Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    16. Listopad 2018. 11:23

Ka_Ri to je too :) tvoja mala ribicaa,udarat ce ona sve jace ubrzo 😍💖
    Oppa-ajoj izdrzii.Lijepo nakon posla salicu caja i pravac kauc i opustanje,naravno ako imas vremena za to (znam da neke imaju i djecu pa pretpostavljam da se ne mogu opustati kao mi sad prvi prvorotkinje sa manje obaveza). 
    Oppa samo polako uzivaj u lupkanju svoje srecice i dan ce vec nekako proci.💖 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

oppa
    16. Listopad 2018. 11:32

Kikiriki

Ka_Ri to je too :) tvoja mala ribicaa,udarat ce ona sve jace ubrzo 😍💖
    Oppa-ajoj izdrzii.Lijepo nakon posla salicu caja i pravac kauc i opustanje,naravno ako imas vremena za to (znam da neke imaju i djecu pa pretpostavljam da se ne mogu opustati kao mi sad prvi prvorotkinje sa manje obaveza).
    Oppa samo polako uzivaj u lupkanju svoje srecice i dan ce vec nekako proci.💖

Oh sreća pa si mogu priuštiti poslije posla odmaranje. I budem.. Baš neka čudna fjaka. Kako si ti danas?
    Ma moja ljubav lupalica 😍😍 živim za to 😁😁

Aosijek
    16. Listopad 2018. 12:56

Babyq

Aosijek

Jutro svima, ja došla s vađenja krvi. Petak endo… a tek u četvrtak sljed tj.kod gin.. ne možemo dočekati - ide i muž
    ja sam vam jučer na poslu pojela domaću knedlu sa šljivom i kad sam išla kući takvi su me bolovi uhvatili i probadanja u crijevima da sam se jedva dovezla kući. Naravno popodne sam provela u wc, no sad bar znam da su crijeva prazna
    Prvo sam mislila da nije možda neka crijevna viroza, ali sad sam skroz ok.
    Još ne osjetim bebicu, samo neko štipkanje nekad i to stalno s desne strane, niže pupka… mislim da to nije beba… vald će uskoro biti neke aktivnosti…

Ideš endokrinologu?Koliki ti je tsh?

Babyq- sad su mi hormoni ok, bili su u početku lošiji pa su me odmah sa 7 tt stavili na Eutyrox...  vidjeti ćemo kakvi će biti sada. Pijem 50mg tj 1 tabl.na dan.

Aosijek
    16. Listopad 2018. 12:57

Kikiriki

Joj zatvor u prvom tromjesjecju mi je bio grozan. I bas kao sta kazete nista nije djelovalo. Doslovno 4 dana zatvor i onda jedan dan diarea i grcevi. Ma uzas. Ali prestalo je samo od sebe,sada ako ne svaki onda svaki drugi dan imam stolicu. Tako da bas suosjecam.

AOsijek-ajojj mozda ti sljive ne leze. Meni paprike. Svaki put kad pojedem papriku se ispovracam i ostanem na skoljci u bolovima. A prije t sam ih tamanila.
    Ps.to stipkanje je bebica al je jako mala jos pa je njezna . Tako je i meni bilo. Prvo stipkanje,pa kao neki osjecaj kao kad ti netko prodje po dlacicama po vratu ali izuntra osjecaj dok za koji tjedan nije pocela lupat. Tako da jejjj. 😘😍 sada lupa ko velika,sinoc me bas jako lupala 💖

Kikii15- dobrodosla! Urednu trudnocu zelim! Slobodno pitaj sta god zelis,uvijek ce ti netko odgovoriti i ima nas puno pa ima nam i puno mama sa prethodnim trudnickim iskustvom,a i nas koje vjv isto prolazimo💖😊

Definitivno šljive izgleda ne pašu... danas sam ok, nisam imala stolicu ali ni nemam grčeve.
    Jako sam se razveselila sad s tim štipkanjem 

Timi95
    16. Listopad 2018. 13:10

Dobrodosle nove cure 😍 i cestitam ❤🤰 
    Moja probava je sad dobra. Prvih 3 mj katastrofa, zablokirala su mi se crijeva po 5 dana i toliko je boljelo🙄
    Ja sam osjetila bebu u 17. tjednu, a sad me lupa cesto. Cak kad sjedim ili stojim osjetim 😍 jubav moja 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kikiriki
    16. Listopad 2018. 13:12

Oppa- evo bolje. Makar me grlo popusta,mislim nije ni cudo kad sam jucer cijeli dan pila cajeve s limunom i preko noci extra jaku limunadu. Izvela sam psa u laganu setnju i sad cu opet malo odmarat dok ne odem napravit rucak pa opet ljencarenje. Gledam sto laganije kroz dane samo da se ta posteljica podigne i ne svaki dan trcat za opremanjem kuce vec jednom tjedno vikendom polako. Bebica je najvaznija ostalo moze cekat ili obaviti muz uz moje upute. 

AOsijek-daa,meni je trebalo tri puta da mi paprike lose naprave da ja skuzim da je u njima problem. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Daa to je to tako je meni identicno bilo u tvojim tjednima. A 18.tt je prvi put lupnula pravilno i to samo jednom dnevno,pa s 19.tt ujutro i navecer i evo sad u 21.tt lupka najace navecer,sinoc iskreno malo i prejako 😂 ,javi se i nakon sat vremena od rucka i tu i tamo u toku dana ali kratko i njeznije. Mislim da ce ova moja bit vise neka nocna ptica. Jao nama 😂💖

Kikiriki
    16. Listopad 2018. 13:28

Evo sta smo mi dosad kupili za mrvicu. Vecinom smo uzeli u Lidlu jer je pamucno i bilo nam preslatko da ne uzmemo. I odjelce debelo mekano u H&M za izlazak iz rodilista da maloj guzi bude toplo. 🤣 Bocicu smo dobili. A za bozicne cemo ic u pravi baby shopping. Dragi je gori od mene 😂 

Tonka185
    16. Listopad 2018. 13:44

Kikiriki ajme koje medene stvarcice u fancy zimskim bojama 😍😍 predivna mi je sva ta djecija robica posebno za curice 😍😍
    Mene nevista zvala da mi je kuci ostavila dvi vrice robice da si proberem sta mi valjda (a mislin se valjat ce meni sve 😂) a mater odma da neka to stoji da ne uzimam odma blabla.pa san joj lipo rekla da cu uzet sve sta mi daje jer poslije ko zna sta ce biti.ne mogu uvik mislit sta ako "ne daj Boze...." .. pa posluzit ce kad tad, Boze moj, sta bude bude..
    Meni je dan u svakom slucaju bolji nego jucer mrvicu sam zivlja, malo popeglala robu malo pocistila, nazderala se za rucak  i sad ne znam sta bi zalegla sam neda mi se vise nista😆
    Mene moj maleni lupka povremeni, navecer uglavnom kad na ledja legnem osjetim. I sad stalno preko dana na ledjima lezim samo da ga osjetim malo da znam da je tu da je dobro. Uf, prije dok ga nisam ni mogla sam osjecat sam strepila sad cim ga ne osjecam neko vrijeme strepim, uf sta ce tek biti😭😭
    Sta se probave tice, puno mi je bolja bila u prvom tromjesecju, sad nekako sve povuci potegni, redovna je uglavnom ali osjecam da nije to to.ali dobro, ima i gore od mene pa san zadovoljna 😊
    Razmisljate li o kolicima cure, kreveticima i komodama?

Aosijek
    16. Listopad 2018. 13:51

Tonka185 mi imamo komodu bijelu s ladicama koja nam stoji u hodniku ispod stepeništa za različite sitnice. Nju ćemo staviti u sobu pored krevetića i u nju ću posložiti te stvari za bebicu. Ne mislim kupovati posebnu. 
    Svi su me savjetovali da ne uzimam one što gore imaju kadicu jer beba tu kadicu brzo preraste pa je totalno nepotrebna.
    Na tu postojeću ću samo staviti ili onu podlogu za presvlačenje ili neku dekicu - nepropusnu plahtu što je jedna strana pamučna i gore mjenjati samo tetre. Pitaj Boga di ću sve presvlačiti bebu, možda ne samo na komodi...

Što se tiče krevetića nismo planirali odvajati velike novce, našla sam za 1000 kn u Baby centru bijeli, podnica se miče na 3 razine i bočna jedna strana se spušta. To nam je i bio uvjet.  

Za kolica još ne znam apsolutno ništa i to me jako brine pomalo... 

Koliko ćete vi kupiti dekica i popluna za bebu ? Mora li se beba onako bočno okretati da spava , ako da - jel to s onim nekim posebnim jastucima ili ? 

Kikiriki
    16. Listopad 2018. 14:03

Ma da i meni je mama tako u pocetku govorila i onda mi posalje sliku prosli tjedan sta je kupila za bebicu uz opis slike: Ups,malo sam se zanijela 🤣
    Gledam na to ajde vec smo na pola trudnoce i nadam se da ce i ostalih pola proc u redu. O ruznim stvarima ni ne zelim previse razmisljati da ih u neku ruku i ne prizovem,tako da samo pozitivno iscekujem nasu srecicu koju jedva cekamo upoznati. 

-Gledali smo komode,ormare,krevetic i sve mi se cini da ce joj komplet sobica biti iz Ikee,nije skupo,a kvaliteta ista ko i svugdje. Piljevina kako god okrenes,a kasnije ce sve to brzo prerasti pa mi se neda puno ulagat u to. Cisto da imamo njenu sobicu za svu robicu i presvlacenje,igracke itd,a krevetic cemo normalno stavit u nasu sobu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.