Anna13, ne znam jel si na komplikacijama? Ako da, zato ti je u trudnickoj "mirovanje".barem je meni tako..
Tim, pomalo, jos koji tjedan pa ces osjetiti lupkanje. Ja sam tek sa 20tt. 😊
Moj gin ni ne pita za tatu.. Ko da sam začela po duhu svetom.😂😂 Zato sam i platila 4d kod privatnika pa da i tata vidi mrvicu….
Da šta s tim gelom? Nekako ne vjerujem tome uopće.. 😒😒
Nama su na tečaju babice rekle da je revolucionaran j za nas i za bebu...i da se ne porađamo baš svaki dan,pa da si olakšamo što više možemo. Inače je 3 ampule na njuškalu 400 kn, cijela kutija u ljekarni oko 650 kn,a mi smo ga dobile po veleprodajnoj cijeni od 270 kn po osobi,jer smo se organizirale i skupile da kupimo zajedno. E sad, još ima za 2 osobe,brzo se razgrabilo. U svakom slučaju sigurno olakšava,nigdje nema nijedna loša recenzija...samo kak su nam primalje rekle,skupo je i ne može si svatko priuštiti.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mene zanima kada ste saznale spol djeteta i ako niste prije 20tt sto su vam rekli gin
Ja sam bila prije 3 tjedna kad sam bila u 18tt i rekao mi je da je jos prerano a vidim da su neke saznale tada i prije toga, pa sam malo zbunjena
Mene zanima kada ste saznale spol djeteta i ako niste prije 20tt sto su vam rekli gin
Ja sam bila prije 3 tjedna kad sam bila u 18tt i rekao mi je da je jos prerano a vidim da su neke saznale tada i prije toga, pa sam malo zbunjena
Meni je već sa 13 pokušao vidjet i rekao je da mu se čini da nešto vidi, al je beba držala noge skupljene pa nije bio siguran. Znači da se već od tad može vidjet ako je dobar uzv i ako se beba namjesti da se vidi.
Jutro cure 😊
Mi danas idemo na tecaj, bas me zanima sta cemo nauciti 😆 i jucer mi je nalaz briseva bio gotov svi nalazi su u redu, yess 😄
Spol djeteta sam saznala sa 15-16tt i na zadnjoj kontroli 19-20tt je potrvrđen.
Kako ste danas? Kakvo je vrijeme kod vas?
Tonka, javi kako je bilo na tecaju. To u domu zdravlja?
Mene zanima polozaj posteljice, sprijeda ili straga ?sta su vama rekli ginici?
Pozdrav,cure..😍 Evo mene nakon podužeg vremena. Svašta sam propustila od kad me nema. Početkom tjedna smo bili na pregledu..službeno je potvrđeno da nam dolazi pišonja.🤗 Al sam se uplašila jer je doktor rekao da je posteljica nisko. Sljedeći pregled imamo sa 24 tjedna..iskreno se nadam da će se podići.. I sa 24 tjedna budemo radili ogtt.
Tonka, u nas je suncano ka i uvijek 🤣🤣zovu kao neku buru uskoro vidit cemo....
Ja sam spavala 8 sati u komadu i mjehur mi je skoro eksplodirao kad sam se probudila 😄
Tonka bravo za nalaze ☺️ obavezno javi kak je bilo, baš me zanima. Mi smo mislili možda 2. i 3.11., ali si opet nekak mislim stignem.
Ja sam dobro, evo u Zg-u lagano paducka kišica. Noćas sam se opet probudila i nisam mogla zaspat 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji