Polozit cu, mogu ja to haha i ja imam auto koji stoji ispred kuce, a ja idem pjeske okolo 😅
Moja je beba u zadnja dva dana malo mirnija, valjfa je to normalno.. a i ja sam bas neka lose volje pa mozda osjeti i onda je i on miran.. htjela sam si kupiti ono za slusat otkucaje srca, nekako bi mi bilo lakse ako ga cujem kad zelim 😊
Aa cestitam na pisonjama 😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dreams, ja sam hiper, i isto tako menga bez pilula bar 45 dana razmak.pilule sam pila ne hnam ni sama koliko godina, sad mi je zao ali eto doktori mi ih nametnuli i pij, potrosila novaca i novaca na njih. I onda pregled bez pilula, nema ovulacije,blabla..pa pocela malo vjezbat pa menge 2mj nije ni bilo i prvu iducu se sve poslozi i zatrudnim.ljudski organizam je cudo 😆
Cherrylane, sta d ti kazem.unistavaju nas ovi razno razni portali i forumi di svasta pise.ja sam sinoc citala o ovome sta mene mrvicu bolucka stidna kost i isto sam se siprepadala, kao to treba boliti tek pred porod itd.katastrofa ne znam kako ni da sebe utjesim😭😭 ali sigurna sam da nam je to sve ok, svasta se tu dolje sad dogadja,ono sto mi vidimo je trbuh a unutra jos 100 cuda.tako da mislim da trebamo ostaviti po strani sve sta procitamo i slusati svog doktora.ja sam doslovno prije 4 dana bila na pregledu kad mi je receno da je u redu i evo uspijem se 3 dana poslije sva nasekirati.luda glava 😰
Da.da prelipe vjesti cestitam na pisonjama neka su zivi i zdravi 😍😍😍😍
Polozit cu, mogu ja to haha i ja imam auto koji stoji ispred kuce, a ja idem pjeske okolo 😅
Moja je beba u zadnja dva dana malo mirnija, valjfa je to normalno.. a i ja sam bas neka lose volje pa mozda osjeti i onda je i on miran.. htjela sam si kupiti ono za slusat otkucaje srca, nekako bi mi bilo lakse ako ga cujem kad zelim 😊
Di to ima za kupit?😂
Di to ima za kupit?😂
Imas u ljekarni i beby centru 😁 ma ja si moram to kupiti hahah sad sam se okupala da ga malo razbudim i evo poceo je lupkat hahah tj jednom me da se javi 😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Omg ja da to kupim ja mislin da bi 24h bilo ukljuceno i nebi micala to od sebe 😑 je li skupo?
Da.da baš lijepe vijesti ☺️
Tamsi i ja sam isto razmišljala to kupit, ali sam odlučila da ipak neću jer znam sebe samo ću se opterećivat i stalno slušat, bolje da sam u neznanju 😀
Mislim da je novi oko 500 kn, a polovni mozes naci za duplo manje.. ja sutra idem u Italiju pa cu vidjet dal tamo ima mozda za manje novaca.. al svakako ga zelim da ja slusam svoju ljubav ❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tonka neka smo mi na vrijeme krenili planirati pa eto hvala Bogu da je uspjelo odmah... Čula sam ljude da se godinama muče a da nit ne znaju da je zbog štitnjače...neka su samo nama bebice dobro... Mislim da će i njih odmah testirati po rođenju...
Tamsi etoo pogotovo ako imas auto slobodan...možeš npr kad iduci put u lidlu bude nešto za bebe i trudnice otici prva hahah ne moras nikoga čekati...
Ja tek jučer bila ostalo još samo dvoje hlača/tajnica i uzela sam si jedne...a za bebu sam uspjela izabrati 2x2 one hlacice da su neutralne...takoo da sam se pokrenila patronazna me prepala malo pa cu dns ili sutra ici u trg uzet jos koju sitnicu...
Cherrylane ja sam jučer čula jedan grozan događaj i ne želim ga podijeliti jer je stvarno tužno odvratno i kada sam pricala to mami rekla je to pametan tebi sad u trudnoci ispricao...ja reko pa znam ljude nisam mogla izbjeći...sva se nasekirala a ja sam se odmah nekako pokušala smiriti i stvoriti si neku obranu u glavi...
Dakle zamislila sam kako svaki dan čitamo o svakakvim nesrećama od prometnih do drugih...i sto sad? Opet sjedamo u auto naravno, pa necemo ga prodati...ideš s nekom vizijom da se to tebi neće dogoditi...bit ćeš oprezan lala...no i dalje ne ovisi sve o nama samima...ljudi ginu od drugih budala...ono što želim reći je da se ružne stvari događaju i da smo nekad bliže nekad dalje od njih... Dns sam je dostupno procitati sve užase s tri klika...no to ne znači da će se nama dogoditi isto...
Trebamo uživati najviše što možemo...gledati što pozitivnije...brinuti i provjeriti ako nesto mislimo da nije kako treba biti ali ne paničariti previse...svaka trudnoca je put novom životu koji treba ostati u lijepom sjećanju a to uvelike ovisi o nama samima...zato što manje čitati ružno... Ovdje smo zato okupljeni da se smijemo svaki dan i prolazimo to sve zajedno.. Podijelimo ako nas nesto muci i otjeramo zajedno sve strahove 🙂
Jel koja od vas rodila u privatnom rodilistu ili znate nekog? Bilo kod nas ili u Sloveniji?
Ja sve vise razmisljam o toj opciji (iako mi je termin tek krajem 4.mj) znam da je cijena paprena 🙄 i to je zapravo jedini razlog zbog kojeg razmisljam. Trudnocu vodim u privatnoj poliklinici, sve pretrage radim tamo, od vadenja krvi pa sad do kombiniranog probira.
Muka mi je od nasih bolnica i uvjeta, bila sam kod socijalnog ginekologa jednom zivotu i nikad vise. Ne kazem da su svi losi ali ja nemam bas veliko povjerenje u njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji