Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    17. Listopad 2018. 12:01

Cemu tocno sluzi taj gel?

mari_jeta
    17. Listopad 2018. 12:04

Taman da cu i ja pitat za sta uopce sluzi taj gel?🙈

Aosijek
    17. Listopad 2018. 12:09

Moj muž ide samnom sljedeći tjedan i to prvi puta. Moja gin je rekla kao da dopusti da jednom dođe, dok npr mojoj kolegici je dala i više puta.. tako da ćemo se i mi još koji puta napraviti ludi, reći ću da je i tata ispred pa ga možda pusti.

Tonka185
    17. Listopad 2018. 12:15

Ne kuzim te doktore zasto bi im bija problem pustit bilo koga ko dodje sa trudnicom ili opcenito zenom na pregled 😕

oppa
    17. Listopad 2018. 12:18

Moj gin ni ne pita za tatu.. Ko da sam začela po duhu svetom.😂😂 Zato sam i platila 4d kod privatnika pa da i tata vidi mrvicu....
    Da šta s tim gelom? Nekako ne vjerujem tome uopće.. 😒😒

MalaTajna222
    17. Listopad 2018. 12:25

AOsijek jel to u socijalnog gin ili privatnog? Ni meni to nije jasno , sad vidin da nisam bezveze pitala .ali opet kontam idem privatno, placam ih sta ih briga.ok nisam ih jos niti pitala, pa necu suditi unaprid 🤤

malac_28
    17. Listopad 2018. 12:47

Dianatal® porođajni gel u rodnici stvara glatki bioadhezivni film kojismanjuje sile trenja. To pomaže bebi da lakše klizi kroz porođajni kanal.

[ul]
    [li]skraćuje proces rađanja i smanjuje bol[/li]
    [li]štiti dno zdjelice, rodnicu i perineum – smanjuje potrebu za epiziotomijom[/li]
    [li]štedi energiju i majke i djeteta[/li]
    [/ul]
    https://dianatal.hr evo ovdje si možete više pročitati

Aosijek
    17. Listopad 2018. 13:08

MalaTajna222

AOsijek jel to u socijalnog gin ili privatnog? Ni meni to nije jasno , sad vidin da nisam bezveze pitala .ali opet kontam idem privatno, placam ih sta ih briga.ok nisam ih jos niti pitala, pa necu suditi unaprid 🤤

Kod mog ginekologa, ima ona svoju privatnu praksu ali idem preko socijala, karton mi je kod nje...

Dreams
    17. Listopad 2018. 13:21

Meni je rano razmišljati o tom gelu jer ne znam kakav će porod biti...a ne daju mi se novci bzvz...negdje pred termin kad vidim jel se beba okrenila nije, jel carski il prirodni lako kupim gel... Na fejsu po grupama uvijek imama mama kojima je ostalo viška ili nije trebalo pa prodaju za manje novaca. 

malac_28
    17. Listopad 2018. 13:35

Ja sam si ga naručila, pa ako ga i ne iskoristim, lako ga prodam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.