Drage moje trudnice jutro vam. Ja danas ustala ko polomljenih ledja , sve me boli nesta , bas taj donji dio , a bas sam za vikend se super osjecala. Vikend bas proletio😔
Ja bila u h&m opet nista nemaju sta mi se svidja,jako oskudan izbor a to sta i ima cijene do neba. Gledala malo i trenerke po ducanima ali nisam nista uzela.tako sve bezvrijedno a skupo.ono vidis da hlace od trenerke su za jedno nosenje a stoji npr.199kn. Bezobrazluka majko mila...
Vidim da ste cakulale o muzevima na porodu, i mi smo jedni od tih ide sa mnom.ali nisu mi bas jasni trudnicki tecajevi po splitu, ispada samo na firulama da ima i to samo prvi tjedan u mjesecu? Vi koje ste odavde ako sta znate...jer ja nista ne razumim
Dobro jutro trudnice :) Kod mene je spavanje 0 bodova. Budim se oko 4-5 budna kao da sam spavala 10 sati i onda samo okretanje i okretanje. A o nocnim morama da ne pricam :/
Bol u ledima ne osjecam, ali od jucer (taman smo 16+0) imam neke grceve u trbuhu. Ima koja iskustva s tim? Sjecam se da ste prije pisale o tome, ali ne mogu pronaci pronaci jer je more postova na temi. Ne znam jel od probave ili od maternice :/ Iscjedak nemam. Prvo me malo probode na sredini (ispod pupka) i to najcesce, a ondao vise lijevo i desno Nije nikakva jaka bol, slicna blagoj ovulacijskoj. Ne probode me sat-dva, onda u 5 min 3 puta :/
Cure ja sam neki dan naletila na stranici moje krpicama, stvarno ima dosta trudnicke robe! Pa eto ako se slucajno svida nekome ta ideja kupovanja rabljene robe neka pogleda!
Ja sam dobila dosta stvari, nesto od sestre nesto od prijateljica... kupila tajice u lidlu, naravno 😂 ne idem na poso, tako da mi nit netreba nista posebno od robe, zasada! Mislim da ce bit veca panika kad trbuh pocne jako rast a vani zima! 🙄
I moj muz je izrazio zelju da bude na porodu!
Ovaj vikend mi je proletio...kupila sam malo robice za bebaca ono što sam uspjela uloviti neutralno i sad me uhvatilo da bi sve to nekako ubrzala haha jedva čekam taj treci mj...
Mm će isto ići na porod.. Prvo sam bila nekako protiv toga jer sam se bojala da će imati više posla oko njega nego oko mene ali kad mi je argumentirao neke stvari voljela bih da je pored mene... Ipak se onda i osoblje drugačije ponaša...ovako kad si sam barem kod nas kao da si stoka...
Lijepi pozdrav svima 🙂
evo jedne nove trudnice/prvorodilje na forumu...😀
Sad smo u 20tj + 4 dana. Ovaj tjedan idem na 3D ultrazvuk i bas sam Uzbuđena. Nadam se da će sve dobro proći.
Do prije tjedan dana sam se borila s opakom upalom uha 😠 Dvije kutije antibiotika i Maxitrol kapi su iza mene. Sada se dobro osjećam, a i bebica nam se prvi put javila neki dan.. doduše samo kad ležim na leđima.. to je valjda normalno za ovaj stadij trudnoće?🤷♀️
Ja isto muku mučim s oblekom. Tajice i tunika su jedine stvari koje trenutno nosim i bas sam si vise dosadna u njima 😂
Veselim se druženjima :))))))
Biba dobrodosla nam ❤
Bas vam se divno mrvice javljajj i lupkaju vas, jedva cekam i ja da to dozivim 😊
Da.da - koja ste kolica uzeli na kraju ?
Mi smo isto dobili nešto robice od prijatelja, komodu za presvlačenje imamo , moram samo tu robicu posložiti po veličini da vidim u biti šta imam, koliko bodija itd..
Koliko sam skužila ni ne treba neka značajnija količina u prvim danima, kupovati ovisno kako će bebica rasti...
Biba dobrodosla! 😊 zelim ti svu srecu sa bebacem😊 meni se isto najvise javlja kad sam na ledjima.i bas sam prekjucer pomislila kako ga nisam nista osjetila taj dan i odma se namjestim na ledja da vidim ocu li sta osjetiti..
Ja nemam nikakve jos ni robice ni ista, niti se ko nudi nesto za kupnju😂😂 brat ce mi dati sta on ima od svojih, ali moji mama i tata stalno to stopiraju jer "nikad ne znas".pa mogu ja tako dok ne rodim cekat pa da budem sigurna..😠
Uglavnom, kod nas je neko oblacno vrijeme, odmah mi i glava nekako ne funkcionira, ja volim radije da pada kisa nego ovako nesto nedefinirano..
Biba, dobrodošla i želim ti mirnu i urednu trudnoću..
Ja sam pak upravo kupila ogradicu za krevetić, 2 seta posteljine kao i poplunić i jastučić. Rabljeno i sve akupa 200kn. A ovaj mj smo već kupili nešto sitnica u vrijednosti oko 200 kn. Ne mpgu reći da je prerano jer kad se sjetim da ću za mjesec danaa biti malo veća nisam sigurna koliko će mi ugodno bit buljati po dućanima.
Inače se ne grozim rabljenih stvari i radije dam novac za rabljeno, očuvano nego kupujem a sve je postalo jako skupo. Ali inače svu robicu ćemo dobiti od sestrične koja je svoje podigla 😁😁
Oppa, ma na te potrosne stvari triba sta manje bacati novce. Pa nisu od kuge majko mila, obuci ce dite par puta i bok..
E cure, je li vi pijete kavu, tursku, nescaffe , ista? Ja sam prije pila i otkad san zatrudnila doslovno 3-4 miseca nisam uopce.samo u kaficu jednom 100god nes od vanilije ili nesto tako.i sad me ima 10 dana hvala zelja za turskom kavom, ja napravim ono slatku sa puno mljeka sebi i pojedem pola kutije keksa uz to😕 evo upravo sad sam satrala keksa i popila tako pola salice kave i gore mlijeko😬
Sortiraj odgovore
Najstariji