Hvala cure na lijepim rijecima❤️Jos sam pod dojmom ali kak kazete,ima koje kakvih izroda,sreca pa su moji roditelji drugi ljudi,s njima se sve mozes dogovoriti ak hoces kaj napraviti,izmjeniti,kupiti dapace jos ti pomognu i otvore sva vrata i sretna sam jer ih imam❤️A i to najbitnija je bebica sad a nemres da te to ne pogodi,fakat si mislim koja su dubrad da moram tako reci,znas da sam trudna i onda to idu farbat ja to nesmem udisat,ides se derat na mene kaj mi uzrokuje stres mah,rekla sam da vise u njihovu kucu ne koracam. A ak si budu htjeli vidjet unuke izvoli pa gledaj prek moba ako joj bude ko pokazal. 😁
Sto se tice keksa i ja sam dobila volju i cak sam se zadnji puta opustila i uzivala,sve do sad nedugo nisam uzivala bas jer sam samo mislila na bebu u tom cinu i nisam se mogla opustiti..psiha u glavi😂
Dobro jutro curke 😄
Slušaju li bebice?
Kristina, nemoj se stvarno uzrujavati oko toga. Znam da je teško ne obraćati pažnju ali samo se sjeti da nosiš jedan mali život u sebi koji također osjeća tvoju uznemirenost i tugu. Muž kada dođe prvo sjedni sa njim i reci kako te to pogodilo a on neka rješava s njima jer očigledno tebe ne slušaju. Svatko ima takvih izroda u obitelji , dokle god se ti i tvoj muž slažete, nije bitno što će oni reći.
Tamsi , u istom smo sosu haha mene je čak dijareja uhvatila u 5 ujutro . Užas, valjda sam pojela nesto sto mi nije odgovaralo. 🙊 Uglavnom, bitno je da ne boli više 😊
Bebicaa super 😁😍
I mene vise ne boli, isla sam na wc i rijesila se problema..i sad sve okej, odmah mi se ispuhao trbuh 😄
Kako stojite sa odnosima? Imate potrebu? Ja jako, mene moj decko toliko privlacii uff ne znam sta bi haha
Blago vama vi se lako rjesite crijeva. Ja sam nekidan pisala kako me do navever crijeva svaki dan kidaju pogotovo kad odem leci i okrenut se itd 😰
Odnosi, sta su odnosi?hahaha 😂
Jutro drage trudnice ☺️
Kristina ja sam ti shvatila da nikog nije briga jesam ja trudna ili nisam pa da malo pripaze na neke stvari od razgovora do ponašanja, svatko misli samo na svoju rit i isto se znam toliko nasekirat i uzrujat da to nisu istine. Pokušavam se ne uzrujavat, ali nije to samo tako pogotovo kad te bližnji povrijede. Vjerujem da ti je jučer bilo baš teško pogotovo jer ti nema muža, ali najbitnije da je on uz tebe i na tvojoj strani i zajedno možete sve i protiv svih. Sad moramo misliti samo na svoje bebice, a sve otrovne ljude otkantat. 😊
Što se tiče odnosa, mi ih imamo redovito i moram priznat da baš uživam i ne suzdržavam se, jedino sam primjetila u zadnje vrijeme da ne mogu u svim pozama jer osjećam pritisak. Najviše mi paše kad sam ja na leđima, a on s boka 😀
Piki moram priznat da nisam ni znala kaj je to dok nisam sad proguglala. Imaš bolove ili?
Jutro drage trudnice ☺️
Kristina ja sam ti shvatila da nikog nije briga jesam ja trudna ili nisam pa da malo pripaze na neke stvari od razgovora do ponašanja, svatko misli samo na svoju rit i isto se znam toliko nasekirat i uzrujat da to nisu istine. Pokušavam se ne uzrujavat, ali nije to samo tako pogotovo kad te bližnji povrijede. Vjerujem da ti je jučer bilo baš teško pogotovo jer ti nema muža, ali najbitnije da je on uz tebe i na tvojoj strani i zajedno možete sve i protiv svih. Sad moramo misliti samo na svoje bebice, a sve otrovne ljude otkantat. 😊
Što se tiče odnosa, mi ih imamo redovito i moram priznat da baš uživam i ne suzdržavam se, jedino sam primjetila u zadnje vrijeme da ne mogu u svim pozama jer osjećam pritisak. Najviše mi paše kad sam ja na leđima, a on s boka 😀
Piki moram priznat da nisam ni znala kaj je to dok nisam sad proguglala. Imaš bolove ili?
Imam, baš jake da ne mogu ni hodati ni sjediti ni stajati... Zasad sam na spaasmexu, to me nakratko opusti ali uhvati opet kroz kratko vrijeme. Ne znam kad se bebe podignu više gore? Osjetila sam jake grčeve i bolove u bubregu i onda su na uzv vidjeli. Muka cure moje, a nema puno opcija za pomoć :(
Malac tu pozu i ja prakticiram ili oboje na boku drugacije nejde..najsmjesnije mi je dok smo obuceni on se svuce a ja se koprcam po krevetu ko kornjaca dok padne na leda😂onda mi on pomogne..ja samo kazem brzina mi je vrlina😂😂😂
Hahahaha i ja sam takva, onda mi nestane zraka i uspusem se ko da sam bila na maratonu🤣 to je smijeh stvarno.. al bude lijepo i bas se opustim, lakse zaspim 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Kad već pričamo o keksu mi smo više manje u 3 poze najaktivniji, jahačica, dogy i misionarski. Svekriva je kod nas par dana u gostima, a zidovi tanki tak da se baš ne mogu nešto opustiti po tom pitanju.
Toksičnih ljudi uvijek ima, i lako je reći otpuši ih, to je malo teže. Ali ako stvarno ne možeš s njima lijepo se zahvali na suradnji i zatvori ta vrata za sobom.
Piki a gdje te točno boli? Mene je do sad 3 puta zabolilo iznad desnog kuka pa sam se isto prepala, ali dosta brzo je prošlo pa ajde. Baš grozno, jel postoji mogućnost da se bol smanji kad se beba podigne?
Kristina ja se moram ustat dok se svlačim ili me on svuče ili najbolje odmah poslije tuša 😂
Piki, ja nisam čula uopće za to 😮 Što ti kaže doktorica? Probaj sa brusnicom i općenito što više tekućine piti. Ne znam stvarno što bi ti rekla 😓
Što se tiče odnosa, bome moji su postali bolji i češći otkako sam trudna. Valjda je do hormona, ali bi mogla non stop 😂 Najbolji mi je doggy ali dokle ćemo ga moći prakticirati e to ne znam haha (nadam se što duže) 😂
By the way, ima li ijedna curka da je termin blizu mene ili prije mene, nije zar da ću ja prva donijeti vijesti haha mi bebana očekujemo 31.1
Leđa, s desne strane i bočno, na kraju rebara. I na dodir i ovako. Boli stalno, a uz to hvataju i napadaji grčeva kad me skroz smota.. Onda luđački hodam po sobi i plačem jer tad ništa ne pomogne, osim tablete a njih ne smijem puno . Tableta i na lijevi bok i mirovanje. Puno tekućine i kažu da je lakše kad se beba podigne. A kad će to biti, ne znam... Kažu da je to često u trudnoći, samo je kod većine bez simptoma. A tek sam na pola puta
Najbitnije da je beba ok, ali baš sam jadna oko svega toga
Sortiraj odgovore
Najstariji