Tko me dariva,od bratica zena,imaju dvoje djece i sve imaju ocuvano i pospremljeno pa su se sjetili mene😇
Tamsi ja mislim da ti bude pregled vaginalni meni je svakih mj dana vaginalni pregled da vidi dal sam otvorena to pod obavezno..
A kak se ja brijem? Uzmem brener i ozezi ga mirko😂😂😂salim se..imam ogledalce i gledam tak se najljepse obrijem
A kak se ja brijem? Uzmem brener i ozezi ga mirko😂😂😂salim se..imam ogledalce i gledam tak se najljepse obrijem
Da bome puno deckica… ali posto mi je frend jucer dobia bebu, koja je cilu trudnocu trebao biti deckic kad ono jucer - cura! 😱 a oni imali spremno ime Toma i sve za deckica… zatooo, svasta je moguce 😂😂
Nasmijala sam se na glas. Ovisi do polozaja bebe, a i opremi koju gin ima... Nedavno nas je na 4D doktor pita znamo li spol i kad sam rekla da je musko, podiga je obrve i upa da nije bas siguran da je musko i da mu se cini da je ipak cura. Muzu vilica pala do poda, a ja odvalila od smija. Onda je jos malo trazia dobru pozu i ugleda pisu. A i na snimci koju nam je spremia se bas vidi. Sljedeci dan moja gin govori da se na njenom uzv piso vidi iz aviona. Tako da te bebice znaju zezat. Moja nevista nije tila znat spol i sad kad je presla 30. tt ipak je pitala, ali bezuspjesno. Beba se skupila i mirovala kao da se zainatila.
Ja sam samo carapice od robice kupila. Za blagdane cu pocet s robicom za prvu ruku. A opremu i pelene imam od malene.
I naravno zaboravila sam ostatak postova...
Eh da- brijanje.. cucnem i napamet ono sta ne uspijem vidit golim okom 😂
E i cestitke na pregledima i bebicama 😍
Sjetih se...
Ana13 ne brini zbog streptokoka. Ja sam ga imala na cerviksu u prvoj trudnoci, dobila antibiotike, ponovila nalaz oko 35. tt i nije ga vise bilo, ali svejedno su mi u bolnici dali injekciju pred porod. Da je takva praksa... Naravno da ga imam i ovu, ali sad ga ne lijecim i uopce me ne brine. Samo obrati pozornost na urin ako sumnjas da nesto nije u redu s mjehurom. Zna bit zeznuto ako upala prijede na bubrege. A za bakterije ne vodi brigu. Imala sam sve osim klamidije i jos skraceni cerviks, bila otvorena i prenila trudnocu. Bas danas gledala staru trudnicku i u 38. tt pise da je cx u oblika sta znaci da sam vec bila spremna. Imala odnose bez pretjerivanja svaki dan, setala itd... Na kraju mi morali inducirat porod 😅
Jutro trudnice ☺️
Kako ste danas? Ja sam se bas lijepo naspavala i spremam se do ducana pa se bacit na ciscenje 😀
Ako netko nije vidio, Dani beba su u Westgateu od 23. do 25.11. http://www.danibeba.com/BO18/index.php
Jutro..jesam,jesam morat cemo ici svakako..mozda ulovim neka jeftinija kolica..posto sam imala ponudu ako je curka dobiti ljubicasta,ali posto je deckic..morat cemo neka ljepa uzeti 😊
Jutro!
I u Splitu su danas i sutra u Mall of Split zato curke brzo po popuste! 😊
Dobro jutro curke 😁
Za tjedan dana će mi trebati trimer Kristina a ne brener 😂
Mislim da češće pogriješe kad kažu da će biti cura a ono pišo se sakrije i bude dječak. A kad bi obratno bilo ne znam šta bi drugo doktor mogao zamjenuti s pišom 🤔
I ja ću početkom blagdana početi pomalo spremati za bebana , bit će dosta i akcija.
Koja kolica ste kupile / mislite kupiti ? Ja gledam ova Peg perego 3u1, i to u crnoj boji 😊 Samo mi je bezveze što kod nas u BiH točnije u Mostaru nema izbora trudničke robe pa sam osuđena hodati kao beskućnkik 😒
utro:) Napokon jedno lijeno jutro...uskoro cemo nas dvije u šetnju, ali nam se napokon nigdje ne zuri. Kada vidim kako mi pase ovakvo laganini jutro bez žurbe, dodje mi da odem na komplikacije
I ja planiram u Westgate, iako jos nemam pojma sta cu tamo kupovati...vjv koju tetru, rucnike, dekicu..mozda koju bocicu za svaki slucaj i dudu. Vec imam strah od svih tih silnih stvari Polako su mi poceli donositi vrece robice koje su trenutno u bunkeru auta
S brijanjem se ne zamaram, idem kod kozmeticarke, jezim se od britvice dolje iako vec znam da me ceka u rađaoni
Dream, bez brige nije ni kod nas bajno s izborom...
Nego, kako mislite riješiti problem zimskih jakni?
Jucer sam neke svoje široke probavala i nisam baš sigurna da ću ih za dva mjeseca zakopčati, kamoli poslije
Sortiraj odgovore
Najstariji