Izgleda da se moram raspitat....mozda ima kaj u mom Domu zdravlja...hvala na info :D
Za tečajeve? Sama sam. Pa upiši u google trudnički tečajevi zagreb i izbaci ti za svaki mjesec gdje i u kojem terminu se održavaju i tko vodi pa nazoveš, gdje želiš ići. Znači imaš cijeli mjesec ali na različitim lokacijama u domovim pa zgu.
Inace sve guglam...uopce ne znam kak se nisam sjetila ovo guglat, jel i to simptom trudnoce?...hahahaha
Izguglala sam i nasla vec di cu kad budem spremna za koji mjesec ..hvala tiii 🤭
Cure, bas pregledavala veceras nalaze i gledam. Uzv 6+2 kad smo vidili otkucaje duljina mrvice 0.38 kod privatnika, a kod mog dok.opce p.7+1 duljuna 0.36. Rekao je odmah da se kvaliteta uzv ne moze mjeriti sa onim u privatnoj poliklinici koji je naravno bolji, ali opet me muci kako je moguce da je 6 dana nakon za 0.02 manja?? Jel netko imao slicnih iskustava?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Tonka hipo sam i dosta mi je m izostajala tako da nisam niti imala svaki mj...a u pravilu ciklus nikad manji od 45 dana tako da dobro smo uspjeli...što se ostalih stvari tice nemam stvarno problema i osjecam se super...pijem redovno terapiju i sve oke...
Tamsi pravi se da nema iza ispitivaca, koncentriraj se, prati sve lijepo i bit će to super...ja sam recimo zaronila prvi put zbog totalne gluposti tako da događa se ali nije kraj svijeta...iako mi je tad izgledalo tako išla sam na faks, radila za neku smiješnu lovu i novi ispit mi je bio koma...rekla sam sadašnjem mužu da necu vise ic polagati 😂 srećom pa je on bio razuman i natjerao me...drugi put bilo sve super...
Samo eto onda ja nisam htjela voziti auto koji je svaki dan stajao ispred kuce i isla sam na faks i posao busom i presjedala dva put činilo mi se lakše 😂 onda je i tu poludio i rekao vozi taj auto najgore je položiti i ne vozit moraš steći rutinu...tako da nemoj izbjegavati autić, koristit će ti sigurno kad dođe beba a i općenito...sad se ne mogu zamisliti bez njega.
Studentica nisam neki stručnjak ali to su minimalna odstupanja, i vj i je bolji uzv kod privatnika...jedino što znam kad sam na proslom pregledu gledala kako mjeri bebu...ona taman hoce označiti a beba se mrdne i eto dovoljno da se malo pomakne taj tren da mjera nije dobra...ali kažem minimalno...
Eo to je neko moje mišljenje e sad neka me ispravi netko tko zna..
Drage mame i buduce mame, meni je evo sutra 21tt, bila sam u utorak na 3d/4d i odusevljena sam. Saznala sam da cekamo malog deckica, u meduvremenu me lupka i javlja se obicno u vecernjim satima, i zadnjih tj dana ga osjetim malo vise gore sto je doktorica i potvrdila da se pridigao.
Sad u utorak idem kod svog gin opce prakse da me pogleda vaginalno tlak kile i tako.
Ugl. Sve bi to bilo ok da zadnje dvije noci nisam uzasno paranoicna, jos sam danas citala postove zena u prekinimo sutnju gdje su mnoge imale spontani u 21tt , ovaj post pisem u 5/20 ujutro jer nisam oka sklopila, probada me na podrucju jajnika i panicarim.
Ne znam dal da se brinem ili ne, trbuscic mi raste tek sad malo vise pa mozda i beba raste?
Cherrylane mislim da se ne trebaš brinut, sve nas probada i zateže dolje, ja često osjetim onako kao lagane menstrualne bolove pa me zna i pikat s lijeve strane, doktor je rekao da je to sve normalno jer se maternica širi. Ako nemaš jake grčeve i krvarenje, mislim da stvarno nemaš razloga bit zabrinuta, ali ako se ne možeš smiriti možeš uvijek otići na hitnu ili kontaktirati nekog privatnog ginekologa koji danas radi za savjet. Nažalost ima puno loših iskustava i najgore je razmišljat o tome, moraš biti pozitivna i vjerovat da će sve biti u najboljem redu. ☺️ Nadam se da ćeš se uspjet malo smiriti ☺️
Jutrooo... Ajme koliko postova hahhha... Evo mi jucer obavili pregled... Bebaci rastu, sve je ok... Sve se razvilo kako treba... Gornja beba je mirnija, ali zato donja uhh... Jedva ga uhvatiti na uzv... Definitivno su pisonje. .. Lijepo su pokazali medunozje ovaj put😂
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Sortiraj odgovore
Najstariji