Hvala vam cure sad ste me malo smirile. Nadam se da ce se podici kroz koj tjedan.Uh. Nego jos jedno pitanje jel sad smijemo imati spolne odnose ili ne posto je spustena posteljica? Gin mi nije nista spomenula,a ja od zabrinutosti zaboravila pitati. 🤔🤦🏻♀️
Zaklina- kao sta su cure gore rekle,kupi Clear blue,imas bas za rano utvrdjivanje trudnoce cak prije izostanka mjesecnice. Taj je i meni prvi pokazao da sam trudna.💖
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki i sve mame sa niskom posteljicom..Ja san s 20 isla na pregled nisko posteljuca iznad usca ...mogucnost carski i mogucnost krvarenjs u trudnoci...dosla s 24 malooo sr pomakla dosla s 27 digla se skrozzzz...rekla mi je doki da se ugl digne do 28 tj.nakon toga ide dijagnoza s tim da san citala da se zna na samom kraju dic...nikakve probleme mi nihe radila posteljica doduse na dufastonu sad od pocetka pa i to je dobro da san pila zbog mogucih krvarenja...znaci digla se s 27 i sve ok...doki kaze da sad mogu ukinut dufaston nema smisla vise...eto pozitivno iskustvo..i meni je bio bauk kad san cula i strah a onda stvarno skuzila da sve tece ok..i opustila se..ali san se cuvala...i hvala Bogu sve proslo superrr...
url=https://lilypie.com]
Samo se malo pricuvaj. Nevista mi je takoder imala spustenu posteljicu, bila prst otvorena, skraceni cerviks i smedji iscjedak. U dva tjedna sta je usporila tempo i cuvala se sve je doslo na svoje. Posteljica se digla, nije vise otvorena, a cerviks ka u zene koja nije ni trudna, a kamoli u 30. tt. Ne opterecuj se nego lipo digni neku dobru knjigu u knjiznici da ti okupira misli i odmaraj :) Ja brojim jos sitno do 4 D pregleda i preuzivljena sam, ali trudim se skulirat.
Btw. za cure koje nemaju opremu za prinove- u ducanu djecje opreme big baby postoji akcija na predivna kolica 3 u1 i krevetic s madracem od 3800 kn. Nevista kupila i prezadovoljna je.
Zadranka i Tankian- hvalaa i vamaa,💖💖uh. Sad mi je puuno lakse. Nadam se da ce se i meni podici. Nista malo cu usporiti tempo i nadati se da ce sve doc na svoje mjesto.
Bila sam uvjerena da citiram Kikirikin post. Ja ti se ne bi zezala s tim na svoju ruku nego nazvala gin i pitala. Bila sam na duphastonu prva tri mj, ali sam je svaki put pitala i imala njen blagoslov. Zena vjerojatno misli da sam nimfomanka, a ja eto zbog muza moram pitat jer je to drugo pitanje koje postavi nakon pregleda 🙈
Nevisti je npr zabranila cilu trudnocu...
Kikiriki evo ja san isto bila jakoo preplasena kad san cula to mogucnost placenta previa..Ali stvarnooo ja nikakve probleme..nije mi receno ni mirovanje ni zabrana odnosa..ja sam sama na svojju roku se cuvala to znaci vise odmarala ne nosila tesko izbjegavala sidenje..odnose nisam imala...tako da hvala Bogu sve proslo superr.....i nakon nekog vremena vise se nisam nit opterecivala jer mi nije pravila problem pa san rekla sto bude bude..kad ona se lipo gospodicna digla...😉😉😉
A super onda. Ma da ma pazit cu se sad i odnose necemo imati sigurno dok ne pitamo gin i da ona kaze da moze. Na svoju ruku nas je strah.Ipak nam je bebica vaznija. Ali eto pitam jer kad hormoni udare mozak se iskljuci 😉😂 pa mi bolje znat unaprijed.
Pitaj radije ne moj riskirat znas.jer sve to moze proc super ako se pridravas nekih stvari...moj savjet ti je rade onda pitati...ali eto tila san dat svoj primjer jer znam koliko san ja bila preplasena i na kraju stvarno mizda zato jer san se bass pazila sve proslo samo tako..sad san odahnula...sretno i cuvaj se...
Dobro jutro trudnice :) Kod mene je spavanje 0 bodova. Budim se oko 4-5 budna kao da sam spavala 10 sati i onda samo okretanje i okretanje. A o nocnim morama da ne pricam :/
Bol u ledima ne osjecam, ali od jucer (taman smo 16+0) imam neke grceve u trbuhu. Ima koja iskustva s tim? Sjecam se da ste prije pisale o tome, ali ne mogu pronaci pronaci jer je more postova na temi. Ne znam jel od probave ili od maternice :/ Iscjedak nemam. Prvo me malo probode na sredini (ispod pupka) i to najcesce, a ondao vise lijevo i desno Nije nikakva jaka bol, slicna blagoj ovulacijskoj. Ne probode me sat-dva, onda u 5 min 3 puta :/
Toliko je postova da moj trudnicki mozak ne uspije procesuirat. Ako se radi o probavi suosjecam jer i s sama muku mucim. Meni je uglavnom probadanje na 2 mista na livoj strani. Tocno di sam pokazala doktorici kaze da se criva "lome", a kako je stolica tvrda ne moze lipo prolazit. Probala sam razne metode koje pomazu neko vrime i onda organizam otupi na njih. Od kamilice nataste, mlake vode i limuna, mlake vode i meda, suhih smokvi i sljiva, magnezijevog citrata od solgara, kivilaks sirupa, zlice maslinova ulja nataste, lanenog ulja, chia sjemenki, psilijum ljuskica itd. Jos me jedino cepici nisu iznevjerili 😅 Probaj metodom eliminacije nesto od ovog gore pa vidi jel pomaze. Ja sam se opet vratila maslinovom ulju nataste, a dobila sam odlicne suhe smokve pa cu i njih nakon kure uljem ubacit. Mg stalno pijem jer primjetim da me cesto uvate migrene kad pauziram.
Bebica veceras udara ka luda i ne dopusta spavat. Vec sat vrimena zavidno gledam muza i malenu kako spavaju snom pravednika. Imam osjecaj da cu komentirat sve postove veceras 🤣
Dobro jutro trudnice :) Kod mene je spavanje 0 bodova. Budim se oko 4-5 budna kao da sam spavala 10 sati i onda samo okretanje i okretanje. A o nocnim morama da ne pricam :/
Bol u ledima ne osjecam, ali od jucer (taman smo 16+0) imam neke grceve u trbuhu. Ima koja iskustva s tim? Sjecam se da ste prije pisale o tome, ali ne mogu pronaci pronaci jer je more postova na temi. Ne znam jel od probave ili od maternice :/ Iscjedak nemam. Prvo me malo probode na sredini (ispod pupka) i to najcesce, a ondao vise lijevo i desno Nije nikakva jaka bol, slicna blagoj ovulacijskoj. Ne probode me sat-dva, onda u 5 min 3 puta :/
Toliko je postova da moj trudnicki mozak ne uspije procesuirat. Ako se radi o probavi suosjecam jer i s sama muku mucim. Meni je uglavnom probadanje na 2 mista na livoj strani. Tocno di sam pokazala doktorici kaze da se criva "lome", a kako je stolica tvrda ne moze lipo prolazit. Probala sam razne metode koje pomazu neko vrime i onda organizam otupi na njih. Od kamilice nataste, mlake vode i limuna, mlake vode i meda, suhih smokvi i sljiva, magnezijevog citrata od solgara, kivilaks sirupa, zlice maslinova ulja nataste, lanenog ulja, chia sjemenki, psilijum ljuskica itd. Jos me jedino cepici nisu iznevjerili 😅 Probaj metodom eliminacije nesto od ovog gore pa vidi jel pomaze. Ja sam se opet vratila maslinovom ulju nataste, a dobila sam odlicne suhe smokve pa cu i njih nakon kure uljem ubacit. Mg stalno pijem jer primjetim da me cesto uvate migrene kad pauziram.
Bebica veceras udara ka luda i ne dopusta spavat. Vec sat vrimena zavidno gledam muza i malenu kako spavaju snom pravednika. Imam osjecaj da cu komentirat sve postove veceras 🤣
Haha, kod mene je situacija da od 5 ujutro gledam muza kako spava snom pravednika, a ja se samo okrecem. Neka, nek tvoja beba luduje, vazno da je dobro :)
Puno ti hvala na odgovoru! Vec sam se zabrinula zasto nitko ne odgovara bas nista :/
Prestalo je to probadanje onda necu dizat paniku. Sada mi se dogodi sto i tebi, tu i tamo sastrane osjetim, ali sam lagano uvjerena da su crijeva jer probava ne postoji vec 3 dana. Bojim se da cu zavrsiti na cepicima kao i ti :D jer magnezij, mlaka voda na taste, voce, jogurt - ne pomazu! Idem prije probati jos ovo sa cajem i uljem! Hvalaaaa!
Sortiraj odgovore
Najstariji