Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    27. Listopad 2018. 23:02

Tonka-haha,sve ok i sama non stop zaboravljam 🤣
    Preslatka robicaa 😍😍 joj jedva cekam bozicna snizenja da krenem u vecu pravu nabavku :) 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

anita23
    27. Listopad 2018. 23:04

Kikiriki-Da stavovi o sirokom povijanju su definitivno podjeljeni.Meni su u rodilistu preporucili a patronazna koja mi je nakon nekoliko dana dosla doma je rekla da to nema bas nekakvog utjecaja ,naj bolje su vijezbice sa nogicama koje ce ti pokazat u rodilistu ili patronazna.Tako da smo mi jedno kratko vrijeme povijali i iskreno smatram da bebici to strasno smeta i moj je osobno bio nervozan s tim ,cim smo skinuli primirio bi se i lijepo zaspao.Nedugo nakon rodenja je vec prvi pregled pedijatra koji ce ti vec tada moci reci dali bi djete moglo imati probleme sa kukovima i dalli je potrebno daljnje siroko povijanje nakon cega se dijete upucuje na obavezno snimanje kukova.

anita23
    27. Listopad 2018. 23:20

I da curke preslatke su vam sve stvarcice koje ste kupile za vase bebice😍😍
    Mi jos neznamo spol pa se drzimo univerzalnog

Anna13
    27. Listopad 2018. 23:23

I ja mislim pricekat sad s kupnjom bodica i ostalog do 12 mjeseca, šteta bi bila propustiti popuste. 
    Danas sam ušla i u hm samo onako da pogledam, ono 2 bijela obična bodija 70 kn. I još gledam veličinu 50 ,to izgleda toliko maleno, ili se ja baš ne razumijem, ni 56 ne izgleda puno veće .
    Od koje veličine ćete vi početi kupovati?

url=https://lilypie.com]

Kikiriki
    27. Listopad 2018. 23:38

Anita-da mene brine da joj ne bude mozda pretoplo u tome svemu. Ono pampers+tetra+svedska i onda neki bodic sta vec. A u drugu ruku me plasi moja mama koja kaze jojj siroki povoj je bitan i da povijam bar dva mj. Aaah. Pojma nemam.

Anna-mislim uzet tipo 5 -6 broja 50 za prvu ruku,ostale 56 i vece.  Mislim ovaj 50 ce nosit relativno kratko,a rukave ako je vece se uvijek moze malo uvrnuti. 

Tonka185
    27. Listopad 2018. 23:38

A ne znam ni ja bas procijeniti.ja san evo 56 i 62 uzela ovo..ne bi se puno sa malim velicinama tovarila.par stvari 56 ili broj manje i ostalo sve vece.mozda pogrijesim ali lako nadokupim ako zafali.

Kristina 30
    28. Listopad 2018. 00:09

Imate za kupit pelenice za siroko povijanje kukova,one debele bijele pelene s kojima se nekada davno povijalo to ne koristiti jer dijete me moze spavati u tome ni nista i totalno je neudobno. Ja sam to rijesavala svakodnevnim vjezbicama za kukove jest da izgledaju vjezbe koda cete bebi noge polimit jer izgleda grubo al nije nist strasno nit grubo da se ne preplasite..ako vec mislite kupovat pelene za siroko povijanje dosta vam je jedna eventualno dvije a nakon mj dana kada se s bebom ide na prvu kontrolu onda dr odredi i vidi sam jel potrebno ili nije..isto tako u bolnicama pojedinim ne preferiraju da se bebama daje duda varalica,ja sam ju imala i pomogla mi je neke bebe ju odbace i ne zele isto tako i s izdajalicom najbolje si ju je uzet sa sobom..najvaznije od svega kad sam bila prvorotkinja nisam znala nista jer onda nije bilo svega kaj ima danas ides na net procitas i znas,ja sam bila na pocetku pogrijesila s tim da dok je beba sisala i dok se najela zaboravila sam ju dizat da se podrigne i znala se plakat svaku vecer dok nisam vise mogla pozvala sam sestru i kad ju je primila u polusjecedi polozaj i stisnula za trbuh ona se toliko podrignula da nisam vjerovala od onda sam pazila da se podriguje nakon svakog obroka. Jer kad rodis sve dode instinktivno osim tih nekih osnova koje ti neko mora pokazati.

