Pumica, nema do materine spize😆
Mene kriza pocela zafrkavat. Posebno osjetim ako taj dan malo duze stojim i cim onako malo zalegnem tesko mi se dignuti od kriza bas zabole onamo ko da me ukljestilo 😕 i danas mi se opet laaagana tupa bol u stidnoj kosti javlja pri kretanju 😰
Od jutra sam na sajmu jedrilica bila, maloprije dosla doma. A proslo me, mislim da je mucnina od sinusa, cim me bole mi dolazi mucnina.. toliki sam se nahodala, i zadnjih 100 m sam jedva dosla do auta. Osjecam se ko slonic hahah trbuh je sve tezii 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja sam pila sa nekim vitaminoc C sa produljenim oslobadjanjem i kad sam tu kutiju vitamina popila nisam vise ni uzimala vitamine
Jutro cure,evo mene.
Od silnog lutanja po centrima da opremimo kucu zaradila sam upalu grla. Od sinoc jedva gutam i govorim. 😖☹ Samo grgljam kadulju (ne pijem) i sodu bikarbonu jer ni neznam sta drugo mogu. Idem sad u ducan kupit limuna pa da makar to pijem i ubijam viruse. 😑
-Inace danas predvecer imamo ultrazvuk i jedva cekamo vidjeti nase malo lupkalo. Lupka uvijek ujutro izmedju 7-9 i navecer u 12:30- 1. Upravo sada preuredjuje prostor unutra. 🤣💖
-Vidim da je i vama problem s hlacama,ic cu ovaj vikend ako ozdravim potraziti neke hlace s lastikom jer ne mogu non stop biti u tajicama,a sve su mi hlace uske u trbuhu tako da ih sad skrivecki ispod duzih majica nosim otkopcane. 🤣
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro svima, brzo proleti ovaj vikend... baš brzo.. i mi smo roštiljali, uživali na suncu ko gušteri.
Nisam se jedino naspavala, u subotu sam ujutro već u pola 4 bila budna. Osjetim da boli mjehur i boli i trčim na wc jer mislim da ću se raspuknut... nakon toga više nebih zaspala nema šanse, stalno neke čudne snove imam...
Na kraju sam ošla u dnevnu na kutnu, zamotala se i ostavilla muža da spava... oko 7 sam opet išla piškiti i na kraju plakala jer je vikend i jer sam budna i ne mogu spavati
Ciao curke 😊
Pricaj mi od kupovini za stan 🙄 nikako da bude gotovo i kad je gotovo, opet neke detalje moras.. tako je too
Ma znam kako ti je s tim da moras piskit.. mene pocne bolit i neugodan osjecaj ako mi se mrvicu piski 😓 kod nas danas pada kisa, al nek pada mala.. nikako da zahladi vise, neko cudno vrijeme..
I ja bi neke elegantne hlace.. ici cu do h&m opet i kupit ih i neke haljinice i zabice sam vidjela.. bas sam si iz zare narucila koznu jaknu, jer nemas smisla jos za bundu kad je toplo..
Da li vas bole leđa?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Jutrooo!
Tamsi mene su pocela bolit, donji dio.. osjetim kad setam da sam ukocena. Morat cu pocet lagano nesto vjezbat da mi olaksa malo... uvjerena sam da mi je to jer nastojim cilu vecer spavat na boku i to me satare
Jutro svima.. Naspavala se i previše 😁😁 mene bole leđa, ali vjerojatno od sjedenja na poslu... Ili kad se preforsiram sa poslovim doma, kao u subotu.
Jutro curee... Evo moram se pohvaliti... Mi smo jucer narucili kolica... Dolaze za 3-6tjedana i moram priznati da jos postoje pravi prijatelji... Jedna prijateljica koja ima sina od godinu dana svu malenu robicu je spakirala i dala mi ju... Toga ima toliko puno da mislim da trebam kupit jos samo par bodica i tetra pelena i to je to... Zena me spasila... Uz to ja sam vjerovanja da takve stvari treba uzeti kad ti se nude (naravno od osoba koje poznajete) jer bebe to prerastu tik tak. A ja posto dobivam blizance to ce mi jako puno olaksat financijski... Jer iskreno kad sam setala po baby ducanima i shvatila da mi sve treba duplo skoro sam na dupe opala... Dobri ljudi jos postoje i hvala bogu na tome
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Sortiraj odgovore
Najstariji