Evo ja googlam di da odem kupit trudnicki kaput/jaknu posto je zahladilo,a nijedan vise ne mogu zakopcati. Moram ovaj tjedan u nabavku par komada robe za sebe.
Tonka-brz oporavak!
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Drage trudnice, imam pitanje. Mislim da je čak neka od vas već to bila spomenula, ali sad to ne mogu naći. Danas me nekoliko puta probolo dolje nisam sigurna točno kako se zove taj dio, stidna kost?! Znači onak dolje s lijeve strane između prepone i velikih usana, a ne znam kak da objasnim nadam se da kužite 😂 e sad, ak je to to nešto sam sad čitala da to počne boljeti u trećem tromjesečju pa sad ne znam jel se trebam brinut il je to normalno?!
A možda to ipak nije stidna kost, sad sam našla sliku na kojoj je ona naprijed, zbunjena sam 😐 morat ću doktora ispitat kad idem na pregled, nadam se da nije ništa..
Kikiriki ma nije meni nista, to meni dodje da povratim i poslije budem ok. Ovo mi je vec treci put otkad sam u 20tt. Nikad na pocetku nisam povracala nego evo sad me ulovi..
Jel vama bebaci ono micu micu i kad stavis ruku ili pogledas u trbuh oni se umire😕 moj ko da zna tocno svaki put kad iti pogledam a kamoli ruku stavim
Jutro cure, to mene nekad zaboli i noga me pocne, al na 5 sek i prestane.. to je valjda normalno
E sad, mene od jucer cim nesto pojedem protjera na wc 😏🤔 ima koja iskustva?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Jutro..blago tebi Tamsi da te potjera..mene potjera dok imam neku ludu kombinaciju koju pojedem kaj mi se npr nije dogalo tam od 10-15 tjedna,jako sam imala problem s zatvorom i crijevnim bolovima kaj god pojela po 5 dana..sad idem svaki dan ili svaki drugi al po 2 puta cas. Ponekad znam imati i proljev s tim da ne jedem nest kaj bi ga izazvalo..
Jutro..blago tebi Tamsi da te potjera..mene potjera dok imam neku ludu kombinaciju koju pojedem kaj mi se npr nije dogalo tam od 10-15 tjedna,jako sam imala problem s zatvorom i crijevnim bolovima kaj god pojela po 5 dana..sad idem svaki dan ili svaki drugi al po 2 puta cas. Ponekad znam imati i proljev s tim da ne jedem nest kaj bi ga izazvalo..
Tonka kad se bebac mice i kad stavis ruku beba to osjeca i onda se smiri jer ceka da osjeti kaj se bude dogodilo sljedece..to sam negdje procitala..i meni se to dogadalo na pocetku kad je beba pocla lupati,sad vise ne pali i uspjela sam posnimati kak rita jer se bas ful vidi po kozi..☺️
A da, bar sad migu na wc, al nije bas ugodno kad me boli trbuh 😏
I ja sam mog snimila, bas se vidi kako skace 😍😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji