Tonka takvi su isti moji, već sam se par puta posvađala s mamom jer ona tvrdi da prije 7., 8.mj.ne treba ništa kupovat ni pripremat zbog ne daj Bože. Začudo danas je rekla da će ofarbat moj stari kinderbet dok je još toplo, ostala sam u šoku 🙄
Biba dobro došla ☺️
Tonka ja si isto popijem kavu s mljekom 😊 dok mi je bilo slabo nisam mogla ali zato sad kad su mucnine prosle sve mogu 🙈 A sto se tice robice hmmm, u obitelji samo deckici do sad tako da cu izabrat sta ima neutralno a drugo kupiti jos sta treba.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Pijem tursku kavu e mlijekom ujutro i popodne.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pijem nesicu iako mi u početku nije odgovarala a sad opet jutarnja obavezna...
Meni nije neka posebna želja, ali popijem jednom dnevno nescaffe ili kapučino ili mlinarovu kavu sa mlijekom.. Ta mi je najfinija jer ima najmanju količinu kave a dosta mlijeka. Inače nisam neki kavopija, mogu bez nje a nekad mi paše.
Ja uopće ne pijem kavu, nikad ju nisam ni pila, eventualno nes od čokolade al jako rijetko.
Uh evo nas s ultrazvuka.
Curica lijepo raste i napreduje. Vidjeli smo je i u 3D,cuclala je palac 😍😍😍😍😍😍 muz i ja smo se oboje rastopili. Vec nam je preslatka.
--Ali imam problem kaze ginekologinja da mi je posteljica spustena i da to moramo pratiti da li ce se dignuti,inace cu morati na carski. 😢 jel imala koja od vas to u prethodnim trudnocama? Google me sad svu isprepadao.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki meni je isto na zadnjem pregledu rekla da je placenta previa ali da ima jos vremena da se podigne kako beba raste.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Pozdrav drage moje. Ja nemam pojma kako se ovo koristi ovo mi je prvi put na ovakvom forumu. Naime menstruaciju trebam dobiti 17.10.18. Uvijek imam predmenstrualne simptome 7-10 dana prije menstruacije, ali ovaj put nista od toga. Sad areole oko bradavica mi se sire i to donji dio najvise te me bradavice na dodir malo bole. Kod menstruacije me bole cijele grudi, sad toga nema. Pojavilo mi se i ucestalo mokrenje. Nemogu se strpiti jos dva dana da vidim jesam li trudna ili nisam. Imali smo za vrijeme plodnih dana odnos sa snosajem. I dva dana dok nisu bili plodni. Nezz sto da radim, dal da betu idem vadit ili da pricekam i napravim prvo kucni test?
Zaklinakos, kupi test, clearblue koji je osjetljiviji i prije nego dobijes menstruaciju te sa prvim jutarnjim urinom ucini test. Kao i na dan odnosno dan nakon ocekivane menstruacije, ili odi izvaditi betu, kako ti lakse.
Kikiriki ja san se rastopila samo citajuci tvoj post, a meedeenaa cucla prstic jaaooo ne mogu virovat😍😍😍😍😍 sta ju nije uslikala doktorica 😠 ne brini za spustenu posteljicu, moja je isto malo nize ali kaze doktorica da se to podigne s vremenom, mislim da donosenje dijagnize placente previe nije ni vjerodostojna prije 28.-og tjedna tako da samo opusteno, slusaj doktoricu i ne citaj internet znam i sama se tako isprepadat bezveze.
Malac, sta da ti kazem. A u obitelji nevjeste jos jedna trudnoca, neke stvari koje su meni obecane vec davno razgrabljene, sve mi se cini budem li ja cekala da me nece nista ni dopasti. Triba to sve na vrime pokupiti😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji