Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    28. Listopad 2018. 13:58

Piki nadam se da ce ti ubrzo proci te tegdobe😰
    Cure jel imate kakav iscjedak??😥

dreamcatcherrr
    28. Listopad 2018. 14:05

Generalno što se iscjedka tiče nemam ja nekih problema, proziran ali ponekad zna biti sluzav i ponekad žućkast, ovisi šta jedem.
    Ma da u 14 tjednu sam imala neki smeđkasti zbog kojeg sam digla paniku , ali je bilo od neke upalice i evo sad je sve okej. 
    Tonka, što tebe muči?

Tonka185
    28. Listopad 2018. 14:08

Ma nije da me muci, imam uglavnom proziran vodenkast ali cesto cesto zuckast, pa ga je doktorica primjetila radili smo ionako briseve i brisevi su svi dobri. Nije mi rekla da je to ista nego ono, kao radit cemo briseve pa cemo vidit. Ne znam jel ok taj zuckasti 😕 nemaju nikakav nenormalan miris

malac_28
    28. Listopad 2018. 14:19

Piki baš mi je žao što te tako primilo, držim fige da brzo prođe. 🤞🏻
    Ja isto nemam problema s iscjetkom, imam ga, onako prozirno-bjelkast, ali nema mirisa i doktor nije ništa rekao pa pretpostavljam da je to sve ok. 

Kristina 30
    28. Listopad 2018. 15:11

Imam i ja iscjedak,jos nisam imala zuti al imam bijeli neki ko vise prozirni i imam ga cijelu trudnocu. Kad sam u pokretu skoro vecinu dana onda je malo jaci a kad mirujem je naravno puno manje skoro da ga ni nema..

Kristina 30
    28. Listopad 2018. 15:11

Imam i ja iscjedak,jos nisam imala zuti al imam bijeli neki ko vise prozirni i imam ga cijelu trudnocu. Kad sam u pokretu skoro vecinu dana onda je malo jaci a kad mirujem je naravno puno manje skoro da ga ni nema..

Timi95
    28. Listopad 2018. 17:42

I ja ga imam, nekad bijel, nekd zuckast, kako kad.. jedan dan mi je bio kao bjelanjak i to puno, al to je valjda normalno. Ne zamaram se, kazu dok je bijel, zuckast i kao bjelanjak da je normalno 😊
    Cime se bavite danas? 😊 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

debeljuca
    28. Listopad 2018. 18:51

I ja ga imam,nekad je skroz proziran,a nekad mljecno bijeli ali mislim da ovisi sta jedes..Tamsi md ima danas febru pa mu je citav dan skidamo..sad mu opet pocela rasti..neznam kakva ce mu noc biti a i meni 🙈

Tonka185
    28. Listopad 2018. 20:49

A danas nista posebno.bljutavo vrime ne mozss vanka bit uopce jugo dere kisa pada.. isli u posjet babi od supruga legendi i tako..laganini. jutros sam povracala.necu vise caj od sipka pit idvratan mi je.taman tablete progutala i uzbacila odma u skoljku😕

Kikiriki
    28. Listopad 2018. 21:44

Piki-nadam se da ce se bebica brzo podici pa ti olaksati muke. Drzi se 😘

-sto se tice iscjetka imam bijeli i zuti,ovisi kako koj dan,non stop nosim dnevne uloske🙄 gin.je napravila sve briseve i sve je ok. Dok nema nekog mirisa i dok me nis ne pece i ne svrbi ne brinem previse. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.