Kristina 30
    28. Listopad 2018. 00:09

Imate za kupit pelenice za siroko povijanje kukova,one debele bijele pelene s kojima se nekada davno povijalo to ne koristiti jer dijete me moze spavati u tome ni nista i totalno je neudobno. Ja sam to rijesavala svakodnevnim vjezbicama za kukove jest da izgledaju vjezbe koda cete bebi noge polimit jer izgleda grubo al nije nist strasno nit grubo da se ne preplasite..ako vec mislite kupovat pelene za siroko povijanje dosta vam je jedna eventualno dvije a nakon mj dana kada se s bebom ide na prvu kontrolu onda dr odredi i vidi sam jel potrebno ili nije..isto tako u bolnicama pojedinim ne preferiraju da se bebama daje duda varalica,ja sam ju imala i pomogla mi je neke bebe ju odbace i ne zele isto tako i s izdajalicom najbolje si ju je uzet sa sobom..najvaznije od svega kad sam bila prvorotkinja nisam znala nista jer onda nije bilo svega kaj ima danas ides na net procitas i znas,ja sam bila na pocetku pogrijesila s tim da dok je beba sisala i dok se najela zaboravila sam ju dizat da se podrigne i znala se plakat svaku vecer dok nisam vise mogla pozvala sam sestru i kad ju je primila u polusjecedi polozaj i stisnula za trbuh ona se toliko podrignula da nisam vjerovala od onda sam pazila da se podriguje nakon svakog obroka. Jer kad rodis sve dode instinktivno osim tih nekih osnova koje ti neko mora pokazati.

Kikiriki
    28. Listopad 2018. 00:35

Kristina-da makar danas imamo internet i mozemo saznati vise informacija. Uh,ali evo ponekad i sa tim morem informacija se mozemo osjecati pogubljeno u svemu tome. 

Si mislila na ove pelene za siroko povijanje,stavit cu slikicu: 

Kristina 30
    28. Listopad 2018. 00:50

Zene imam jednu situaciju i jako sam tuzna,toliko tuzna da ni spavati ne mogu i iskreno cudim se sama sebi da me neko moze bacit iz takta jer sam inace temperamentna i cvrsta ali sad sam pukla😢naime mm je na terenu i znamo ponekad otici k njegovima  5km su udaljeni i znamo prespavat itd..moj m ima brata i zenu i kcer vec 19 god,ima zivu baku i tetu i naravno mamu i tatu. Svi zive u istoj kuci svako ima svoju sobu i to je to sad da budem ja tam s curkom i djetetom da se rodi nema mjesta a i kuca im je puna vlage i da dalje ne nabrajam i nikad nebi zeljela tamo zivjeti. Uostalom od mm tata je alkoholik u mirovini,svekrva isto u mirovini velika sefica.Oni su dosli na ideju da farbaju vrata u kuci znaci sva vrata koja su inace smede boje u bijelu i to s najjeftinijom farbom na bazi nitra..znate kak to smrdi..u nasoj sobi koja je inace zakljucana ima jos stvari koje nismo prenjeli i to tako stoji i ceka jer ja sad sama ne mogu kad sam trudna a mm na terenu po mj dana pa onda ne nosimo te neke stvari nego tih par dana rade provedemo skupa u boljem smislu..kljuc od tih vrata je kod njegove necakinje koja povremeno provjetri sobu i dosla je njegova mama na ideju da uzme kljuc i upadne u sobu da se vrata pofarbaju bez da je koga pitala na to sam pukla,sta imas ulaziti u tude bez da koga pitas? I dosla ja danas tamo jer sam dovezla sogoricu s posla i mislim da uzmem stvari koje mogu na kraju nisam mogla jer toliko smrdi ta boja da mi doslo slabo. Pustim ja to i mislim kad dode mm bude on to rijesil pa da maknemo sve odjednom. Doleti njegov tata i pocne pricat a bude tak dobro pofarbano ili da jos pofarba ja na to kazem radite kaj hocete i farbajte koliko hocete jer tak radite kaj vas volja. Na to je pocel vikat vikat vikat na mene da najbolje da njega izbacimo iz kuce pa da ja dodem i komandujem(naredujem) ja 😲😯da on je to isel farbat da zakaj je on to sad farbal a ja velim pa ko vas je tjeral na to i svasta je urlal rekla sam mu da ne brineju da bude dosel mm i bumo se maknuli i dalje on nest vice ja uzela torbu i idem i jos se deral na to sam rekla na mene se nete derali jer nismo u istom rangu da se spominamo posto ste najpametniji i zalupila sam vratima sjela u auto i otisla.. plakala sam do doma sva uzrujana i zvala mm rekel je da uopce vise tam nejdem da bude on to rijesil i pobral stvari i vise nas tam nebude. Ja sam toliko izvan sebe jos uvijek da samo o tome mislim😪😪😪zal mi je na dugom postu i nije tu to tema al ne mogu si pomoci😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.