Dreams, mislis da ce testirati dijete odma? Mislim, nebi bilo lose. Nadan se da bebac nece imat problema nikakvih. Jer se bojim i za srce itd, meni je mama operirala srce kad je dijete bila, moje srce isti nesto zeza zalistak se jedan ne poklapa dobro pa vraca krv nazad itd ali doktorima to ne predstavlja problem, kardiolozima.pila sam i tablete za usporavanje rada srca.a do prije par godina nisam ni imala problema sa stitnjacom ni ista.primjetila sam btw da su mi nalazi stitnjace bili groblje dok sam pilule pila.doslovno sam na zadnjim pregledima prije prestanka pijenja pilula razgovarala sa doktoricom o operaciji stitnjace 😱 i prestanem ih piti i ona se smiri.katastrofa😕
Zasto te patronazna prepala?damoras lupivat stvari zad ijete ili?
Lipo si ovo sve rekla 💜
Jel koja od vas rodila u privatnom rodilistu ili znate nekog? Bilo kod nas ili u Sloveniji?
Ja sve vise razmisljam o toj opciji (iako mi je termin tek krajem 4.mj) znam da je cijena paprena 🙄 i to je zapravo jedini razlog zbog kojeg razmisljam. Trudnocu vodim u privatnoj poliklinici, sve pretrage radim tamo, od vadenja krvi pa sad do kombiniranog probira.
Muka mi je od nasih bolnica i uvjeta, bila sam kod socijalnog ginekologa jednom zivotu i nikad vise. Ne kazem da su svi losi ali ja nemam bas veliko povjerenje u njih.
Tamara ako imas mogucnost ja bi isla u privatno rodiliste roditi. Meni je iskreno cijena malo too much trenutno ali da sam o tome na vrijeme mislilaxigurno bi isla privatno. Privatno i vodim trudnocu i zadovoljna sam😊
Tonka a netko mi je rekao da testiraju odmah jer je nasljesno no u većini slučajeva se ona aktivira tek kod nekog stresa... Meni se dogodilo nakon faksa recimo no nekako mislim da i te pilile imaju veze što spominješ...pila sam ih 7 godina bez pauza i nakon toga je taj problem nekako i počeo... Ma nisam pametna...
Da patronazna je pitala sto smo kupili za bebu haha a mi ništa...teško mi je naći neutralnu robicu...nije meni problem uzeti plavu zelenu ili tako nesto ako je na njima medo ali na tim svim plavim stvarima ili traktori ili krokodili pa to baš ne moram curici ako bude 😂 rekla je ugl u 7 mj da sve mora biti oprano opeglano i sređeno da se nikad ne zna...da bolje imam ranije jer onda se samo dalje stvori panika...
Tamara nemam iskustva s time iskreno kod nas u okolici mislim da ni nema tako nesto a u zg sam citala da je oko 20 i nešto tisuća što iskreno ne mogu izdvojiti za porod iako vjerujem da je puno opustenije i na višem nivou...kod nas u Os je higijena u bolnici na nuli ali evo svi porodi prolaze u redu i nekako nemam strah... Svi su rodili, bili, izašli pa ćemo valjda tako i ja i moj bebac...
Ako imaš priliku svakako si priušti to
U Sloveniji ti je 1000 eura prirodni porod, ja sam vec pitala i to mi je isto jedna od opcija.. vidjet cemo jos, a ako imas Europsku knjizicu je 300 eura, al ako je hitno, kao da nisi stigoa do svoje bolnice.. pa se da nesto i tako hh
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cure, bas pregledavala veceras nalaze i gledam. Uzv 6+2 kad smo vidili otkucaje duljina mrvice 0.38 kod privatnika, a kod mog dok.opce p.7+1 duljuna 0.36. Rekao je odmah da se kvaliteta uzv ne moze mjeriti sa onim u privatnoj poliklinici koji je naravno bolji, ali opet me muci kako je moguce da je 6 dana nakon za 0.02 manja?? Jel netko imao slicnih iskustava?
Itko?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure, bas pregledavala veceras nalaze i gledam. Uzv 6+2 kad smo vidili otkucaje duljina mrvice 0.38 kod privatnika, a kod mog dok.opce p.7+1 duljuna 0.36. Rekao je odmah da se kvaliteta uzv ne moze mjeriti sa onim u privatnoj poliklinici koji je naravno bolji, ali opet me muci kako je moguce da je 6 dana nakon za 0.02 manja?? Jel netko imao slicnih iskustava?
To je neznatno odstupanje. Ne brini se.
Najbolje je kad što manje razmišljaš o svemu što kažu a što ti se poslije, dok ti vrtiš film u svojoj glavi, učini sumnjivim. Da je zaista nešto alarmantno, netko bi ti dao do znanja ovako hajde dan po dan, tjedan po tjedan i sve će biti u redu.
Oppa hvala na odg. Fascinatno mi je kako onda pokazuje zenama koje ne idu privatno. Znaci krivo, jer za taj tjedan je to malo. Eh nase zdrastvo.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Vidim da je ovdje pravo zatišje.. Sunčan dan i pretpostavljam da ste sve nekamo sa svojim dragim muževima i ostalim bližnjim u prirodi i uživate.
Meni je danas dan čišćenja, pospremanja, pranja... I evo tako još uvijek. Trenutno sjedim u ribičkom stolčeku u dvorištu kao gušter na suncu i malo odmaram. Svekrva i muž dali petama vjetra.
Čak mi i paše malo samoće.
Beba spava, rita se samo nakon što pojedem štagod ili ako ju slučajno zgnječim dok se presavijam kad čistim 😀😀
Uživajte u lijepom danu...
Joj cure kako je.meni mucno.Trbuh mi se toliko napuhao Morala sam si staviti cepice.Ovaj zatvor me.ubi.Nis ne mogu.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ja cijeli dan doma.. sad rostiljamo 😊 beba u pokretu od popodneva 😍❤
Mene zatvor ne muci, imam redovnu probavu, al vjetrove uzasne 😓
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji