Tonka moja soc.ginekologica nema 4d ultrazvuk pa cu se zbog toga narucit privatno da obavim taj pregled. E jel koju od vas cura koje ste u 21 tjendnu vec slalo na ogtt? Ja sam mislila da se to kasnije radi u trudnoci…
Pukica
Ja sam ti jutros na ogtt, evo cekam treće vađenje, isto sam pomislila zašto već ali eto nisam pitala ,odradit ću ovo ,možda bolje prije nego kasnije.
url=https://lilypie.com]
Ajme cure blago vama kad vam muzevi rade namjestaj to je pree pre dobro👍 ovako svako s*anje moras kupovat i bacat novce. A tako sta god ti padne na pamet mozes lipo u svojoj kuci napraviti.
Sta se ogtt tice pa iskreno ja isto mislim da je bolje prije nego kasnije, sta ja znam.isla bi ja to odma sad pa i poslije bez problema ali moja mene jos nije poslala.valjda ce na iducem pregledu i iskreno jedva cekam to bas me zanimaju rezultati.meni danas nalaz briseva gotov pa i to jedva cekam.prosli su bili dobri pa cemo vidit..
Beban je nesto miran bas se brinem😕 ali je divno sta vi svoje osjecate na veliko 😍😍
Meni odma crv sumnje proradio, zasto me salje tako rano... 😌 al sta kazete, bolje prije rijesit pa znat na cemu si. Evo narucila sam se u ponediljak na 4d pregled.
Dreams meni je moja dr rekla da ni ne moram na 4d jer joj sve izgleda super s bebom ali ako zelim dobit slicice i vidit bebaca poblize da se narucim...
Jutro cure…. mi vec dugo osjetimo curku preko trbuha. Veliki braco obozava kad mu se javi. Uglavnom ja trazim bijelu ogradicu za krevetic 🤔
I da, ja idem slj tjedan na ogtt. Vec mi je slabo 🙈 nadam se da nije bas toliko grozno kako neki kazu.
Bijele ogradice imaš u ikei..bar sam ih vidjela na njihovoj stranici..
tro cure,
pitanje jel taj gel zaista pomaze pri porodu? Mislim sad ga ni nebi jos narucila dok se posteljica ne digne ali cisto da znam ako ipak sve bude ok i idemo vaginalno.
-Ogtt ce mi tek vaditi sljedeci put,znaci u 27.tt. Nez zasto tako kasno.🤔
Tankian- ajme,to je to. Mamina intuicija. Dobro da si napisala svoje iskustvo. Na popis za kupnju idu i ti drzaci za na bok. Ajme bas strava. Uh.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
I meni je prošli tjedan doktor rekao da ne moram na 4d da je sve u redu ,ali ja sam se naručila idući tjedan, da imam uspomenu ,i možda se odluči malo smiriti pa da saznamo spol.
A vidim da ste vi već počele kupovati stvari. Ja nisam apsolutno ništa, sve mislim da mi je rano, a vrijeme zapravo tako brzo leti.
Morat ću se baciti u nabavku.
url=https://lilypie.com]
Mi planiramo uzet manji 120x60 krevetic zbog prostora u sobi , a kasnije ako Bog da jednog dana , kad preraste krevetic, bebi cemo napraviti sobicu. Vidim u sviju bebe aktivne, aaaaww😍😍😍
Neko je usliko robicu sta je uzeo , divne stvarcice , zaista :))
Znam da se slicno pitanje vrtilo, mozda nekada, zanima me kad je vas muz/momak krenio s vama na preglede? Kad krenu trbusni ili?? 😊
Malatajna moj je doslovno od samog pocetka samno na svakom pregledu, i kad je vaginalno bilo isa je samnom. Samo bi doktorica prije provirila jel sve ok unutra i onda bi njega zvala da dodje. I sad ne mogu zamisliti da idem bez njega bilo bi mi krivo da nesto propusti a voljela bi npr da mama moja jednom ode samnom.ali vidjet cu, nekako volim da je on tu.i navikla je doktorica na nas dvoje 😊
Kikiriki ja sam pročitala pozitivna iskustva u vezi tog gela tako da sam se ja predbilježila u zimskima za 3 ampule, ispast će me nekih 270 kn i to je dovoljno za 1 porod. Riskirat ću, nisu tak veliki novci pošto su cure dobile popust i još će dijeliti kutiju po pola.
MalaTajna moj je bio sa mnom već na 2 vaginalna, dođe sa mnom, doktor prvo pogleda nasamo i onda me pita jel suprug tu i jel želi vidjet i pozove ga 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji