Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anna13
    27. Listopad 2018. 15:14

Tankian hvala ti na savjetu ,s bakterijama i upalama sam imala često probleme i prije trudnoće tako da sam znala da ih sad neću izbjeći, samo šta se sama moram sjetit radit urinokulturu ,dr. to uopće nije palo na pamet. 
    Cure bila sam na sajmu, popusti me i nisu baš oduševili ,ipak nisam odolila  i kupila sam par pelena, ručnik dekicu. 
    Čak mi se tetre čine bolje od malog anđela nego ethereala ,ali vidit ćemo kada se operu .

url=https://lilypie.com]

Babyq
    27. Listopad 2018. 18:29

Dali vas peru emocije kad gledate neku emisiju ili film?Jučer sam dušu isplakala na jedan film.Ali mi poslije toga bilo super,mislim.dobro sam se osjećala nisam bila tužna.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

anita23
    27. Listopad 2018. 20:00

Babyq- ja placem ko kisna godina na apsolutno sve,filmove,reklame,emisije,crtice ....sjecam se prosle trudnoce i one reklame za milka proizvode gdje je kravica spajala ljude a mene bi to toliko raznijezilo i zatulila bi ko malo djete, il ono kad mi nesto kaze sto meni u tome trenutku nije odgovaralo i odmah navala suza,ponekad se sama sebi zacudim sta sve moze potaknut toliku kolicinu emocija u meni da se nemogu u tom trenutku suzdrzat...al to su sve divne cari trudnoce ...

Tankian
    27. Listopad 2018. 21:26

Anna13

Tankian hvala ti na savjetu ,s bakterijama i upalama sam imala često probleme i prije trudnoće tako da sam znala da ih sad neću izbjeći, samo šta se sama moram sjetit radit urinokulturu ,dr. to uopće nije palo na pamet.
    Cure bila sam na sajmu, popusti me i nisu baš oduševili ,ipak nisam odolilai kupila sam par pelena, ručnik dekicu.
    Čak mi se tetre čine bolje od malog anđela nego ethereala ,ali vidit ćemo kada se operu .

Koliko su tetre u jednog i drugog? Mislim se sutra zaletit pa uzet koju da imam par usminkanih. Kod mene sve bijele i pola ih je na fleke koje nisu izasle u pranju 😑

Anna13
    27. Listopad 2018. 21:45

Tankian

Anna13

Cure bila sam na sajmu, popusti me i nisu baš oduševili ,ipak nisam odolilai kupila sam par pelena, ručnik dekicu.

Koliko su tetre u jednog i drugog? Mislim se sutra zaletit pa uzet koju da imam par usminkanih. Kod mene sve bijele i pola ih je na fleke koje nisu izasle u pranju 😑

U ethereala su ove šarene po 12 kn,paket bijelih od 5 kom mislim da dođe oko 100 kn,nisam sigurna s time da je pamuk deblji . A u malog anđela sam uzela samo dvije guzvane, one su po 16 kn,i takve krpice 9 kom dođz 50 kn,al pamuk je tako mekan, da mi je poslije žao šta nisam još bijelih uzela
     A cijene ti  ovise i o veličini. 

url=https://lilypie.com]

Kikiriki
    27. Listopad 2018. 22:23

Atyara-hvala !! 😘😘

Mame, mislite li povijati bebe onaj siroki povoj za kukove ili ne? Citam malo po internetu i doslovno jedan clanak je za,drugi kaze da je nepotrebno. 
    Vi kojima ovo nije prva trudnoca-jeste li vec povijale bebice? Zaista ne znam sta misliti,i da li da nabavljam koju svedsku pelenu ili ne? 🤔🤯 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    27. Listopad 2018. 22:30

Babyq meni je na tecaju doslo plakat al sam se suzdrzavala..inace se dobro drzim😂😂 zaplacem na film, na video na youtube o bebama,porodjaju itd..uglavnom, da 😂😂
    Kikiriki ja planiram siroko povijati.mislim da mi to nebi trebao biti problem.na tecaju su nam isto rekli da to nebi bilo zgorega pa ono.. 😉

Kikiriki
    27. Listopad 2018. 22:48

Tonka-su spominjali do kojeg mj se siroko povija? Prva dva-tri mj? Do prvog slikanja kukica sta ne?

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    27. Listopad 2018. 22:53

Kikiriki iskreno pojma nemam znam da su rekli ali nisam zapamtila 😕 ma pitat cu patronaznu kad dodje. Slabo pamtim i slabo kopčam otkad sam trudna😂😂

Tonka185
    27. Listopad 2018. 22:55

Anna predivne su mi te tvoje gazice i cuda sta si kupila.moram i ja al nikako. Ovo je jedino sta sam uzela do sad 😕

Jedan rucnik, bodi je mekad kao dusa i ovo jednodijelno odijelce isto je meko
    Jedan rucnik, bodi je mekad kao dusa i ovo jednodijelno odijelce isto je meko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.