Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    16. Listopad 2018. 15:39

Tonka slažem se sa Ka_Ri mislim da je to sve u redu dok god ne traje duže i ne boli neizdrživo. Sve se to nešto premješta nama po utrobi i tko bi znao šta je normalno a šta ne, kao ni šta se točno događa dolje 😀😀 prati situaciju.. Ja zasad nisam imala takvih situacija.. 

Tonka185
    16. Listopad 2018. 15:47

Nadam se da nije nista 😰 sad me malo štreca kao u lijevoj strani negdje oko jajnika.o majko mila koliko cu se jos puta nasekirati i zabrinuti 😭 nije nista ono ostro ni jako da boli.hvala Bogu.. ali svakako cu pratiti situaciju😰

• Ka_Ri
    16. Listopad 2018. 16:27

Tako je mene kad je prestajalo. Lijeva strana, kao blaga ovulacijska bol. 

Monikaharmonika
    16. Listopad 2018. 18:28

https://m.vecernji.hr/vijesti/roditeljske-naknade-bit-ce-jos-vece-evo-koliko-ce-iznositi-drugih-sest-mjeseci-1276747?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1276747&utm_campaign=FB+page+statusi

Monikaharmonika
    16. Listopad 2018. 18:29

Monikaharmonika

https://m.vecernji.hr/vijesti/roditeljske-naknade-bit-ce-jos-vece-evo-koliko-ce-iznositi-drugih-sest-mjeseci-1276747?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1276747&utm_campaign=FB+page+statusi

Možda bude nešto od toga sto mislite?

oppa
    16. Listopad 2018. 21:49

Živi bili pa vidjeli! 

Kikiriki
    16. Listopad 2018. 21:57

Tonka-prati situaciju ali nemoj se brinuti. Mozda je samo neki zivac u pitanju koji ce popustiti sam od sebe. Ako te sutra isto bude bolilo ili budes zabrinuta mozda najbolje da zvrcnes ginekologicu i pitas cisto da te umiri. 💖

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Pukica
    16. Listopad 2018. 22:13

Tonka mene je isto ovih par dana strecalo u donjem dijelu trbuha, kratko bi trajalo al bi se ponovilo tokom dana. Vjerojatno je to od sirenja i svi drugih zbivanja... Evo bila sam danas na pregledu i sve je u redu 🤗 bebac je veci za nekoliko dana, radi akrobacije i bas je uhvatila slicicu kada je zijevao 😍 dobila sam uputnicu za oggt, a sutra cu se naruciti i za 4d pregled

Tonka185
    16. Listopad 2018. 22:28

Cure, hvala :) bit ce to sve dobro.ja se sve namjestam ne bi li osjetila ovog maćog ali nesto je veceras bas pre miran 😕
    Pukica bitno da je sve ok i da bebac napreduje 😉mogla si nam ubaciti sliku da ga vidimo 😂 a vi se posebno za 4D narucujete?

Tankian
    16. Listopad 2018. 23:21

Aosijek

Koliko ćete vi kupiti dekica i popluna za bebu ? Mora li se beba onako bočno okretati da spava , ako da - jel to s onim nekim posebnim jastucima ili ?

Cujem da po novome specijalisti sta pregledavaju kukove u splitu ne savjetuju okretanje na bok. Ko zna sta ce se jos prominit dok mi rodimo. Ugl okretala sam malenu pa cu okretat i ovu bebu. Pa ko moze spavat cili bozji dan u istoj pozi? Ja sam svoju bebu okretala i podupirala rucnicima koje bi zarolala. Sve do jedne noci dok ih magicno nije makla i zarotirala se licem u madrac. S obzirom da je bila premalena, nije se mogla vratit nazad nego je tako ostala lezat ka panj. Sricom imam tanak san (doslovno nikad nije tribala zaplakat da me probudi vec bi ja spremno skakala na svako njeno preslatko baby ispustanje zvukova) pa sam skuzila da je budna. Bas sam se taj put mislila "ma ko je sljivi, nek i ona jednom zaplace", ali osjetila sam da je nesto drugacije. Odma sljedece jutro poslala muza u bubamare po ta cuda sta fiksiraju bebu i vise nije bilo slicnih situacija koje potencijalno izazivaju srcani udar kod roditelja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.