Ciao cure... bas vidim sve deckici 😊 neka neka, samo neka su oni nama dobro. Evo ja 24tt i na +7 kg 🙈 I da pocela su me bolit ledja, donji dio, spavanje tako tako. A za masine ne znam sta rec mi imamo gorenje i ok su nam.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ciao cure… bas vidim sve deckici 😊 neka neka, samo neka su oni nama dobro. Evo ja 24tt i na +7 kg 🙈 I da pocela su me bolit ledja, donji dio, spavanje tako tako. A za masine ne znam sta rec mi imamo gorenje i ok su nam.
Samo neka su zdravo jer ih mame s nestrpljenjem čekaju 😊 Ja sam se udebljala dva kilograma ali ima još tri mjeseca fore tako da se ne brinem, bit će ih još bar 10 hah
Užas , spavanje mi je teror bio dok nisam kupila jastuk za dojenje i spavanje, konačno sam se naspavala .
Jeste počele spremati stvari za bebu?
Ja nisam još apsolutno ništa, muževa sestra ima malog pa ću dosta robice i opreme dobiti od nje, a imam i neki strah i mislim da je prerano da ne bi nešto krenulo po zlu 😥
Da bome puno deckica... ali posto mi je frend jucer dobia bebu, koja je cilu trudnocu trebao biti deckic kad ono jucer - cura! 😱 a oni imali spremno ime Toma i sve za deckica... zatooo, svasta je moguce 😂😂
Žene drage pomagajte 😂
Kako depilirate "sumrak zonu " u trudnoći?
Ja sam sada 26 tjedan i sve slabije vidim što se događa dolje 😅 Imate li neki trik?
Trik se zove šuma striborova. A kad je vrijeme za pregled imam trimer od Remingtona pa ga uposlim dan dva prije, a koordinate fatam malim ogledalcem. Jedna strana jako uvećava pa se na početku uplašim kak to izgleda dolje.😂😂 Noge riješim s depilatorom, samo potkoljenice depiliram.E i mene zanima… 😂😂😂
Rekla sam mužu da ću ga uskoro uposliti 😆😆😆
Nije bio najsretniji😀😀Žene drage pomagajte 😂
Kako depilirate "sumrak zonu " u trudnoći?
Ja sam sada 26 tjedan i sve slabije vidim što se događa dolje 😅 Imate li neki trik?
Trik je taj da me moja naj prija depilira secernom pastom, vec par godina prvo smo voskom i onda vec dugo vremena secernom pastom i to mi je najbolje.ne bi zilet "dolje" vise za nista priblizila. Noge i pazuh britvicom.
Skeptična sam prema kozmetičarkama jer sam imala jedno loše iskustvo 😣
Što se tiče šume striborove i kod mene je generalka od pregleda do pregleda 🙊 Mislim da mi ne gine ogledalo i polako, vidjela sam čak da žene prikače brijač na selfie štap 😂
Mogla bih i ja uposlit malo muža haha
Pa ja nebi zbog jednog loseg iskustva odustala totalno.ima ih drugih ne moras kod te iste ici. Ne znam, meni je svakako lakse kad me izdepilira lipo to bude sve glatko, poslje su mekse dlake, ne cese me nista i ne moram brinut kako cu se brijat its
Tamsi ako se depiliras voskom ili cime vec nemoj se brijati!
Moj je djecak malo mirniji jucer i danas, osjetim ga tu i tamo, evo maloprije me malo podrepija cisto da znam da je tu😂
E,kako vama tijekom dana s crijevima situacija? Ja sam primjetila da ujutro skroz lako obujem carape (to mi je najbolji primjer) i sto se vecer vise problizava cim krenem leci /sjeti na kauc tako me bole crijeva katastrofa i ne mogu se ni sagnut ni ista 😭😭
I cestitke na deckicu jos jednom, e da ste barem ovdje blizu pa da moj ima drustvo danas sutra😂
Nadam se da nam ultrazvuci ne govore krivo pa da ne ocekujemo djecaka ili djevojcicu a bude obrnuto.mislim neka su zivi i zdravi sta god da je ali cudno mi da uz danasnju elektroniku i preglede svaka 4tj uspiju pogrijesiti😕
A ko ce ga znat, nisam pitala detalje, ali mozda je beba bila u cudnim polozajima ili nesto.. u svakom slicaju hvala Bogu da je sve proslo dobro...
Nego cure, jel znate kako bi to trebale osjetit kada beba stuca? To kao navode kao osnovne pokrete koji se medju prvima osjecaju, udarci i stucanje... udarce osjetim ali kakvo bi trebalo bit stucanje? 😅
Nije ni mene dugo bilo, pročitala sam par stranica unatrag, drago mi je da sve bebe napreduju i da ste vi dobro.
Danas sam bila na ultrazvuk, kod svog soc.gin da i on malo pogleda i ako bude prilike uključi 4d,i naravno danas za razliku od prošlog pregleda kad je bila toliko nemirna da je jedva uspio izmjerit ,ne mrda, okrenuta leđima, guzom ,prekrizenih nogu ,i ruka preko glave . Ono baš ko za inat ,pustite me na miru.
Ali doktor se toliko potrudio i uspio je na trenutak viditi da se radi o curici. I misli da je 99% u pravu, iako me upozorio na onaj jedan %. Eto tako da zasada ima jedna cura.
Vidim da se pisalo o godinama, ja vam imam 36, krenula sa 54kg, sad sam već na 61, s time da mi sve otišlo u stomak baš je velik.
Radila ogtt koji je u redu , sva sreća. Ali zato imam streptokok u urinu i dobila sam antibiotike.
Eto sad kad sam vam se ispovijedala,odmah mi je lakše ,stvarno se zakačiš na ovaj forum. 😘😉
url=https://lilypie.com]
Anna jesi inace kod privatnog doktora ili?
Cestitam na curici maloj buntovnici haha pre slatko 😍😍 samo nek je ziva i zdrava 😊
Ja jedva cekam ogtt rjesiti vise vidit jel sve ok s tim.
Rjesit ces i urin ne brigaj 😉 bitno da se sve lipo otkrije i sanira.
Kod mene je curkicaa,😀😀😍😍😍
Hahah generalka od pregleda do pregleda, točno to 😁😁 čisto me zanima kako ću za do dva tjedna uopće sredit stanje dolje 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji