Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tankian
    18. Listopad 2018. 09:33

Pukica

Tankian narucila sam se u Cita kod dr. Aračić, zvala sam prvotno Gynenovu ali imaju prvi slobodan termin tek za mj dana..
    Moj muz je zadnja dva pregleda bio sa mnom, najprije bi dokotrica uzela mjerenja i provjerila sve sta triba, a onda bi njega pozvala..

Sretno i javi dojmove :)
    Ma super je kad je gin normalna osoba fokusirana na svoj posa pa obavi sve sta ima i pozove tatu. Prosli pregled kad je prvi put bilo abdominalno nije moga sa mnom zbog posla, ali stvarno je poseban osjecaj za oboje gledat to malo cudo 

Kikii15
    18. Listopad 2018. 09:43

MalaTajna222

Tonka, javi kako je bilo na tecaju. To u domu zdravlja?
    Mene zanima polozaj posteljice, sprijeda ili straga ?sta su vama rekli ginici?

Nisko sprijeda

• Ka_Ri
    18. Listopad 2018. 09:50

Mi idemo na preglede u bolnicu i od pocetka je m sa mnom. Iskreno mislim da to puno ovisi o dr. Ima jedna dr. koja isto tamo radi i bude namrgodena kad netko pita da ude. 
    Mi smo spol saznali sa 14+4. Rekla je da po spolnoj kvrzici sada moze reci sa 60-70% sigurnosti. Dakle, moguce da se na iducem pregledu promijeni tako da je vjerojatno sigurnije kad kazu kasnije, mozda zato neki ni nece rec prije. Da ne ispadne da su krivo rekli :) 
    Za posteljicu nije nista spominjala. 
    A sto se pokreta tice, evo ja vec nekoliko dana ne osjetim skakljanje. To valjda tako rano kako koji dan :) 

MalaTajna222
    18. Listopad 2018. 09:56

Citala sam negdi(naravno to je ajmo rec neka zabavna statistika ) da akonje posteljica sprijeda da je curica a ako je straga da je deckic.☺

Tonka185
    18. Listopad 2018. 10:04

Malatajna, javim dojmove sa tecaja naravno 😊 a e valjda je to u sklopu doma zdravlja, u svakom slucaju ne odrzava se u bolnici 😆 uglavnom da to odradim pa sam mirna kad mi se potrefilo da bas kad sam pitala kad ima tecaj eto odma ovaj tjedan pa ja kazem ajde da to rjesim.
    Ode vrime neko glupasto poluoblacno bas me to iritira a toplo vanka, jedva cekam vise da zahladi 😠
    Lordan cestitke na malom pisonji 😉
    Posteljica mi je sprijeda i nije bitno je li sprijeda ili straga koliko znam. Bitno je da nije pre nisko, a uglavnom se ona i podigne do 28tt pa ne brinem ni za to..

oppa
    18. Listopad 2018. 10:04

Jutro svima, dan je užas, opet. Ovo vrijeme mi je tako bezvezno!
    Mi smo saznali za spol u 17t, potvrđeno u 22tt. Posteljica nisko straga.
    I ja jedva čekam tečaj... Ali eto očito tek u 11 mj. Ili možda 12. Vidjet ćemo.
    Sinoć sam se rasplakala ko mala beba, danas se isto osjećam super za plakanje 😁😁😁😂😂😂

debeljuca
    18. Listopad 2018. 10:06

Bok cure..evo i nas! Mi smo u 16+3 i ovo nam je prva trudnoca..neznamo spol ali nadamo se iduci tjedan saznati..Imam pitanje?! Posto se zadnjih tjedan dana govori i pise o losim iskustvima u rodilistima,mene zanima di i koje rodiliste je dobro u zagrebu? Mislila sam da je sv.Duh super,ali procitajuci sada jedan clanak bas iz sv.Duha sve manje bi tamo. Ima tko kakva iskustva?!

Aosijek
    18. Listopad 2018. 10:15

Jutro / dan svima... danas klasika... slabo sam spavala, probudim se u 4 i idem piškiti i od tad ne spavam... Meni nije dr.ništa rekla za posteljicu, samo da je sve ok, da imam dovoljno plodne vode i bebi je posteljica služila kao jastuk, skroz je bila naslonjena na nju... Idem sljedeći tjedan pa ću ispitati neke stvari...
    Našli smo jedan krevetić koji nam se sviđa, a sad ne znam jel prerano da ga kupujemo 

• Ka_Ri
    18. Listopad 2018. 10:21

Debeljuca, i ja sam iz Zegea. Najbolja iskustva sam cula za Duh, a onda za Vinogradsku. Nemam svoje, ali imam dosta prijateljica. Sve zavisi kako porod ide, na koga u smjeni naletis... 

• Wonderland19
    18. Listopad 2018. 10:32

Bok curke! 😊 mi imamo iduci pregled za 10ak dana, i prvi na kojem ce muz biti prisutan! Bas se oboje jako veselimo tome, da i on napokon vidi naseg bebolina! Mi isto jos ne znamo dal je curka ili decko! 
    U nalazima pise da je posteljica sprijeda.  
    Ja sam isto iz zg, idem u vinogradsku! Bas to, za svaku bolnicu sam cula svasta... stvarno je lutrija na koga i u kojem trenutku naletis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.