Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    12. Listopad 2018. 15:11

Tonka185

Svakakvih prica i oko zaceca ovih nasih maćih😊 Lordan bas mi je krivo sta si prosla to svasta, ali eto na svu srecu napreduje sve sada lijepo jupiiii😍😍
    Nemoj se zato sad zamarat ni kilima ni ijm bit ce vreemena skidat ih, uzivaj u svemu bitno da st zivi i zdravi svi skupa😉
    Tamsi, znam kako ti je,meni isto suprug dosta radi, ja kuci jer mi se neda sa svakim druziti pa cu radije kuci ostati.i onda odem sa pasom u setnju,koliko mogu, nekad vise nekad manje, bitno da izadjen i da uhvatim zraka malo i meni dovoljno 😊 ne moram ja bit okruzena sa 10 ljudi da budem sretna.a svaki slobodan trenutak dragi stvarno koristi da bude samnom.i na tome sam neizmjerno zahvalna jer svakakvih muskaraca ima 😰 najgore ti je kad si poslozis u glavi neda mi se nista.meeni je najgore kad se probudim s mislju neda mi se nista.onda mi je taj dac cili nikakav.nekako se provaj trgnuti ispuniti si dan koliko toliko 😊 ja sad izbjegavam i voziti auto,moji su svi na 50km od mene pa mi se neda toliko voziti.

Tonka185

Svakakvih prica i oko zaceca ovih nasih maćih😊 Lordan bas mi je krivo sta si prosla to svasta, ali eto na svu srecu napreduje sve sada lijepo jupiiii😍😍
    Nemoj se zato sad zamarat ni kilima ni ijm bit ce vreemena skidat ih, uzivaj u svemu bitno da st zivi i zdravi svi skupa😉
    Tamsi, znam kako ti je,meni isto suprug dosta radi, ja kuci jer mi se neda sa svakim druziti pa cu radije kuci ostati.i onda odem sa pasom u setnju,koliko mogu, nekad vise nekad manje, bitno da izadjen i da uhvatim zraka malo i meni dovoljno 😊 ne moram ja bit okruzena sa 10 ljudi da budem sretna.a svaki slobodan trenutak dragi stvarno koristi da bude samnom.i na tome sam neizmjerno zahvalna jer svakakvih muskaraca ima 😰 najgore ti je kad si poslozis u glavi neda mi se nista.meeni je najgore kad se probudim s mislju neda mi se nista.onda mi je taj dac cili nikakav.nekako se provaj trgnuti ispuniti si dan koliko toliko 😊 ja sad izbjegavam i voziti auto,moji su svi na 50km od mene pa mi se neda toliko voziti.

Ma inace mi se sve da i sve je super, al danas bas nista.. ja imam drugi tjedan ispit voznje i tako mi se ne ide, uopce mi se ne da voziti haha
    Ima svakakvih muskaraca da, moj je dobar, al ima svoje musice.. al sta ces
    Najljepse mi je sa psom iskreno. 🐶

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    12. Listopad 2018. 15:17

Hahaha a Tamsi legendo, vidi se da ti se neda nista danas, tebi tvoj pas naj 😬
    Ma briga te, ni ne moras nista, nitko te ne sili.odmaraj izlezavaj se sta te briga 😊
    Sretno na voznji, uh, grozim se bilo kakvih polaganja i ispita vise 😱😦

oppa
    12. Listopad 2018. 15:29

Ah,  meni svekrva ovaj vikend opet dolazi... Inače nemam niš protiv i ok smo si. Al baš eto sam se nekako i zasitila više njenog društva. Pogotovo kad mi je njena vlastita kći ovj vikend ispričala da ona svašta priča protiv mene i muža/njenog vlasitog sina... 😫😫 Riga mi se od međuljudskih odnosa...
    A fakat sam mislila da ćemo dragi i ja malo ovaj vikend solirati.. Btw, moj muž ima već jedno dijete (velika cura, 10 g.) i onda ona isto k nama dolazi svaki drugi vikend i dva dana u tjednu. Tako da naprosto nekad mi svega bude dosta 😁😁😁
    O Bože, sad sam sve živo o sebi bla bla bla.. Baš sam baba😁😁😁

Tonka185
    12. Listopad 2018. 15:42

Oppa haha tako i ja pomislim zar mora svaki moj post biti kilometarski i sve moram nasiroko o sebi reci.nije meni problem zbog vas nego zato sta ovo moze procitat bilo ko drugi ko hoce😂😂 koma 😕
    Ajme vjerujem ti da ti nekad dosade vise svi skupa da bi malo mira😥
    A to ako svekrva svasta prica,omg, stvarno ono ne kuzim cemu ljudi imaju potrebu za tim😠bas me to ljuti.

Timi95
    12. Listopad 2018. 15:48

I meni je bas tlaka ta vozacka, nikako mi se ne da, al moram. Osim ako ne idem s deckom na poslovni put, onda cu morat odgoditi. Hvala ☺
    Nemojte o svekrvama, moja je draga, al draze mi je nekako kad mi nitko nis ne govori haha

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Lordan
    12. Listopad 2018. 16:00

Čini mi se da smo sve iste po pitanju svekrve..dobre smo si..al još smo si bolje kad se manje viđamo.😂😂🤣 Ajme..pa ja nosim dečka..i ja ću jednog dana biti svekrva..🤔😂😂😂

Dreams
    12. Listopad 2018. 16:03

Tonka tvoj komentar kao da sam ja pisala od spremanja pa sve do štitnjače i planiranja... 
    M i ja se znamo 15 godina, 6 smo u vezi od toga 2 u braku...nismo pazili zadnjih god dana no nije se dogodilo do sada...krenuli smo s istom mišlju ajmo na vrijeme neće to bit godinama hahaa...
    Tamsi sretno a voznjicama, i menii je moj pas naj frend dns smo cijeli dan proveli na kauču i vrlo kratkoj šetnji 😂 inače nismo tako ljeni ali danas je takav dan izgleda... 

Dreams
    12. Listopad 2018. 16:03

Lordan hahaha sad si me baš nasmijala s tim svojim saznanjem 😂

oppa
    12. Listopad 2018. 16:05

Hahha, Lordan, da u pravu si... 
    Tonka, who cares.. Ionako se krijemo iza nadimaka.
    Ma ja stvarno nemam niš protiv nje i dobre smo si, a još bolje kad smo manje skupa. A za to pričanje okolo, a kaj da joj radim, očito se i ona mora žaliti. Takva je. 
    Sve dobro dok mi ne dira u brak i život općenito, ali dobra je stvar što mužu više smeta ona nego meni, pa on to onda po kratkom postupku riješi 😁😁😁

oppa
    12. Listopad 2018. 16:10

Tamsi

I meni je bas tlaka ta vozacka, nikako mi se ne da, al moram. Osim ako ne idem s deckom na poslovni put, onda cu morat odgoditi. Hvala ☺
    Nemojte o svekrvama, moja je draga, al draze mi je nekako kad mi nitko nis ne govori haha

Tamsi, riješi tu vozačku čim prije! Ja friško imam vozačku i isto sam imala tak problem nije mi se dalo, pa onda sa spontanim se sve zakompliciralo jer sam bila doma 2tjedna onda iza tog mi se još manje dalo..
    Odguli ju pa si mirna, a kad dođe beba će ti bit korisna! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.