Za kolica pojma nemam. Jos sam skroz u neznanju. Znam samo da bi trebala biti za sve terene jer volimo ic u setnje na planinu, nesmiju biti glomazna jer sam ja niska,i moraju imat onu rucku dosta produzivu jer je muz pak jako visok.
-za okretanje mislim da se moraju okretati radi oblika glavice,vidjela sam i ja te neke posebne jastuke ali nemam pojma dal je to ok ili ne.
-a za poplune uzet cu ih minimalno. Mislim joj radje uzet one vrece za spavanje za novorodjencad jer me strah bebu uopce pokrivati dok se sama ne nauci okretati i dizati glavicu i micat sto joj smeta.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki,misliš na ovakve vreće https://www.magicbaby.hr/jollein-ljetna-vreca-za-spavanje-70-star-grey.html
Jel Ikea dostavlja svugdi i ako da jel skupa dostava? Nisam jos iz Ikee nikad nista narucivala a vidim da je sve povoljnije tamo. Nisam ni ja planirala na komodu i krevetic puno potrositi, mislim krevetic se kako gid okrenem izac oko 1000kn i jos neki madrac bice 500 i eto.a komodu imam moju u sobi ali je dosta niska pa mi nije prakticna za presvlacenje a ja sam jako visoka pa cu morat neku posebnu za bebaca uzet najjednostavniju i ako ne bude imala na sebi dio za presvlacenje kupit ono meko za gore nakeljiti..
Ne znam za te poplunice ni posteljinu ne vjerujem da cu se natrpavat toga bas, mozda 3-4 presvlake za krevet sga ja znam.mozda 2 poplunica i to je to za prvu ruku.a ne znam to za okretanje bebaca, ima onih jastuka kupiti za to bocno spavanje ali navodno se cicak onaj zna odljepit pa budu zanista 😕
Kolica neman pojma, sta vise o njima mislim manje mi se baca previse para na njih, ali svakako cu ih ici istraziti jer sam visoka ja i suprug i zelim neka di mi dijete nece biti na podu da mi kicma puca dok ga stavljam unutra i tako uglavnom jedvaa cekam ici to gledati
Mi, odnosno, ja sam počela pomalo sa pranjem onoga što sam dobila zasad.. I šoping u granicama normale. Znači prvi nam je bio onaj u lidlu. 😁😁
Kolica ćemo dobiti od šogorice, već jedna imamo ona manja za po doma kad sam u kuhinji a mala budna i ostale varijacije.. Krevetić također već doma, iako rasklopljen. Komodu imamo ali je uža nego one za presvlačenje, međutim ne mislim kupovati drugu je ju mogu presvlačiti bilo gdje.
Dekice sam baš kupila rabljene dvije, ali su tanke jako. Kupiti ću vjerojatno možda još jednu malo deblju. Popluna dva, tanji deblji. Presvlaka za to zasad 3 komada.. Za početak je to sasvim dovoljno..
Osim ako me ne opere neko ludilo uskoro pa počnem mahnito kupovati 😁😁😁
Raspametim se na robicu.. Tko zna kak to do 2.mj iduće godine bude 😆😆😆
Samo da vas upozorim na Ikeu... Mi smo kod njih kupovali nedavno kuhinju, ormar i tako neke velike stvari koje zahtjevaju dostavu. Čisto razočarenje... Dostava je dva put odgođena tj nisu se uopće pojavili. Napokon kad su se pojavili nekaj je falilo... I dosad svaki put i od kolegica sa posla sam čula samo negativne komentare na dostavu. I osobno ja, u ikei ću odsad samo kupovati sitnice. Ostalo ako i kupim odmah ću sama preuzeti i prevesti... Ne isplati se živcirati za nešto manje novaca a kvaliteta nije naročita.
Kikiriki,misliš na ovakve vrećehttps://www.magicbaby.hr/jollein-ljetna-vreca-za-spavanje-70-star-grey.html
Da e to. Mislila sam joj uzeti tih samo zimskih. Ima ih po svuda,u baby centrima i ducanima,a vidjela sam ih prosli mj cak u intersparu na akciji ali nisam kupila jer mi kao bilo rano. Eh.
-ma da i ja si mislim u ducanu kao nesmijem pocet pretjerivati s robicom i onda doleti muz sa nekim kompleticem i govori ovo uzimamo! 🤣
S Ikeinom dostavom zaista nemam pojma. Nama je Ikea blizu pa sami sve uzmemo. Za sad smo kupovali sitnice,a frendica mi ima njihovu djecju sobicu i ok izgleda,mislim ista stvar ko i iz drugih ducana,ali isto ju je ona sama uzela bez dostave. Nazalost nema nigdje nista kvalitetno ako bas ne nademo stolara pa napravi od pravog drva. Sad kucu opremamo i za kuhinju npr.ziva muka,cijene ogromne,a ni k od kvalitete 😖😤
Kikiriki, o da znam kako ti je.. A hvala Bogu za kuću nikad dosta. Samo polako.
Obzirom da ostajem bez te komode sa ladicama, moram svu svoju šminku i nakitn i ostalo prebaciti negdje.. Gdje? Muž mi davno obećao kupitu toaletni ormarić ali su bjesni skupi ili minijaturni.. Tak da moram smisliti gdje staviti sve to/kupit neki komad namještaja
Ja sad lezim i osjecam kao nekaktu laganu probadajucu tupu bol kao neki grc ili nesto ne mogu opisati, uglavnom dolje u vagini 😕 ovo mi se do sad prvi put dogadja.nije ostro nije jako ali onako kao da lagano neki grc ili neka lagana bol iz cista mira. Da li vam se to dogadjalo?
Znaci to je ipak beba :) A bas sam se sad razveselila :) Samo nek ona skaklja!
Mi jos nismo nista posebno razmisljali o opremi, robice cemo dosta dobiti, to znam. A sve ovo sto vi stavljate je bas lijepo :) I ja se veselim kupovini i ne mislim da ju treba odgadati za 7-8 mjesec trudnoce.
Sto se Ikee tice, mi imamo dosta stvari iz Ikee i zadovoljni smo sa svim. Onako, ako uzmes stolic za 60 kuna ili 600 kuna takva mu je i kvaliteta. Vecinom odemo po to, samo smo za jednu veliku naruzdbu platili dostavu. Kad smo sastavljali narudzbu odmah nam je pri kraju pisalo koji artikli trenutno nisu dostupni. Sve ostalo je doslo. I dosli su kad su i rekli, ali radi se o Zagrebu. Ne znam kako funkcionira za dalje. Imaju info telefon, mozda najbolje nazvati i sve ih pitati (uvijek budu ljubazni).
Tonka185, tako ti je meni bilo kad sam pisala neki dan. Doduse, manje sam trudna. Bas neki grc i probadanje dolje nisko pa se diglo gore i sastrane povremeno. Neugodno, ali blago. Proslo je kroz 24 sata i evo nemam pojma jel od probave ili od sirenja ili o cemu se radilo. Nemoj panicariti, jedino ako postane previse bolno .
Sortiraj odgovore
Najstariji