I meni je bas tlaka ta vozacka, nikako mi se ne da, al moram. Osim ako ne idem s deckom na poslovni put, onda cu morat odgoditi. Hvala ☺
Nemojte o svekrvama, moja je draga, al draze mi je nekako kad mi nitko nis ne govori haha
Tamsi, riješi tu vozačku čim prije! Ja friško imam vozačku i isto sam imala tak problem nije mi se dalo, pa onda sa spontanim se sve zakompliciralo jer sam bila doma 2tjedna onda iza tog mi se još manje dalo..
Odguli ju pa si mirna, a kad dođe beba će ti bit korisna!
Al bas mi je stresno to sve. Sta ako padnem pa moram opet pa sta ja znam. Vozim super, al ipak kad si s komisijom je drugacije.. jos kad me steze u leđima pa kako cu ja to odvoziti hh 100 muka hah
Hahhaha moram promijeniti avatar hahha da mi netko ne prepozna psa 😅😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja sam si sa svojom svekrvom baš super, svaki dan se čujemo i vidimo se tak negdje jednom tjedno, ko neke frendice, baš sutra idemo na ručak kod njih 😀
I meni je najljepše kad sam sa svojom pesicom izvaljena na garnituri 😀
Hahah Tamsi dobra si 😂 meni neće nitko prepoznat bebu na sličici 😂 vjerujem da ti je tlaka, ali nemoj negativno razmišljat, samo smireno i položit ćeš ☺️
I meni je bas tlaka ta vozacka, nikako mi se ne da, al moram. Osim ako ne idem s deckom na poslovni put, onda cu morat odgoditi. Hvala ☺
Nemojte o svekrvama, moja je draga, al draze mi je nekako kad mi nitko nis ne govori haha
Tamsi, riješi tu vozačku čim prije! Ja friško imam vozačku i isto sam imala tak problem nije mi se dalo, pa onda sa spontanim se sve zakompliciralo jer sam bila doma 2tjedna onda iza tog mi se još manje dalo..
Al bas mi je stresno to sve. Sta ako padnem pa moram opet pa sta ja znam. Vozim super, al ipak kad si s komisijom je drugacije.. jos kad me steze u leđima pa kako cu ja to odvoziti hh 100 muka hah
Čuj nju, ako padneš.. Sve je to normalno. I da padneš. Ja sam pala prvi put na ispitu vožnje jer sam se ustrtarila i jer sam uvijek za volanom imala dozu straha, stresa gomilu, grč u želudcu, odmah tri put na wc prije vožnje. Al baš svaki put!! I eto padnem. Drugi put prođem jer eto i sreća i dobro vozim, to zaboravih reć. Instruktor je uvijek imao samo riječi pohvale al jbg čim dozvoliš da te opere trema, gotovo. Vjeruj mi na riječ, možeš ti to. Naspram poroda koji nas čeka i majčinstva do kraja života, polaganje vozačkog je muffin 😁😁
Pozdrav cure :)
Dugo nisam bila tu ( rekla sam da cu napraviti tablicu ako stignem 😞 ) jer od 4 radna dana tjedno po 12 h, do testa koji nazalost moram ponoviti i pripremati se za njega do jos par stvarcica i eto, nikako uloviti vremena. Toliko sam stranica u zaostatku da pola toga nisam popamtila, ali vidim da nas ima puno novih i bas mi je drago 😊 nadam se da ste sve dobro i bebe takoder :)
AOsijek svaka cast za tablicu super je, ovo su moji podaci
Grad: Irska
Termin: 7.3. ( po uzv-u)
Spol: decko
Ime: Tomislav
Prvo dijete
Jel to sve ili jos nesto dodajemo? Jer opet sam zaboravila 🤭
Jucer sam bila na pregledu gdje sam bila narucena u 9 i dosla na red u 11:30, od zivaca sam zaboravila pitati jel normalno da nekad imam osjecaj kao da ce beba proviriti van? 🤣 ne znam kako bih to drugacije pitala, zaista nekad imam osjecaj da je toliko nisko da ce ispasti. Jel se dogada kojoj od vas?
Čuj nju, ako padneš.. Sve je to normalno. I da padneš. Ja sam pala prvi put na ispitu vožnje jer sam se ustrtarila i jer sam uvijek za volanom imala dozu straha, stresa gomilu, grč u želudcu, odmah tri put na wc prije vožnje. Al baš svaki put!! I eto padnem. Drugi put prođem jer eto i sreća i dobro vozim, to zaboravih reć. Instruktor je uvijek imao samo riječi pohvale al jbg čim dozvoliš da te opere trema, gotovo. Vjeruj mi na riječ, možeš ti to. Naspram poroda koji nas čeka i majčinstva do kraja života, polaganje vozačkog je muffin 😁😁
I moj mene hvali, al cim znam da je ispit odmah me panika hvata, sto je normalno. Ja se vise bojim tog ispita, nego poroda 😅 stvarno mi treba vozacka pa sad ako padnem me malo strah, jer mi se ne da opet davat novce nit cekat termin
Hvalaa 😊
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Pozdrav cure :)
Dugo nisam bila tu ( rekla sam da cu napraviti tablicu ako stignem 😞 ) jer od 4 radna dana tjedno po 12 h, do testa koji nazalost moram ponoviti i pripremati se za njega do jos par stvarcica i eto, nikako uloviti vremena. Toliko sam stranica u zaostatku da pola toga nisam popamtila, ali vidim da nas ima puno novih i bas mi je drago 😊 nadam se da ste sve dobro i bebe takoder :)
AOsijek svaka cast za tablicu super je, ovo su moji podaci
Grad: Irska
Termin: 7.3. ( po uzv-u)
Spol: decko
Ime: Tomislav
Prvo dijete
Jel to sve ili jos nesto dodajemo? Jer opet sam zaboravila 🤭
Jucer sam bila na pregledu gdje sam bila narucena u 9 i dosla na red u 11:30, od zivaca sam zaboravila pitati jel normalno da nekad imam osjecaj kao da ce beba proviriti van? 🤣 ne znam kako bih to drugacije pitala, zaista nekad imam osjecaj da je toliko nisko da ce ispasti. Jel se dogada kojoj od vas?
To sam imala osjecaj prije dok se nije dignuo gore, sad vise nemam haha 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Wow. Uletila sam na forum zbog tajica iz lidla i odusevljena sta sam za promjenu uspila nac ono po sta sam i isla, pa nisam niti skuzila da se radi tablica. Ugurajte i mene kad se bude azurirala :)
Termin 15.02.2019. Split
Spol M (Za sada je Josip ali budemo sigurni u spol nakon 4D pregleda za koji tjedan)
P.S. malatajna nadam se da si pronasla barem hulahopke :D
Danas sam bila u Lidlu i zamjenila hlače za manji broj
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji