Mene su samo cepici spasili.Inace kad.imam zatvor popijem kavu pa jogurt odmah proradi zeludac.Nista ovaj put.Caj od kamilice Donat,šljive,kruske..Niš al meni je uvijek tako u prvom tromjesečju.🤔
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Jutro svima, ja došla s vađenja krvi. Petak endo... a tek u četvrtak sljed tj.kod gin.. ne možemo dočekati - ide i muž
ja sam vam jučer na poslu pojela domaću knedlu sa šljivom i kad sam išla kući takvi su me bolovi uhvatili i probadanja u crijevima da sam se jedva dovezla kući. Naravno popodne sam provela u wc, no sad bar znam da su crijeva prazna
Prvo sam mislila da nije možda neka crijevna viroza, ali sad sam skroz ok.
Još ne osjetim bebicu, samo neko štipkanje nekad i to stalno s desne strane, niže pupka... mislim da to nije beba... vald će uskoro biti neke aktivnosti...
Bokiić, evo da se i ja priključiim
Trudna sam 21t ii imam 18 godina i 1000 pitanja, pa mi je bas drago da sam vas pronasla
Jutro svima, ja došla s vađenja krvi. Petak endo… a tek u četvrtak sljed tj.kod gin.. ne možemo dočekati - ide i muž
ja sam vam jučer na poslu pojela domaću knedlu sa šljivom i kad sam išla kući takvi su me bolovi uhvatili i probadanja u crijevima da sam se jedva dovezla kući. Naravno popodne sam provela u wc, no sad bar znam da su crijeva prazna
Prvo sam mislila da nije možda neka crijevna viroza, ali sad sam skroz ok.
Još ne osjetim bebicu, samo neko štipkanje nekad i to stalno s desne strane, niže pupka… mislim da to nije beba… vald će uskoro biti neke aktivnosti…
Ideš endokrinologu?Koliki ti je tsh?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Joj zatvor u prvom tromjesjecju mi je bio grozan. I bas kao sta kazete nista nije djelovalo. Doslovno 4 dana zatvor i onda jedan dan diarea i grcevi. Ma uzas. Ali prestalo je samo od sebe,sada ako ne svaki onda svaki drugi dan imam stolicu. Tako da bas suosjecam.
AOsijek-ajojj mozda ti sljive ne leze. Meni paprike. Svaki put kad pojedem papriku se ispovracam i ostanem na skoljci u bolovima. A prije t sam ih tamanila.
Ps.to stipkanje je bebica al je jako mala jos pa je njezna . Tako je i meni bilo. Prvo stipkanje,pa kao neki osjecaj kao kad ti netko prodje po dlacicama po vratu ali izuntra osjecaj dok za koji tjedan nije pocela lupat. Tako da jejjj. 😘😍 sada lupa ko velika,sinoc me bas jako lupala 💖
Kikii15- dobrodosla! Urednu trudnocu zelim! Slobodno pitaj sta god zelis,uvijek ce ti netko odgovoriti i ima nas puno pa ima nam i puno mama sa prethodnim trudnickim iskustvom,a i nas koje vjv isto prolazimo💖😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Evo i mene jutros opet u 5 , i nikako i nikako zaspat. Koma:/ a ne legnem bas u 9 uvece pa da mi je dosta. Kad vi legnete navece spavat? Ja imam dojam da sam nocna ptica 😲
Meni su sa probavom znali pomoc jako slatki i zreli kiviji. Ali bi me i crijeva od toga znala bolit iako djeluju.
Pitao je neko za kavu, za nesicu. M3ni se isto u prvom tromjesecju gadila sad su mi opet sve vrste fine. Ness creme instant kava sa mlijekom mmm a i ness vanilla. Neki dan pila u kaficu ness vanilu nakon par mj., bas mi je prijala super😁
Ja sam se po noći probudila i ne bi više zaspala nema šanse, taman da ću zaspat i zvoni mm alarm i opet ništa 🙄 s probavom Bogu hvala nemam problema, nikad nisam baš imala redovite stolice, ali nikad me to nije ni mučilo, a tako je i sad, tako da nemam pametnih savjeta. Nadam se da ćete sve, koje imate probleme s tim, uspjet naći rješenje 😊
Ja obicno legnem oko ponoc,ponoc i pol. Ali se budim za piskanje oko 5,pa se razbudim pa cvrsto zaspim tek od 7-9 ujutro pa ustanem jer me ledja bole ako duze lezim.
-Meni se kava jos uvijek gadi pa nista od toga,ali bas bi mi trebao popodnevni boost kofeina.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Meni je u prvom tromjesecju bilo skroz okej sa stolicom. Kad bi osjetila problem uzela bi standard ove stvari koje nabrajate i pomoglo bi. Gore mi je sad u drugom :/ Ali sve mislim da cu napravit knedle sa sljivama za navecer, mozda mi se posreci kao Aosijek.
I da, Aosijek nase bebice su tu negdje... Ja sam dosta mrsava (55 kila na 167 visine) i zadnjih tjedan-dva kad legnem na leda osjetim kao neko skakljanje. Kao da ribica pliva u trbuhu, kao baloncici neki. Prvo sam mislila da nema sanse da je to beba, da je prerano, ali ponavlja se i nije me nikad prije tako od crijeva onda cak mislim da mozda i je :)
Dobro jutro svima.. Danas sam bljak.. Rasploženje užas, kao ovo vrijeme u Zagrebu. Glava me boli. Do pol 10 sm napravila 3 km nogama, došla u ured živčana jer me noge bole i nervozna općenito od dana... 😫😫😫
Požaliti ću se i ja na probavu koja je u drugom tromjesečju loša. Nije da ju uopće nemam, ali nije poželjna. A jedem raznovrsno sa puno voća i naprosto uz ovaj tempo nemam kad kemijati sa preparatima za probavu osim jogurti, donat mg, kava, smokve, šljive...
Bitno mi je i sretna sam samo kad svoju ljepoticu osjetim... Lupka li lupka.. Divan osjećaj.. 😍😍😍
Kikii dobrodošla.. Sretno u trudnoći i tu smo uvijek za pitanja, nedoumice ili samo da se nekon požališ kao ja danas 😒😒
Sortiraj odgovore
Najstariji