Ene kriza nisko bole nekad uopce a sad npr bole kad se ustanem.i to dolje ne znam sta to je 😕 nadam se da je sve to normalno.btw evo sam u sat vremena tri puta isla piskiti 😱😱 bice mali sjedi na mjehuru..
A vjetrovi hahahahaha jos jedna od cari trudnoce😂😂
Da, puno je čari trudnoće...
Nego, recite vi meni hoće li vaši muževi/dečki biti sa vama na porodu? Ići na tečaj?
Ja sam svom rekla da želim i očekujem to.
Kakva su vaša mišljenja o tome?
Moj je rekao da želi bit sa mnom, a i ja sam rekla da bi htjela da bude sa mnom tako da ćemo uskoro na tečaj dok još nisam ogromna 😀
Dreams onda sve znas kaad su nam slicne price 😊 btw je li trbi stitnjaca hiper ili hipo?
Tamsi, ne sekiraj se oko pada, nemoj uopce misliti na to da ces pasti, znam da je tesko ja se grozim bilo kakvih ispita i sicam se svog iz voznje kao da je jicer bio a ne prije 7-8god, ali doslovno dodji i odradi to, cisto ono odradi, skoncentriraj se,skini s glave i bok 😉 znam da nije lako pogotovo trudna ali rjesi se toga.proci ces sigurno, samo polako i misli glavom budi fokusirana na cestu i pomalo😊
Lena ja nemam bas isti takav osjecaj ali nesto slicno da, evo npr kad setam pa se malkice umorim imam osjecaj ko da mi je sve nekako palo doli i ko da imam neke balone doli koji se migolje ali onako veci baloni 😕 Tamsi vidim napisala si da se tvoj podignuo gore, nemam pojma di se triba podignuti meni bas kad je gledala sad zadnji put ultrazvukom dijete je bas ful ispod pupka 😕mozda nam zato i ti neki osjecaji ko da je bas sve doljee skroz..
Babyq dobro da si uspjela pronaci danas za zamjeniti hlace, ja mislim da ode kod nas u Lidlu nije ostala ni jedna etiketa a kamoli komad robe 😂😂
Tonka185 meni je jucer uzv radila i bas je nisko isla, jos je glavom prema dolje bio okrenut. I sad vidim da Tamsi kaze da se njoj podignuo gore. Ne znam zaista, ovaj moj malac kao da je na mjehuru stalno, na wc idem svako malo, cak i po noci kad mirujem. Valjda ce se i nama podignuti. 🤗
Tamsi, budi hrabraaaaa...znam da ti se ne da i da te trema, al mislim da nema odgovorne osobe koju nije trema na ispitu...ja se sjecam kad sam prije 8 godina polagala i bas mi je brrrr, al mi je strucni ispit ipak bio puuuunoooo stresniji od ispita voznje 😄😊...
Vidim da govorite o trudnickom tecaju, ja bi isla na Sv.Duh...zna koja kak to tam ide? Kad se treba najranije, a kad najkasnije prijaviti i krenuti na to? Nemam pojma kak ide s tim...zapravo nemam pojma o nicemu kaj je vezano uz trudnocu, bas mi je ovo novoooo 😂😂🤭🤭🤭...
Jeste vi sve prvorotkinje? 🙊😀😊
Sanjabanana prvorotkinja sam i ja i sve mi je novo i previse informacija i svega, ali nekako se snalazim😉
Oppa, mi krecemo iduci tjedan na tecaj navodno je samo dva dana prvi dan ce biti suprug samnom drugi cu ja sama.i valjda ce on onda dobit taj papir da moze na porod.makar on to ne zeli,nije da ja zelim ali bolje da on ima papir nego da nema,nikad ne znas 😊
Aaa, 2 dana samo? Ja sam mislila da ce to trajat nekoliko tjedana... bas si me razveselila sad Tonka 😁😁😁
Ma to je ode kod nas samo 2 dana glupost bice neka al neda mi se ici u zadar zbog tog pa cu to odraditi u BgNm valjda traje po 2-3 sata pa skupusili u dva dana. Mislim da je bilo di normalnije to bude bar 4 dana,no dobro 😐
Sanjabanana ja ću to preko ovih domova zdravlja koji imaju tečajeve, besplatne. Za Sv Duh nisam čula da imaju besplatne? Znam da Petrova ima ali se plaća i nije baš jeftino... Ja inače sve u Petrovoj odrađujem. Nisam ni sigurna jel to, najbolja opcija ali mislim da to sve ovisi što i tko te zapadne, gdje god da jesi. Bili su okej kad sam išla na kiretažu nakon spontanog.
Tonka, javi dojmove. A čuj moj se isto sav izbezumi kad kažem da želim to, ali idemo, korak po korak. Naprosto sama t činjenica da je netko blizak iz tebe puno znači i reklo mi je to par cura da je stvarno istina. A sad ako će on imati traume zbog toga onda stvarno... Preživjet će. Ionako ne rađa on 😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji