Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tankian
    13. Listopad 2018. 21:58

MalaTajna222

Tankian , nisan niti to uspila :(((a to mi je i najvise trebalo jer nosim haljinice puno.btw di ces raditi 4d?

Nazovi calzedoniu u dugopolju (0912223822) i pitaj imaju li trenutno na stanju hule za trudnice. Jos su kvalitetnije, a i jeftinije cini mi se. Kupila sam ih u prvoj trudnoci i jako su izdrzljive. Kao da nisu ni nosene.
    Na 4D idem kod mimice. I to sam se misec dana ranije narucila jer je pun. A i na telefon sam ih jedva dobila pa mi je receno da im slobodno posaljem mail s upitom, ostavim podatke i oni te nazovu cim prije.

Tankian
    13. Listopad 2018. 22:19

oppa

Da, puno je čari trudnoće…
    Nego, recite vi meni hoće li vaši muževi/dečki biti sa vama na porodu? Ići na tečaj?
    Ja sam svom rekla da želim i očekujem to.
    Kakva su vaša mišljenja o tome?

Viruj mi to jako puno znaci. Ja sam svog odbila jer sam mislila da cu rodit kao od sale (ustvari kad je porod pocea imala sam osjecaj da se kotim kao prasica, a ne da sam ljudsko bice) i stvarno mi je tijekom tog procesa bilo krivo sta sam sama. Dolazila je med sestra 3 puta da mi kaze kako muz i mama zovu i pitaju sta vise cekam s porodom i da pozurim jer su nestrpljivi, ali meni nije bilo do sale, niti zelja i pozdrava jer mala nije tila izac iz mene. I dan danas je mamin mali priljepak ❤ 👩‍👧

Timi95
    14. Listopad 2018. 08:16

I moj ce bit sa mnom na porodu.. ipak je to nasa beba i nek dozivi kako se rađa ☺ a i meni ce bit lakse kad je sa mnom..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

oppa
    14. Listopad 2018. 08:44

E to sam i htjela čuti žene 😆😆

Tonka185
    14. Listopad 2018. 10:44

Moj ce ici samnom na tecaj ali mislim da nece biti na porodu. Bit ce on u blizini ali ne bi on to podnija i nebi mu ni ja to htjela priustiti.ali podrzavaam apsolutno👍

Timi95
    14. Listopad 2018. 10:56

Svaka ima svoj odabir i to je okej ☺
    Kako ste spavale? Meni je bilo nesto slabo, vruce i grudi su me svrbile uzasno.. i sad mi je malo lose, neka mucnina 😏

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    14. Listopad 2018. 11:11

Ja sam kasno zaspala a morali smo rano ustat, spavali smo kod prijatelja na kaucu, kat iznad je neka ekipa pijana dosla sa svadbe pa su dobra dva sata od 4-6 bili glasni i dosadni tako da tad nisan ni spavala al ok se osjecam.danas sam odlucila samo lezati i odmarati 😊 mislim da ce mi dobro doci. 
    Tamsi bice grudi rastu😱 skuhaj si malo kamilice da umiris zeludac bar malo 😩

oppa
    14. Listopad 2018. 11:29

Tamsi, odmaraj danas dok mučnina ne prođe. 
    Ja sam super spavala, a jop ljepše se probudila.  Obožavam se vikendom buditi baš, zato jer sam nepotrećena time da moram na posao. I još kad znam da sam puno posla jučer napravila još mi je bolje 😆 sad evo radim prilog za ručak, pripremam meso za roštilj, peče se študla od jabuka... Baš uživam. Al negdje u 14 ću već bit rikavela od hodanja amo tamo😁😁

Babyq
    14. Listopad 2018. 11:33

Moj muž je bio samnom na drugom porodu.I bilo mi je to ok da vidi cijelu proces rađanja.Rekao je da mu je bilo jako drago.Prerezao je pupcanu vrpcu.Dobio prvi dijete u ruke.I rekao je da ce opet biti samnom na porodu.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Pukica
    14. Listopad 2018. 13:56

Pozz cure, dosta se pisalo ovih pa se nesicam svega.. evo uzivam na suncu, dobro sam se najela.. materina spiza  
    Moj ima zelju bit sa mnom na porodu, kaze da ne zeli da prolazim to sama ako vec ima priliku, a i meni ce sigurno bit psihicki lakse. Ovih dana me bolucka donji dio ledja kad setam, razmisljam da si kupim trudnicki jastuk..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.