Ka_Ri ma i ja sam cula sve najbolje o ti bolnicama,ali sve me vise strah u koju da odem da nemadrljamo skupa! 😓 Vinogradska mi je blize 😊 tako da nisam pametna..mojim curama je bilo oke u obje bolnice pa trazim neki savjet vise🤗
Ja sam u vinogradskoj od pocetka zapravo i prije pocetka 😉 MPO je trudnoca! Tamo sam samo sad dalje nastavila sa pregledima...
Cure nemojte čitati ta loša iskustva...sve su žene prošle lakši ili teži porod...bolje ili gore osoblje i to čak u istim bolnicama može biti dva potpuno drugačija dojma...većina žena se odlučilo na drugo, treće peto dijete jer je to nešto iznad svega...beba je tu i mora van od straha nema neke koristi...vodite partnere ko može sa sobom i bit će vam lakše osoblje će biti drugačije...a ova lavina loših iskustava može samo pomoći da se nešto barem malo primjeni dok mi budemo išle roditi...
Aosijek mislim da nije rano kupiti...ne morate ga montirati neka stoji negdje...ako ti se sviđa i ako je trenutno dobra cijena zašto ne.
Wonderland19 a super,cestitam 🤰🏻
Nasa je prirodna,mislim planirali smo,ali se nismo bas bacili na posao..i evo uhvatilo se 👶🏻 Mozda nam se u glavi sve poklopilo..
Slazem se, ne zamarajte se svakakvim iskustvima, svugdje ima i dobrih i losih isustava i po tome nebi trebali u nijednu bolnicu ici.. ovisi o puno stvari kakav tijek naseg poroda ce biti tako da dok ne dozivimo necemo ni znati a zamarat se mozemo dovijeka.
Aosijek pa ako ti se svidja krevetic kupi pa neka stoji 😉
Oppa, haha , plačkodani, a sta ces, placi kad ti dodje, to je sasvim normalno 😊 nekad je lakse nekad teze nekad bez razloga ali u svakom slucaju i zaplakati dobro dodje ponekad..
Ja lezim na ledjima maloprije i kihnem-ee, kako me presjeklo dolje nisko, taako neopisivo ostra bol, jedva sam dosla sebi jedno 10 sekundi je trajalo. Majko mila kako sam se prepala😱😱😱😱 a tocno tu di mi dijete stoji 😭😭 dugo me nije tako presjeklo kad sam kihnula, valjda nece nista bit 😯😐
Bitno da imamo neku svoju grupu di se mozemo izjadati kad nas nesto muci...to me jako veseli i za nove frendice i za buduce mamice
Tonkaaa tako i mene, ali ne svaki put... Mozak me zaboli doslovno... Užasna bol...
Slazem se sa Dreams i Tonkom, bolje ne citati sada ovu kampanju. Grozno je i treba podici svijest, ali za nas ovo nije neki povoljan trenutak da to pratimo jer je sve negativa.
Jedino mi pada na pamet da vidis u Zimskim bebama ako cure budu pisale. One su sada u tim tjednima kad idu o bolnicama i planiraju porod, a onda mogu dati i iskustvo iz prve ruke.
Tonka, ne brini za kihanje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji