Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    27. Listopad 2018. 10:37

Jutro curke.. ja sam danas koma, po noci nisam mogla spavati, sad me boli glava, al odmah sam popila lekadol.. kod nas juzina uzasna, bas za nista ne raditi.. a i leđa me bole. Proci cee
    A meni je to sve daleko, ja sam u Istri pa idem u Slo ili It 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Dreams
    27. Listopad 2018. 10:53

Bammi mislim si dat napravit onako kao kaputic koji se preklapa i da ima dostaaa tog dijela koji ide preko tako da raste samnom...kasnije taj dio ili odrežem pa porubim ili nastavim tako nositi uz neku zgodnu vezicu/mašnu... Nešto...ne mislim kupovati jaknu što će mi kasnije...eo slikica u prilogu...

Što se sajma tiće i kolica... Mi smo se odlučili za bebetto i ona su oko 4800 a na sajmu 4100 s tim da su mi rekli da ne moram doci na sajam nego ih po toj cijeni mogu naruciti na kucnu adresu...iako mi je to i dalje skuplja varijanta jer su u srbiji 3100 s povratom tako da mislim da ćemo tamo po njih. 

Dreams
    27. Listopad 2018. 10:55
    Nije se učitalo...eo Bammi ovako nešto.
    Nije se učitalo...eo Bammi ovako nešto.

dreamcatcherrr
    27. Listopad 2018. 11:18

Tamsi imaš izgovor za ništa ne radit čitav dan ionako  falit će mi to kad rodim 🙊😂
    Kod mene je zelena Pull & bear jakna koja je odlična . Kupila sam je još prošle godine u S veličini , veći je model. Super je što se može prilagođavati tj. suziti za mršavije curke i rastegnuti vezica za one malo punije. 😊

dreamcatcherrr
    27. Listopad 2018. 11:19

Pukica
    27. Listopad 2018. 11:28

Evo ja sam taman sa sajma u Splitu.. nisam nesto odusevljena, nisu se isprsili s popustima, eventualno se moze uvatit 15 posto na kolica.. kupila sam sebi Ethereal banana jastuk i malo sam pronjuskala tetrice i dekice, tetre su im premekane, stvarno kvalitetne.👍

Kristina 30
    27. Listopad 2018. 11:29

Ja danas samujem,vec mi rucak gotov,curu jutro ispratila na bus,otisla u Rijeku nogomet igrat skupa s dedom,kasnije idem do sogorice da joj napravim frizuru ide na svadbu a sta cu raditi predvecer nemam pojma..
    Da vas pitam ima koja problema sa zubima u trudnoci? Ja od kad sam zatrudnila dva su mi pukla i grebu me..narucila sam se zubaru da mi to rijesi..moram to rijesiti prije nego rodim jer kasnije vise necu imati vremena to rijesavati..

Kristina 30
    27. Listopad 2018. 11:29

Ja danas samujem,vec mi rucak gotov,curu jutro ispratila na bus,otisla u Rijeku nogomet igrat skupa s dedom,kasnije idem do sogorice da joj napravim frizuru ide na svadbu a sta cu raditi predvecer nemam pojma..
    Da vas pitam ima koja problema sa zubima u trudnoci? Ja od kad sam zatrudnila dva su mi pukla i grebu me..narucila sam se zubaru da mi to rijesi..moram to rijesiti prije nego rodim jer kasnije vise necu imati vremena to rijesavati..

Dreams
    27. Listopad 2018. 11:58

Imam i ja takvu zelenu samo nekako ipak nisam sigurna da ću je moći zakopčati :/
    A za sajam se i meni čini da nema više od 15% a to realno trudnice uvijek i dobiju u većini trgovina :/

• Atyara
    27. Listopad 2018. 14:42

Kikiriki

Atyara-mozes mi pliz rec koj tip masine,tj.onaj serijski broj. Gledala sam bas danas tu neku takvu Lg. I je li tiha,i dal ima onaj tipo eco mode da skrati vrijeme pranja kad sam u zurbi?

–ok,htjela sam jos minumum 3 stvari komentirati ali dok sam ovo gore pisala sam pizaboravljala i nemam pojma vise sta. Postajem uzasno zaboravljiva! 😤🤨🤔😏

Kikiriki moj model je izasao iz prodaje, ovo je nasljednik: https://www.lg.com/hr/perilice-rublja/lg-F4J7FH1W
    Ima eko modove sto stede vodu/struju, imaju kratki programi pranja, a kako ima i paru ima opciju osvjezavanja robe, npr jedan/dva komada robe sta samo treba osvjeziti za 15-20min provrti sa parom i suho izadje iz masine ako ti bas nesto brzinski treba.
    Vecina danasnjih masina ima inverter motor koji je bas na bubnju za razliku od starih masina sta su imale onaj remen od motora do bubnja pa su zato i tise od tih starih masina. Palim ju po noci, zatvorim vrata od kupaone, a spavaca je odmah do i minimalmo se cuje, stvarno ne smeta nicemu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.