Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    29. Listopad 2018. 08:07

Jutro, ma jučer me nekoliko puta propikalo dolje i baš sam se zabrinula, vidjet ću kak će bit danas, valjda je to normalno. 
    Nemam iskustva s tim, inače nemam redovite stolice i sad kad me potjera idem, bez ikakvih problema i bolova. 

Tonka185
    29. Listopad 2018. 08:16

Kristina 30

Tonkakad se bebac mice i kad stavis ruku beba to osjeca i onda se smiri jer ceka da osjeti kaj se bude dogodilo sljedece..to sam negdje procitala..i meni se to dogadalo na pocetku kad je beba pocla lupati,sad vise ne pali i uspjela sam posnimati kak rita jer se bas ful vidi po kozi..☺️

Jutro cure :)
    Ovo zvuci bas zanimljivo Kiki sta si napisala😍😍
    A sta se tice tog nekog bola "dolje" ja osjecam kod stigne kosti i nekad dolje kao vagina ne znam sta se dolje dogadja ali stidna kost kao da bolucka na dane 😕 za to sam citala da pocme bolit tek u 3. Tromjesecju pa sam se prepala.al sta ja mogu valjda ce bit sve ok.

debeljuca
    29. Listopad 2018. 08:34

Ja sam za takve cudnovate bolove uzela ipak magnezij neki dan,pa kad osjetim da boli lagano duze vrijeme popim magnezij da mi se malo opusti..ali mislim da i dr.daju i normabele da se opusti isto..🧐

malac_28
    29. Listopad 2018. 08:36

Tonka ja sam isto čitala da počne bolit u 3. tromjesečju pa sam se isto prepala, ali sad sam baš pitala frendicu koja je 30.tt i ona kaže da je tak od ispod i nju bolilo i još uvijek ju boli i pitala je svoju gin. i rekla joj je da je to normalno, da se maternica širi. 

malac_28
    29. Listopad 2018. 08:37

Debeljuca ja ne mogu reći da mene to boli već me onako par puta u razmacima jučer propikalo i to je to. 

Kikiriki
    29. Listopad 2018. 10:01

Jutro curke,i mene zna to malo kao strecnuti,nije konstantna bol. Mislim da se samo rastezemo. I kraljeznica me uzasno boli,mislim da cu poceti vjezbati doma neke vjezbe za trudnice jer ne mogu ni lezati koliko nekad boli.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

debeljuca
    29. Listopad 2018. 10:39

Meni je dr.reko da je to samo rastezanje i da se ne brinem..malo sada vise odmaram,nije da lezim ali sve sam smanjila

dreamcatcherrr
    29. Listopad 2018. 10:51

Jutro curke 😊
    Mene je isto znala strecnut da bol pa se skupim dolje 😅 Nisam pridavala neku veliku paznju tome i evo nije mi se više uopće ponovilo, sve sam to pripisala trudnoći. 
    Što se tiče probave, nekad mi se zna desiti da idem na wc 2 puta dnevno a nekad prodje i par dana, žalila sam se doktorici na to, ona je rekla da je to normalno u trudnoći i ako me bude mučio zatvor da popijem magnezij. Bebe to sve pomiču kako njima odgovara, samo zamislite da nam je maternica kao nogometna lopta, ništa me ne čudi poslije toga . 😂
    Meni je gora žgaravica, imam osjećaj da će mi kiselina pojesti jednjak koliko peče 😮

Je li koja od vas radila krvnu grupu i RH faktor? U mene je KG 0+ a RH negativan , piše samo na dnu nalaza, molim kontrolu ICT-a u 35 tjednu trudnoće.  😥

malac_28
    29. Listopad 2018. 11:00

Dream ja sam A neg. i moram u 6. i 8. mj ponovo vadit krv. 

dreamcatcherrr
    29. Listopad 2018. 11:06

Ma da, u slučaju da se RH promijeni u pozitivno vjerojatno bi trebala ona injekcija koliko sam ja skontala. 😊
    Imate li curke ikakvo ime za bebače  većinom su nam dečki 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.