Cure, dijelim post objavu iz zimskih beba 2018. Dobile smo popust na grupnu kupnju Dianatal porođajnog gela. Pa ako ima ovdje zainteresiranih cura za kupnju po sniženoj cijeni, javite se u grupi zimske bebe i uključit ćemo vas u narudžbu.
popust je 30% na kupnju 8 proizvoda od jednom (cijena jednog Dianatala s popustom iznosi 540,40 HRK)
Redovna cijena jednoga je 700 kn, a mi ćemo po sniženoj cijeni dijeliti svaku kutiju na 2 trudnice, jer je 3 ampule dovoljno za cijeli porod, tako su nam babice rekle na tečaju.
Predbilježene:
Maggie, Zvrkica ,BusyBee, Pticaselicastzg, Pepe, Barbie, MareiKate i ja.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure vidim da su teme bile kolica, krevetići, komode i slatka robica...
Mi smo kupili nešto malo robice, kolica smo se odlučili bebetto holland ali nisamo još uzeli a krevetic i komodu radi muž kao i sav namještaj u stanu... Ja nađem sliku ili u goroj varijanti pokušam objasniti što želim 😂 i on napravi...tako da smo jedino još u dilemi oko madraca no mislim da nam je 140x70 bolja opcija od 120x60 nekako je ipak dugotrajnije...maknu se bočne strane i dijete može spavati do 4 god ako ne i duže...ili ako ne dođe braco/seka ranije haha...
Tonka moja soc.ginekologica nema 4d ultrazvuk pa cu se zbog toga narucit privatno da obavim taj pregled. E jel koju od vas cura koje ste u 21 tjendnu vec slalo na ogtt? Ja sam mislila da se to kasnije radi u trudnoci...
Jutro cure 😃 sinoc smo decko i ja vidjeli preko trbuha kako beba skace, decko je bio odusevljen 😍 i ja sam bila, predivan osjecaj ❤ jedva cekam da opet vidimo 😃
Ja sam nasla par modela kolica i odlucujem koja cu 🤔 ostalo kupujem pomalo..
Mene steze u trbuhu, sto je normalno i ne brinem se vise zbog toga, jer u ovom tjednu beba raste puno
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cure vidim da su teme bile kolica, krevetići, komode i slatka robica…
Mi smo kupili nešto malo robice, kolica smo se odlučili bebetto holland ali nisamo još uzeli a krevetic i komodu radi muž kao i sav namještaj u stanu… Ja nađem sliku ili u goroj varijanti pokušam objasniti što želim 😂 i on napravi…tako da smo jedino još u dilemi oko madraca no mislim da nam je 140x70 bolja opcija od 120x60 nekako je ipak dugotrajnije…maknu se bočne strane i dijete može spavati do 4 god ako ne i duže…ili ako ne dođe braco/seka ranije haha…
Dreams - i moj izrađuje namještaj :) tako da što se tiče toga nemamo ni mi problema, za kuću je veći dio on napravio, još je kuhinja ostala.
Slažem se da je 140*70 bolja opcija jer je dugotrajnije, no slabo viđam takve krevetiće...
Jutro svima, evo bš imal namjeru napisati naše sinoćnje iskustvo kad čitam Tamsin post i vidjeh da je i ona sa svojim dragim imala slično..
Naime pred spavanje, naše malo čudo uvijek divlja po trbuhu dok ne zaspi jedna od nas 😀😀 i sinoć, rekoh hajdmo pokušati staviti muževu ruku na trbuh da napokon i on to osjeti., jer do sad nismo imali uspjeha..
I tako on lijepo položio dlan a mala u revijalnom tonu poharala moju trbu i deagi napokon osjetio😍😍😍 baš smo presretni.. S tom mišlju, danas idem preživit dan na poslu 😫😫
Tamsi i oppa divnoo, moj jedva čeka no i ja sam tek možda osjetila zadnja dva dana neko lupkanje pa se on još malo mora strpiti...
Oppa sretno na poslu, izdrži
Aosijek krevetic tih dimenzija nisam vidjela baš ali madraca ima tako da s obzirom da ima tko napravit nek prave...haha... s obzirom da si i ti oko Os garant se njih dvoje i znaju 😂
Jutro svima ☺️ Baš je lijepo čitati kako se vaše bebice javljaju, nadam se da će se uskoro i naša početi ☺️
Pukica mojoj prijateljici je rekla doktorica da OGGT ide raditi između 24. i 28.tjedna, e sad vjerojatno svaki doktor prakticira drugačije.
Ja ću kinderbet iskoristiti svoj jer je stvarno kvalitetno drvo, samo ćemo ga osvježiti, kolica smo dobili od moje seke, komodu bi trebala kupiti, ali ne znam koju i kakvu. Prvo sam mislila uzet običnu komodu, ne dječju, ali su dosta uže pa mi gore neće stati ni podloga ni kadica. Onda sam mislila onu s ugrađenom kadicom, a sad vidim da je netko pisao da se ta kadica ne može baš dugo koristiti. Sad više nemam pojma 😂
Oggt me nije slala još ali ja sam 19 tt...a 4d jel vas to gin pošalje ako nema već svoj ili idite jer svakako želite?...nije mi moja ništa spominjala...
Jutro cure.... mi vec dugo osjetimo curku preko trbuha. Veliki braco obozava kad mu se javi. Uglavnom ja trazim bijelu ogradicu za krevetic 🤔
I da, ja idem slj tjedan na ogtt. Vec mi je slabo 🙈 nadam se da nije bas toliko grozno kako neki kazu.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji