Slazem se sa Dreams, ne zvuci to lose, ali mi je jos prerano to uzimat, pred porod cu vidit dal il ne..
Meni odma crv sumnje proradio, zasto me salje tako rano… 😌 al sta kazete, bolje prije rijesit pa znat na cemu si. Evo narucila sam se u ponediljak na 4d pregled.
Dreams meni je moja dr rekla da ni ne moram na 4d jer joj sve izgleda super s bebom ali ako zelim dobit slicice i vidit bebaca poblize da se narucim…
I moje dvi drage trudnice s kojima sam pricala o ogtt-u su vec na pregledu u cca 19. tt dobile uputnicu i receno ima da mogu radit test. Moja gin je na salabahteru koji dobiju njene trudnice na prvom pregledu napisala u 25. tt. Kao i puno toga ocito i to ovisi od ginekologa do ginekologa. Poznanici je privatnik kog kojeg vodi trudnocu prepisa tablete za stitnjacu, mene je ipak poslala kod specijaliste koji mi svaki mj ovisno o nalazu tsh narihta dozu.
A u vezi oceva na pregledu... Moj je u prvoj trudnoci od prvog pregleda stalno prisustvova ALI njih dvoje bi se zapricali o svemu i svacemu tipa o politickoj situaciji u drzavi, navrcanju voca i sl. tako da bi ja iz njegove ordinacije izasla bogatija za iskustvo koje me uopce nije zanimalo, a o bebi nisam saznala nista osim da je sve ok... Taj isti gin me doslovno nije uputia o folnoj kiselini( kad sam ga pitala u 3. mj trudnoce da mi prepise izjavia je da se zdravo hranim i da mi je zato nije ni spominja), nisu mi uzimali urin negdi do 30 tt!! nije me sla na ogtt test niti na kontrolu rh faktora u 34. tt jer eto pozitivna sam pa ne triba... mogla sam komodno sama vodit tu trudnocu. Tako da nije ni lose sta neki ginekolozi ne dopustaju ocevima da ulaze. S ovom ginekologinjom imam vrimena popricat u miru i pitat sve sta me zanima. fokus je na bebi, njenom razvoju i stvarima koje moram obavit u trudnoci. Sad svaki put sa sobom ponesem notes sa pitanjima 😂
Pukica di si se narucila na 4D?
Velikii pozdrav, prvo kak ste?
Ja sam na mirovanju :/ imam kontrakcije, 18 tjedan .
Kak se vi nosite s tim mirovanjem? Mene je to bas uplasilo i sad se bojim svakog pokreta.
Tankian narucila sam se u Cita kod dr. Aračić, zvala sam prvotno Gynenovu ali imaju prvi slobodan termin tek za mj dana..
Moj muz je zadnja dva pregleda bio sa mnom, najprije bi dokotrica uzela mjerenja i provjerila sve sta triba, a onda bi njega pozvala..
Cure jel neka od vas osjeća bebu skroz nisko. Evo ima par dana kad me lupka osjećam doslovno u grlicu, baš je nelagodno. Bila sam prošli tjedan na pregled i doktor ništa nije govorio o tome da se smjestila baš nisko, ili se sada skroz okrenula. I nije mi savjetovao nikakvo mirovanje a poslije sam u trudnickoj vidila da je napisao mirovati . Pa mi sad nije jasno bi li se trebala zabrinuti.
I svaki put kad legnem i ustajem u donjem dijelu me zaboli, jesu li to možda ligamenti u pitanju.
Stvarno više ne znam razlikovati te bolove 😏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav!
Malu i mene stalno nes boli dole, pogotovo me pece operirani jajnik. A pogotovo kada nesto radim malo zesce ciscenje kuce ili nesto. Tako da pitala sam sad u utorak doktora on kaze da je to ok dok nema jos nekih nuspojava i ne boli ono ful jako. Ja sam 21+3 i jos sam paranoicna da mu se nesto ne desi.
Cekamo deckica i prosli tjedam isla na 4d sve super, a ovaj utorak isla kod svog ginica da me pogleda vaginalno.
Rekao mi je da ce me taj secer slat vaditi za 4 tjedna kada dodem onda ce mi bit 25 tjedana.
Hej curke, tesko vas je pratit ako nisam svaki dan izgubim se ... imam fax i obaveza pa ne stignem mi smo proslo tjedan saznali da nosimo curicu 😍😍 zanima me kad ste pocele osjecat bebu mene s i pitaji jel osjecas jel osjecas ja ne osjecam nista iako je aktivna bila jako na zadnja dva uzva da su cak i socijalnini privatni ginekolozi bili iznenadeni kaze mala sportasica u petak sam 16 tj nestrpljiva sam stalno osluskujem ali nista ne osjecam..
Moj je krenuo samnom na preglede kad smo presli na abdominalni uzv. Mi ni ne pitamo gin dal smije, on samo udje samnom i ona nam oboje sve lijepo objasnjava i on isto pita ako nesto ne vidi na ekranu i tako. Super je. Gust mi je ici s njim jer kasnije bude tako sretan 😍😊
Tim-uskoro. Strpi se jos koj tjedan. Krenut ce prvo kao neki mjehurici,pa stipkanje,pa skakljanje full cudno pa na kraju ces osjetit pravo lupanje. Brzo ce to. Ne brini. 💖
-za Gel mi se cini dobra ideja. Uzet cu ga sigurno ako se posteljica daj Boze podigne i ako ne budem morala na carski. Sad mi je jos rano. Ali budem kasnije ako bude sve ok.😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cherrylane-i mene zna nes kao strecnuti dole ali popusti. Ma mislim da je sve to od sirenja i sto bebice lupkaju sve jace pa dok nam se tijelo navikne. Samo pozitivno bit ce sve ok. I ti si vec na pola. 😍😀💖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki nadam se haha sve vas vec slusam kak osjecate pa vec jedva cekam to vidjet... sto se tice uzv-a moj je samnom bio prosli tj prvi put jel slp isto krenuli preko abdomena uzv i bio je jako uzbuden ko da je tek shvatio tada da sam trudna sluso otkucaje i kaze da mu je bilo prekrasno iskustvo mi se vodimo u petrovoj bolnici pa nazalost tamo nempze samnom ali otici cemo jos jednom na 4d kad bude vrijeme pa ce tad opet vidjet mislim da je super da muzebi idu s nama. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji