Marijeta kad beba stuca trcne ti se cijeli trbuh svakih 5/8 sekundi i tako uzastopce par puta za redom osjetis isti pomak tako znas da beba stuca.
Ja sam danas heppppiiii dobila sam kolica 3u 1 tamno siva sportska,dobila jastuk za dojenje,sterilizator za flasice,aventovu izdajalicu,slimceke za bebu kad je malo veca,hranilicu kojoj se podesava visina😇🤗sreci nema kraja i kupila sam danas aventovu flasicu koja sprecava stvaranje kolika💕i bas uzivam☺️U ponedjeljak mi dolazi kimbac i komoda za presvlacenje💕
Onda cu ici dlakava kod ginekologa 🤣 al cisti sumljam da ce me provjeravat vaginalno..
Joj mene leđa bole, i danas mi je trbuh bas tezak 😏 valjda ce sutra bit bolje, ja se nadam ..
Bebice nase ❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tonka185 nisam u privatnika nego u bolnici,trudnoću vodim kod dr kod kojeg sam išla na mpo, kako je on u sve upućen nekako sam sigurnija da me on nadzire do kraja .
Haha zaboravila sam komentirati obrađivanje Šume, meni vam je to problem već dva tri tjedna, pokušala sam i na pamet al ne ide, i baš mi je mučenje baviti se time. A šta će tek poslije biti 😱
url=https://lilypie.com]
Iskreno sta se sume tice ni meni nije bas vise lako se saginjati i noge dizati..bojim se da ne padnem u kadi😞ali uspjela sam danas nakon pola sata mucenja..ma ja mislim da cu isto ici na cupko ali mislim na dublji bikini jer neznam kak bi brazilku izdrzala 😂
Mene svaki put rukama pregleda da vidi jesam zatvorena itd 😊
Debeljuca zato je sa secernom manje bolno viruj mi 😉
Kristina ko te toliko dariva??😱😱 pree dobrooo
Cure iz Splita, dobila sam mail od Baby centra da ce clanovi kluba imati popust od 20% na sva kolica, autosjedalice i namjestaj od 25. do 28.11. samo u City Centru.. taman sam tamo pronasla kolica koja zelim, mogla bi ih tada uloviti 😁
Znaci procitam 5 stranica danasnjih sta ste pisale i do kraja zaboravim kome sam sve htjela komentirati. 🤯
Prvo cestitke na deckicima!😍😍 Ima nas i sa curicama,evo i moja je curka 😊😍 Sto se tice sume dole,oh sve teze...za sad sam jos na britvici,a kasnije iskreno ne znam. Bit ce zanimljivo,a muz nije odusevljen idejom da pomogne s tim. 🤣 mozda cu ic kozmeticarki na nesto manje bolno od voska.
Atyara-mozes mi pliz rec koj tip masine,tj.onaj serijski broj. Gledala sam bas danas tu neku takvu Lg. I je li tiha,i dal ima onaj tipo eco mode da skrati vrijeme pranja kad sam u zurbi?
--ok,htjela sam jos minumum 3 stvari komentirati ali dok sam ovo gore pisala sam pizaboravljala i nemam pojma vise sta. Postajem uzasno zaboravljiva! 😤🤨🤔😏
Daddy's girl and mommy's world! ❤
A ne znam vise ni pisati 🤣😂 pizaboravljala =pozaboravljala. 😂
Kikiriki moja na eko pranju duplo duze pere. Ne znam jel ti to za produzit il skratit pranje 😕😉
Tonka-moguce da sam i ja pobrkala loncice,mozda je eco duze,meni treba ono kao za smanjit malo posto se cesto desi da hocu stavit nes brzinski na strik prije nego odem cjeli dan ca.
Ma danas mi je mozak zakuhao,ne znam vise nista 🤣😂 koncentracija mi je 0. 🤷🏻♀️ malo sam se premorila danas pa sam sva smotana.
Sortiraj odgovore
Najstariji