Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    debeljuca
    18. Listopad 2018. 11:08

Tonka185 mene ti nekih tjedan dana boli sa desne strane malo..i kad isla do dr.reko mi je da mi se maternica siri,ali zato mi je vec problem vezati tenisice(nemam veliki trbuh) kad se sagnem osjetim takav pritisak da moram nogu negdje dic da se ne saginjem

debeljuca
    18. Listopad 2018. 11:10

A jeste citale da bi se mozda iduce godine porodiljna naknada nakon onih 6mj mogla povecati?! 😊

• tim
    18. Listopad 2018. 11:25

Debeljuca ja sam jucer to cula na radiu isto.

Tonka185
    18. Listopad 2018. 11:28

Huh aj dobro, bitno da nisam jedina 😊 iinace izbjegnem kad kihnem da me zaboli, nekako se zgrcim na brzinu pa ne zaboli a danas se kraljica raskeljila po krevetu i bum drob otpade od bola.i mjehur mi je bija pun mozda i o tome ovisi 😕
    I da,i meni je sve teze obuvati carape i patike itd. Reka mi je suprug da ce me on obuvati za mjesec dana😂

debeljuca
    18. Listopad 2018. 11:29

Ako se to desi i ako imamo srece to bi moglo nas kaciti 😊😊😊👐🏼

debeljuca
    18. Listopad 2018. 11:30

Tonka185 mi imamo psa koji mora nazalost u setnju,htijela to ili ne pa mi je taj proces oblacenja muka

Tonka185
    18. Listopad 2018. 11:32

Debeljuca, ali to ti je super, znaci da moras svaki dan otici prosetati, viruj mi da ce ti to dobro doci.ja san bas aktivna bila do prije tjedan dana i sada nekako sve manje i manje, vise lezim nego se krecem. A obozavam setnje i ne volim lezati preko dana u kuci ali eto nekako me bas sad to uvatilo  😕

Dreams
    18. Listopad 2018. 11:37

Debeljuca tako i mi moramo van tri puta u šetnju.. Nekad mi je to koma ali je ustvari super jer nas to tjera malo da prošetamo što je dobro za nas

MalaTajna222
    18. Listopad 2018. 11:39

Tonka, Debeljuca nama je vec postao ritual unazad par dana muz mi oblaci i skida patike;) nije mi tesko radit po kuci di se treba sagnut i to ali vezice na patikama nemogu vezivat , to mi je bas koma. 

debeljuca
    18. Listopad 2018. 11:48

Curke ja se secem redovito,doma nemam mira,skuhaj,ocisti,ducan i to..ali nemam sa kime ic tako u setnju-svi rade,a pas ko nas pas je jako plasljiv na zvukove,pa je malo teze doci sa njom tipa do nasipa..samo gleda tko joj je iza guzice 🐶 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.