Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    12. Listopad 2018. 19:14

Dreams onda sve znas kaad su nam slicne price 😊 btw je li trbi stitnjaca hiper ili hipo? 
    Tamsi, ne sekiraj se oko pada, nemoj uopce misliti na to da ces pasti, znam da je tesko ja se grozim bilo kakvih ispita i sicam se svog iz voznje kao da je jicer bio a ne prije 7-8god, ali doslovno dodji i odradi to, cisto ono odradi, skoncentriraj se,skini s glave i bok 😉 znam da nije lako pogotovo trudna ali rjesi se toga.proci ces sigurno, samo polako i misli glavom budi fokusirana na cestu i pomalo😊
    Lena ja nemam bas isti takav osjecaj ali nesto slicno da, evo npr kad setam pa se malkice umorim imam osjecaj ko da mi je sve nekako palo doli i ko da imam neke balone doli koji se migolje ali onako veci baloni 😕  Tamsi vidim napisala si da se tvoj podignuo gore, nemam pojma di se triba podignuti meni bas kad je gledala sad zadnji put ultrazvukom dijete je bas ful ispod pupka 😕mozda nam zato i ti neki osjecaji ko da je bas sve doljee skroz..
    Babyq dobro da si uspjela pronaci danas za zamjeniti hlace, ja mislim da ode kod nas u Lidlu nije ostala ni jedna etiketa a kamoli komad robe 😂😂

MalaTajna222
    12. Listopad 2018. 19:20

Tankian , nisan niti to uspila :(((a to mi je i najvise trebalo jer nosim haljinice puno.btw di ces raditi 4d?

Timi95
    12. Listopad 2018. 19:21

Moj je negdije u sredini s pupkom, tocno osjetim kad me lupka i tvrdo je tu 😁 
    Hvaoa cure 😁☺ 
    Ja jos nisam isla do lidla, cekam decka da me vozi 😂

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    12. Listopad 2018. 19:27

Moj je tvrdocom svugdi isti sad san bas pipkala, inace bas ne pipam tako trbuh nekako se bojim iti mrvciu jace stisnuti 😭
    Eto ti cekaj decka, pa ti odgodi polaganje😬😠😠😠

Tonka185
    12. Listopad 2018. 19:28

Ispravak, tvrdji je malo doli potez od pupka pa dolje i u ravnini s trbuhom😇

Timi95
    12. Listopad 2018. 19:42

A ako idem ca cu morati.. a brzo ce biti drugi termin hehe
    Bas sam citala da u 20. tj beba cijela ima 25 cm 😁 nisam znala da je tolika vec hh zato meni odjednom trbuh narasao 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    12. Listopad 2018. 19:46

Wow 25cm 😱😱 pa to je vec bebac pravi😊😊 ja uvik iman osjecaj ko da ce uvik biti na 5,5cm hahahah.a meni je trbuh ko da sam bar mjesec dana vise trudna.sad ga vec ljudi pocinju primjecivati

oppa
    12. Listopad 2018. 20:01

Moja trba je primjetljiva. Kad me pitaju koji mj se čude kao kako tako mali trbuh, a ne bih rekla da je mali 😂😂 smo sam ja sva majušna pa onda valjda i trbuh tako se doima.
    Meni se moja rita stalno negdje u donjem dijelu trbuha. Ispod pupka. 🤔🤔 Ne znam di bi se trebala popeti? 😀 Na želudac? Valjda bude došla i pod rebra 😍😍

Tonka185
    12. Listopad 2018. 20:04

Hahaha doci ce oni valjda svi gore 😊
    E cure mene od jucer nekako ne znam, ne mogu reci boli, ali ne znam nekako osjecam neki dio koji ne mogu pogoditi sad je li ova stidna kost skorz nisko dolje ili prepone 😕 uglavnom kao da mrvicu bolucka/zateze ne znam tocno opisati uglavnom skroz dolje tocno u ravnini sa preponom na sredini i u ravnini stidne kosti skroz nisko 😕

Timi95
    12. Listopad 2018. 20:09

Tonka185

Hahaha doci ce oni valjda svi gore 😊
    E cure mene od jucer nekako ne znam, ne mogu reci boli, ali ne znam nekako osjecam neki dio koji ne mogu pogoditi sad je li ova stidna kost skorz nisko dolje ili prepone 😕 uglavnom kao da mrvicu bolucka/zateze ne znam tocno opisati uglavnom skroz dolje tocno u ravnini sa preponom na sredini i u ravnini stidne kosti skroz nisko 😕

I da se poslije 20- tog tj mjeri cijela beba na pregledu, ne vise od glave do trtice. Ja tek idem za 3 tj na pregled, kad cu bit u 23. tj pa me bas zanima koliko je 😁
    To je sve normalno, rastezu se ligamenti i misici.. mene bole leđa, tesko mi je spavati i hodati.. ma sve mi je postalo tesko 😂 hjoj a tek je trbuh poceo rasti, sta ce bit pred porod 🤔😂 
    Opet imam vjetrove haha ja ne znam od cega, uzasno mi je 🙄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.