Jutro, ma jučer me nekoliko puta propikalo dolje i baš sam se zabrinula, vidjet ću kak će bit danas, valjda je to normalno.
Nemam iskustva s tim, inače nemam redovite stolice i sad kad me potjera idem, bez ikakvih problema i bolova.
Tonkakad se bebac mice i kad stavis ruku beba to osjeca i onda se smiri jer ceka da osjeti kaj se bude dogodilo sljedece..to sam negdje procitala..i meni se to dogadalo na pocetku kad je beba pocla lupati,sad vise ne pali i uspjela sam posnimati kak rita jer se bas ful vidi po kozi..☺️
Jutro cure :)
Ovo zvuci bas zanimljivo Kiki sta si napisala😍😍
A sta se tice tog nekog bola "dolje" ja osjecam kod stigne kosti i nekad dolje kao vagina ne znam sta se dolje dogadja ali stidna kost kao da bolucka na dane 😕 za to sam citala da pocme bolit tek u 3. Tromjesecju pa sam se prepala.al sta ja mogu valjda ce bit sve ok.
Ja sam za takve cudnovate bolove uzela ipak magnezij neki dan,pa kad osjetim da boli lagano duze vrijeme popim magnezij da mi se malo opusti..ali mislim da i dr.daju i normabele da se opusti isto..🧐
Tonka ja sam isto čitala da počne bolit u 3. tromjesečju pa sam se isto prepala, ali sad sam baš pitala frendicu koja je 30.tt i ona kaže da je tak od ispod i nju bolilo i još uvijek ju boli i pitala je svoju gin. i rekla joj je da je to normalno, da se maternica širi.
Debeljuca ja ne mogu reći da mene to boli već me onako par puta u razmacima jučer propikalo i to je to.
Jutro curke,i mene zna to malo kao strecnuti,nije konstantna bol. Mislim da se samo rastezemo. I kraljeznica me uzasno boli,mislim da cu poceti vjezbati doma neke vjezbe za trudnice jer ne mogu ni lezati koliko nekad boli.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Meni je dr.reko da je to samo rastezanje i da se ne brinem..malo sada vise odmaram,nije da lezim ali sve sam smanjila
Jutro curke 😊
Mene je isto znala strecnut da bol pa se skupim dolje 😅 Nisam pridavala neku veliku paznju tome i evo nije mi se više uopće ponovilo, sve sam to pripisala trudnoći.
Što se tiče probave, nekad mi se zna desiti da idem na wc 2 puta dnevno a nekad prodje i par dana, žalila sam se doktorici na to, ona je rekla da je to normalno u trudnoći i ako me bude mučio zatvor da popijem magnezij. Bebe to sve pomiču kako njima odgovara, samo zamislite da nam je maternica kao nogometna lopta, ništa me ne čudi poslije toga . 😂
Meni je gora žgaravica, imam osjećaj da će mi kiselina pojesti jednjak koliko peče 😮
Je li koja od vas radila krvnu grupu i RH faktor? U mene je KG 0+ a RH negativan , piše samo na dnu nalaza, molim kontrolu ICT-a u 35 tjednu trudnoće. 😥
Ma da, u slučaju da se RH promijeni u pozitivno vjerojatno bi trebala ona injekcija koliko sam ja skontala. 😊
Imate li curke ikakvo ime za bebače većinom su nam dečki 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji