad najbitnije ❤samo se smiri i sve ce biti okej, a muz nek rijesi s njima, njegovi su roditelji..
Kako ste curke? Mene toliko bolio nocas trbuh, tj crijevq, uzasno. Imala sam vjetrove jucer i to bas smrdljive.. ja mislim da je od kiselog kupusa, jer ne jedem nis posebno, a to sam jela prekjucer 😏
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dobro jutro curke 😄
Slušaju li bebice?
Kristina, nemoj se stvarno uzrujavati oko toga. Znam da je teško ne obraćati pažnju ali samo se sjeti da nosiš jedan mali život u sebi koji također osjeća tvoju uznemirenost i tugu. Muž kada dođe prvo sjedni sa njim i reci kako te to pogodilo a on neka rješava s njima jer očigledno tebe ne slušaju. Svatko ima takvih izroda u obitelji , dokle god se ti i tvoj muž slažete, nije bitno što će oni reći.
Tamsi , u istom smo sosu haha mene je čak dijareja uhvatila u 5 ujutro . Užas, valjda sam pojela nesto sto mi nije odgovaralo. 🙊 Uglavnom, bitno je da ne boli više 😊
Dobro jutro curke 😄
Slušaju li bebice?
Kristina, nemoj se stvarno uzrujavati oko toga. Znam da je teško ne obraćati pažnju ali samo se sjeti da nosiš jedan mali život u sebi koji također osjeća tvoju uznemirenost i tugu. Muž kada dođe prvo sjedni sa njim i reci kako te to pogodilo a on neka rješava s njima jer očigledno tebe ne slušaju. Svatko ima takvih izroda u obitelji , dokle god se ti i tvoj muž slažete, nije bitno što će oni reći.
Tamsi , u istom smo sosu haha mene je čak dijareja uhvatila u 5 ujutro . Užas, valjda sam pojela nesto sto mi nije odgovaralo. 🙊 Uglavnom, bitno je da ne boli više 😊
Bebicaa super 😁😍
I mene vise ne boli, isla sam na wc i rijesila se problema..i sad sve okej, odmah mi se ispuhao trbuh 😄
Kako stojite sa odnosima? Imate potrebu? Ja jako, mene moj decko toliko privlacii uff ne znam sta bi haha
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Drage trudnice, nisam se dugoooo javljala. Nisam upućena niti oko one tablice ni ičega... Drago mi je da ste dobro i da bebice rastu.
Kod mene je ovih dana malo bilo teško... Jel neka od vas imala problem s hidronefrozom?
Kristina dobro si postupila. Najgore od svega je dospustit da te izbace iz takta a kad pogledas zbog cega- zbog njihovih musica. Ja sam pocela otupljivati na sve. Ne zelim vise nista primat k srcu.inace sam i ja bas crvsta itd ali cesto sve primam srcu i brinem previse.. treba naucit filtrirat sve sta dolazi do glave. I kad dodje do takvih situacija rec Dovidjenja i cao..
Hvala cure na lijepim rijecima❤️Jos sam pod dojmom ali kak kazete,ima koje kakvih izroda,sreca pa su moji roditelji drugi ljudi,s njima se sve mozes dogovoriti ak hoces kaj napraviti,izmjeniti,kupiti dapace jos ti pomognu i otvore sva vrata i sretna sam jer ih imam❤️A i to najbitnija je bebica sad a nemres da te to ne pogodi,fakat si mislim koja su dubrad da moram tako reci,znas da sam trudna i onda to idu farbat ja to nesmem udisat,ides se derat na mene kaj mi uzrokuje stres mah,rekla sam da vise u njihovu kucu ne koracam. A ak si budu htjeli vidjet unuke izvoli pa gledaj prek moba ako joj bude ko pokazal. 😁
Sto se tice keksa i ja sam dobila volju i cak sam se zadnji puta opustila i uzivala,sve do sad nedugo nisam uzivala bas jer sam samo mislila na bebu u tom cinu i nisam se mogla opustiti..psiha u glavi😂
Sortiraj odgovore
Najstariji